About me

Nathalie Fust i Allmänt
 

Jag heter Nathalie Fust. Jag är personlig tränare & dansare .

 

Här kan du läsa om min dagar . Vad gör jag ?hur tänker jag? och vad ser jag ? Vad lär jag mig för nytt som jag vill dela med till er alla . Kommer skriva om träning , jobb , dans , kost och det som präglar mitt liv .

 

Jag kommer berätta om min resa i yrket som personlig tränare & dansare.

 

Jag har massvis med drömmar som jag vill ska komma till verklighet och ni kommer få följa min väg. T.ex. hur jag ska starta mitt egna företag som personal trainer / lifestyler / dancer/artist - your body is your art.

 

Lifestyler & dancer on the road . Med de orden skulle jag vilja beskriva min jobb verksamhet . Jag gillar förändringar . Miljö byten , olika kulturer , träffa nya människor och uppleva det jag har chansen till . Jag har aldrig bosatt mig någonstans sen jag var 16 år ( då jag flyttade hemifrån för första gången ) Och det är faktiskt en livsstil jag gillar . Jag gillar att leva i en resväska helt enkelt..

 

Jag vill befinna mig där kunderna som behöver min hjälp finns . Jag vill inte begränsa mig inom ett speciellt område. Jag vill uppleva skillnader . Hur tränar man där , hur lever man där , hur är dansen i olika länder och vad finns att upptäcka? Vad finns det för hälsoproblem i olika kulturen .Äventyra lite helt enkelt..

 

mitt första stopp som personlig tränare och dansare var i Los Angeles i höstas . Det är en av de större resorna jag har gjort ensam . Jag satte mig på ett plan helt ensam i 18 timmar och var redo att upptäcka något nytt . Detta gjorde jag precis efter min utbildning som personlig tränare .

 

I Los Angeles hamnade jag på ett riktigt fighting gym . Jag fick träna/ tränade med pro fighters , skådespelare , magiker , modeller mm. Och min vistelse där fick mig att växa enormt som person och inse vad jag vill åstadkomma i mitt liv, . Efter mina 3 månader där så kan jag helt enkelt säga att jag visste precis vad jag ville göra . Jag vill åka tillbaka och börja studera samt utvecklas till en lifestyler ( vill hellre kalla mig det istället för personlig tränare , för mig handlar det om att förändra personers livsstil till det bättre , än bara träningen ) och dansare/artist

 

Och det är precis det jag kommer göra nu . Ni kommer alltså hitta mig i soliga Los angeles som jag bosatt mig i nu . Här kommer jag stanna i några år

 

Jag är en tjej som tror man kan uppnå precis vad man vill bara att man har viljan .Det mentala är en stor påverks faktor hos oss människor. Work hard , dream big , dare to be different and you will find your tressure.

 

Vem är Nathalie furst? Jag är en 21 årig tjej som vet vad jag vill . Motivation och inspiration är viktiga ord för mig . Jag vet vart jag vill och är fast bestämd på att ta mig dit .

 

Min bakgrund och nuvarande relation till träning och hälsa : Jag har redan sen barnsben varit väldigt aktiv . Mina föräldrar lät mig testa på alla möjliga sporter för att hitta just det jag gillar . Redan som 3 år satt jag på hästryggen. Har testat allt från fotboll , handboll , basket mm. Fastnade för rytmisk gymnastik , cheerleading och dans som jag nu fortfarande håller på med . Jag tävlade inom rytmisk gymnastik . Dansen var dock lite svårare att börja med för mig . Är uppväxt i en liten stad där det inte fanns möjligheten för mig att börja dansa . Jag dansade istället hemma i mitt flickrum där min pappa hade byggt en spegelvägg åt mig . Jag kollade på balettfilmer och härmade dom så gott jag kunde. När det var dags att börja gymnasiet så bestämde jag mig för att ta mitt första steg mot mina drömmar att bli dansare . Jag började på dansgymnasiet på Carlforsska i Västerås . Jag flyttade hemifrån redan vid 16 år och satsade allt på dansen , vilket senare tog mig till Stockholm för att satsa ännu mer . Idag jobbar jag med det vid sidan av mitt yrke som personlig tränare . Min uppväxt var väldigt hälsosam . Jag var ett aktivt barn och åt hälsosam mat som min föräldrar gav mig . Dock fick jag ett avbrott från träning och slarvade med maten extremt när jag kom upp i högstadiet . Jag fick bra mat av mina föräldrar och dom ville att jag skulle va så aktiv som möjligt. . Men bakom stängda dörrar och utan bevakning så åt jag massvis med socker och fett . Och träningen satte jag inte som första prio . Jag slutade upp med träningen helt eftersom jag fick för mig att man inte kan fokusera på både träning och skolan. I 15-16 års ålder så vägde jag 80 kg och var 155 cm lång . När jag hade gått upp till 80 kg så fick jag nog . Jag styrde upp mitt liv och kunde kombinera träning , skola och leva ett hälsosamt liv . Tack vare att jag satsade på dansen i gymnasiet så såg jag även till att jag åt bra mat för att kunna utvecklas . Gränsen mellan hälsosam och ohälsosam är hårfin . Jag ramlade över på andra sidan av balansgången . Jag tränade 5-6 timmar om dagen och åt för lite . Jag blev övertränad och fick en orklös kropp . Jag fick Anorexia athletica Förstod inte varför jag inte utvecklades inom dansen . Jag såg inte att min kropp sakta men säkert åt upp sig själv. Under denna tid kommer jag inte ihåg att jag kollade mig själv i spegeln . Inte ens i danssalen . Jag vägde som minst 49 kg och var 160 cm lång . Orklösheten fick mig att tröttna och jag tog tag i det . Jag insåg att jag förtjänar det bästa för min kropp . Jag tog hjälp av en kostrådgivare och hade fantastiskt stöd av min danscoach Glad att dom fanns i mitt liv och fick mig att inse hur långt jag kan gå tack vare min envishet och kämparglöd . Detta skulle inte sätta stopp för mig

 

Nu har jag en stark och energifylld kropp som orkar göra allt jag någonsin velat göra . Jag tränar, dansare och valde att ha även det som yrke efter min hälsa bergodalbana. Jag har en kropp som klarar av att ta mig till mina drömmar. Jag vet hur det känns att vara på båda sidorna av balansgången av hälsa . Jag vet hur dåligt man kan må men också vilka möjligheter det finns att må så bra som man bara kan . Efter mina egna hälsoproblem har jag även börjat se andra och vill verkligen inspirera människor runt omkring mig att bygga sitt bästa jag . Att genom kost , träning och passion för något , så kan man vakna upp varje dag och känna hur energin bubblar inom en

 

Jag bestämde mig för att motivera och hjälpa folk att forma sin egna vackra skulpturer , både invändigt och utvändigt . Your body is your art -So why not build a strong & beautiful sculpture. För mig är träning och hälsa en konst . Det tar tid att forma den men resultatet kan bli något vackert och magiskt.

 

Vad har jag för drömmar /ambitioner med min träning&dans . Jag skulle kunna skriva en hel bok om mina mål och ambitioner . Jag har så många idéer och saker som jag vill göra . Men för att ta det kort och sammanfattat kan jag skriva ner de största planeran för min framtid : Jag vill starta ett eget företag som lifestyler inriktat på människor i underhållnings branschen och de människor som vill förändra sin livsstil. Varför jag vill specialisera mig för människor i underhållnings branschen är för att jag hur mycket hälsorisker det finns i den branschen , stress , dålig matvanor , överarbetad, överträning och massvis med krav från omgivningen . Men jag vet också att man kan förhindra dessa med hjälp av rätt verktyg .Kunna erbjuda artister en person som hjälper dom bygga upp en styrka runt alla krav .

 

Vill träna människor som behöver en livsförändring för att nå hälsa ..

 

Jag kommer resa runt med mitt företag så mycket jag kan eftersom gränser är inget som ska spegla mitt liv .Att vara en lifestyler/dancer på resande fot . Där klienten behöver mig kommer jag även finnas . Som dansare kommer jag ha målet att dansa bakom artister och andra produktioner ,kanske få in sången lite också . Sen skulle även drömmen att starta ett eget tränings klädmärke inte sitta fel och skriva om träning , hälsa och motivation i någon stor tidning . Ni hör ju själva att jag är en tjej fylld med idéer. Och Motivation är inget som saknas för att nå dit jag vill..

 

Vart befinner jag mig om 10 år ? Jag kommer bo i en resväska och resa runt hela världen som personlig tränare och dansare . Ha en stor hälsoblogg i en framgångsrik tidning . Dansa bakom stora artister,, ha ett eget klädmärke , vara en role model för en hälsossam framtid . Om 10 år är jag förebild som får folk att tänka : Kunde hon nå sina drömmar så kan jag också ! Och om 10 år har jag nya mål och nya drömmar att sikta mot . Nya äventyr helt


Kommentera inlägget här:

NAMN KOM IHÅG MIG?
E-MAIL
BLOGG/HEMSIDA

RSS 2.0