Studie :Konsistensen har större betydelse än smaken .
Nu är jag hemma från en dansant dag . Tog klasser för Melissa Miles ( galet kär i den kombon hon gjorde idag ) och sedan för Tovaris Wilson ( även hans koreografi var helt oförklarlig. Sättet han rör sin kropp gör mig grön av avund )
Efter Tovaris klass så krockade jag nästan in i en dansare/koreograf som jag drömt om att dansa för . Hon heter Sheryl Murakami . Ska kolla upp vilka dagar hon har . Förhoppningsvis så blir min första lektion för henne nästa vecka !
Nu tänkte jag berätta om den nya studien som jag har längtat efter . Jag har länge sagt att jag tror det är konsistensen på maten som människor gillar och att det har större betydelse än själva smaken . Jag älskar när maten är knaprig . Det ska knastra i munnen när man äter . Därför jag älskar selleri till exempel . Eller knäckebröd och riskakor . Jag gillar mer att det knastrar än själva smaken .
Kollade på nyheterna i morse och då berättade dom att det har kommit en studie på det . Konsistensen har större betydelse än själva smaken . Vissa är knaprare ( som jag ) vissa är geggare ( dom som gillar geggig mat ) och vissa älskar gummiga saker .Dock vet jag ingen nyttig mat som har just den konsistensen men för knaprare och geggare finns det flera möjligheter . Så t.ex istället för de knapriga flingorna , testa byt ut mot selleri . Eller istället för taco chipsen , välj vitkål eller råg kex som är nyttigare för dig .Istället för gräddiga såser eller färdiga röror , gör en egen röra t.ex mosa en avokado , mixa gröna ärtor, bönor eller kikärtor
Vad är ni för typ ? knaprare , geggare eller gummis ?