Squats mitt på sunset blvd , acaibowl och body produkter som man vill äta

Nathalie Fust i Allmänt
Kom man levande från Black Friday rean på Beverly center ? jajamen , fick med det jag behövde och lite till för att jag hittade riktiga fynd  , hade dock velat spenderat mer pengar för det var sjukt mycket rea . Men min plånbok tillåter inte det som student.
 
 
Denna morgon började med att jag vaknade väldigt tidigt I morse pågrund av att jag och mina roomates kollade american horror story. Det var inte lätt att somna efter det kan jag säga . Så jag gick ut och sprang  runyon samt körde lite styrka på Hollywoods gator . Ställde mig och gjorde alla möjliga squads man kan göra , rätt på gatan I solskenet. Gjorde totalt 7  olika slags squats och 25 på varje sort .
Så det blev totalt 175 stycken squats och även lite jumping jacks , armhävningar och dips på bänkarna runt omkring . Riktigt morgonpass med andra ord.
 
När jag kom hem så började jag exprimentera innan det var dags för en varmdusch . Bestämt mig för att testa på att göra en grej som jag testat på resturang. Det heter acaibowl . Super god fruktig frukost som jag testat på en resturang här.
 
 
Recept : banan , kiwi , acaibär , björnbär och chiafrön . Mixa allt och när det är mixat och klart , låter du det stå I frysen så att den blir nästan lite glass liknanade .
Medans mitt morgon experiment stod I frysen och gottade sig , så hoppade jag in I duschen . Använde några nya produkter som jag hade fått hem med igår . Om man köpte 3 produkter så fick man 3 gratis .
Det är från Bath & Body work som du har blivit en favorit. Tänk er showergel , bodylotion , bodyspray som luktar polkagris , vanilj , cocos/lime mm. Det luktar så gott att man skulle vilja äta det .
 

Nu lite fakta om acaibäret för er som inte har en blekaste aning om vad det är .
 
acaibär
acai bär är mycket rik med antioxidants.Acai bär förse dig med en högsta grad av antioxidanter. Dessa antioxidanter är väsentliga för reglering av blodcirkulationen. Acai nnehåller vitaminerna B1, B2, B3, C och E vilka alla behövs för att hålla dig frisk och pigg. Bäret innehåller också relativt stora mängder järn, magnesium, kalcium och fosfor. Bäret ger din kropp energi för att föryngra och känna yngre, vilket ger dig återupplivas styrka och uthållighet. Lade till högre energinivåer, acai bär ge dig en strålande hud eftersom den är berikad med viktiga vitamin E. Acai gynnar din kropp genom att rena den från insidan. Det upprätthåller en god kolesterol i kroppen. Kraften i acai bär kampen mot cancerceller och stärka ditt immunförsvar system. Bäret innehåller även Omega 9 som  är en enkelomättad fettsyra som  har en dokumenterad förmåga att sänka halterna av LDL-kolesterol i kroppen.

Recept : chia dipp med smak av kiwi och spenat.

Nathalie Fust i Allmänt, Training & health
Chia dipp med smak av kiwi och spenat
 
 
Recept :
2 dl spinat
1 dl mandelmjölk
kanel efter tycke
1 kiwi
2 msk chia frön
 
Mixa allt detta och låt det stå I kylen I 15 minuter så chiafröna fått chansen att dra åt sig vätskan och bildat en puddingkänsla . Sedan väljer du själv vad du vill toppa det med eller dippa I denna näringsfulla dipp . Jag hade lite granatäpple och selleri .

5000 kcal på en dag och massa shoppoholics kl 1

Nathalie Fust i Allmänt
Från Thanksgiving till Black Friday . Men innan jag berättar vad det är för något så tänkte jag berätta lite om min Thanksgiving .
 
Dagen började med en hike med ingen mindre än Jolana Nika . En tjej som jag ser upp till väldigt mycket eftersom hon har gjort och sysslat med de sakerna jag vill göra . Så under en hike fick jag massvis med motivations tips frå henne. Fick verkligen prata ut hur jag kände med någon som har varit I précis samma sits . Riktigt glad att jag fick spendera tid med henne . En stor sten föll från mitt hjärta och en person som jag klickade väldigt bra med . Kan lära mig så mycket av henne . Så tack till Jolana Nika för den bästa starten på Thanksgiving jag kunde få.
 
( Om ni klickar på hennes namn kommer ni till hennes blog )
 
 
Kl 2 så begav sig jag och mina roomates till middagen vi var bjudna till . Har nog aldrig varit hos en så färgsprakande familj med en energi som räckte och blev över . Träffade manga talangfulla människor som också var en lite motivationsspark I röven .
 
Värden för festen var I alla fall Sångaren I H2O , Toby morse och hans underbara familj . Älskade deras hus . Det kändes som man förflyttades till 50-talet .
Träffade också på Moby . Av någon anledning började jag prata med han mest . Han ville höra lite om sverige . Jag kanske inte är den bästa personen att prata med då eftersom jag inte är så stort fan av Sverige . Först visste jag inte vem han var. Men tyckte han såg bekant ut .
 
Tillslut så fick jag veta att  han heter Richard Melville Hall men går under namnet Moby - is an American singer-songwriter, musician, DJ and photographer. He is well known for his electronic music, vegan lifestyle, and support of animal rights. Moby has sold over 20 million albums worldwide. Allmusic considers him "one of the most important dance music figures of the early '90s, helping bring the music to a mainstream audience both in the UK and in America".[3]has also co-written, produced, and remixed music for Michael Jackson, David Bowie, Daft Punk, Mylène Farmer, Brian Eno, Pet Shop Boys, Britney Spears, New Order, Public Enemy, Guns N' Roses, Metallica,
 
Att ens få vara I samma rum som dessa människor gör en så motiverad att fortsätta följa sina drömmar . Inget är omöjligt förens man sätter sina egna stopp för vad som är möjligt .
 
Vi gjorde allt från att äta så att magarna stod ut av veganmat till att spela basket , olivätar tävling och spraya färg på varandra . Jag var så mätt så jag hade en matkoma utan liknanade . Vet du att det sags att en amerikan kan få I sig ca 5000 kcal på thanksgiving . Ungefär 3 dagars kcal intag på endast en dag . Tack till alla människor på bjudningen och för att ni inspirerar till att vara sig själv .
 
När jag kom hem så satte jag mig vid datan och började jobba igen . Framtids planering och kontaktade lite folk .
 
 
You want a hot body? You want a Bugatti?
You want a Maserati? You better work bitch
You want a Lamborghini? Sip martinis?
Look hot in a bikini? You better work bitch
You wanna live fancy? Live in a big mansion?
Party in France?
You better work bitch, you better work bit
 
Ja , jag gillar Britney och så är det med det . Lyssnat på hennes nya album ? Jag tycker faktiskt nästan alla låtar är bra . Britney Spears – Britney Jean (Deluxe Version)
 
Vad är nu Black Friday ? Det är alla shoppoholics dag . Det är en stor rea dag som börjar redan vid midnatt . Så redan kl1.00 så stod tusentals människor för att shoppa loss och få rea priser utan dess like. Det är allt från 50 %-90% . Vi ska på det senare idag . Blir dock inte mycket shopping för mig som är fattig student . Men ska försöka hitta ett par vinterskor . Inte för att jag behöver dom här I Los Angeles . Men kommer faktiskt inte tillbringa julen här . Utan på ett annat ställe I världen . Hemlis !

Hike med nike med en ändrad bokstav

Nathalie Fust i Allmänt
Happt Thanksgiving ! Andra gången jag firar det I mitt liv . Förra året spenderades I Beverly hills med svenskar och ryskar . Detta år så ska jag och mina rommates åka och umgås med några personer som Daniel känner sen länge . Det blir en helt vegan thanksgiving eftersom alla som kommer vara där är det .
 
Jag var vegan I ca 7 veckor . Tyckte inte det var svårt alls . Fanns massvis av produkter man kunde välja . Det som fick mig att sluta är att jag fick konstiga utslag av tofu . Tror jag överkonsumerade det och det blev en negativ effect som det blir med allt , om det blir för mycket . Så nu har jag börjat käka kyckling och fisk igen . Men rött kött är inget jag äter och försöker ha minst 4 köttfria dagar I veckan .
 
Nu spårade mitt samtalsämne på mat kände jag . Det var inte riktigt meningen I detta inlägg . Ville bara önska alla en Happy Thanksgiving ( även fast ni inte firar det I Sverige , så tycker jag faktiskt mer om thanksgiving än jul . Min syster kommer gö en konstig grimas nu eftersom julen är hennes höjdpunkt . Jag tycker thanksgivings budskap är batter . Man ska visa tacksamhet åt det som man är tacksam för . ) Undra om jag kommer få fira thanksgiving flera gånger I mitt liv . Det hoppas jag I alla fall .
 
Igår så var jag helt ensam I lägenheten . Så tänkte visa min tacksamhet till att jag har så underbara roomates , Så  jag städade köket , samt visade tacksamhet åt mig själv och städa mitt rum .
 
 
Sedan blev det lite stretch framför brasan när allt var klart ,innan min vän Dani kom och umgicks . Hann även fundera lite på mina framtidsplaner . Mailade lite folk osv.
 
Nu sitter jag och dricker lite av guds dryck till folket : KAFFE !
Om ca . 30 minuter ska jag möta upp en tjej som är en stor motivation för mina framtidsplaner . Hon är där jag vill vara I målet inom att jobba inom träning .  Ska köra en morgon hike med henne och få lite råd .
 
 
Ledtråd på vem det kan vara :
  • Hennes efternamn stavas nästan som nike fast man byter ut en bokstav .
  • Hon har tränat : Danny Suacedo , Molly sandén , Andreas Carlsson ( idol jury ) , Alexander Skarsgård , Emma Watson
  • Skribent på tidningen PLAZA I Sverige .

benet i foten sticker ut .

Nathalie Fust i Allmänt
Hemkommen efter en lång dag I skolan som bestod av 4 timmars balett och 2 timmar brazillian dancer ( samba )
Gick även den sista biten hem istället för att ta bussen . Den sista biten är ca 8 km . Så idag har man rört på sig allt . Det är inte alls konstigt att fotdynorna är ömma och känns som benen I foten sticker ut ur huden . Visst låter det äckligt . Men det är précis så det känns . Som tur är det inte så I verkligeten .
 
Nu sitter jag och kollar vilka kurser det finns att ta till vårterminen på Santa Monica College . Är lite sugen på att läsa
  • Food and fitness . Här får man lära sig hur en idrottares kost ska se ut , vad är det senaste inom kosttillskott , dieter mm.
  • Journalism -Multimedia storytelling: designa blog, videos , podcast mm. Lite sugen på detta för att själv lära mig hur jag kan utveckla mitt bloggande med design och hur man redigerar videos .
  • sport psychology - hur man motiverar idrottare mm.
  • Eget företagande : det är de jag missar I mitt kunande att tillslut skapa ett eget företag .
Men ska kola lite till på vad det finns , för det är ju inte säkert att man får alla de man vill ha. Vart är danslektionerna då ?  dom kommer jag inte ta på smc . Utan kommer dansa på edge när jag inte har skola . Kanske även testa på millennium .

modell med svullen mage

Nathalie Fust i Allmänt
 
Oh nej ! hon äter innan hon ska fotas . Hon kommer få svullen mage . I don't care ! Frukost är det bästa jag vet . Och om jag råkar få svullen mage är väl det bara att ta den smällen . Hellre mumsa god frukost och ha energi för plåtningen än att ligga som en strandad val och vara hungrig .
 
Tugga , tugga , munnen full !
När frukosten är slut så är det ingen vacker min på nathalies ansikte . Var otroligt hungrig efter min runa med viktvästen I Runyon Canyon . Nu ska benmusklerna och linjerna på benen fram igen . Har ju haft en dipp I träningen och då får man räkna med mindre fasta ben och rumpmuskelatur . Så en vända I stora rundan I Runyon fick pulsen att höjas samt benen att svida .
 
Idag ska jag plåta med www.byfia.com  en super duktig tjej som har en väldigt mysig blog . Vi ska vara lite kreativa tillsammans . Kanske vara lite för galna . Det lär vi se . Ska försöka filma lite under plåtningen också .
 
 
 
 
 

frustationen spelar mig ett spratt och ordet lagom fick mig att flytta

Nathalie Fust i Allmänt
På de senaste dagarna har jag haft ett deprimerande beteende . Jag har haft små panic attacker I mitt huvud som spelar mina tankar ett spratt . Jag har tank tankar som :
  • Tänk om jag misslyckas
  • Jag saknar mina bästa vänner och familj
  • Det kanske är bäst att göra som alla andra

mm. Skulle inte vilja kalla det hemlängtan . För trivs som fisken I vattnet I Usa. Det är mer frustration än hemlängtan . Att vilja jobba igen ! Jag saknar att jobba ! Att känna mig betydelsefull och hjälpande . Kanske är det stressen over alla finals som börjar om ca 2 veckor som gör mig nervös . Jag är nog helt enkelt bara frustrerad att vara så nära mina mål men ändå inte riktigt där. Det är som att någon står och viftar med en lapp där det står : du har klarat det .

Men så fort du försöker ta den så dras den undan av en person med ett hånflin . Ja ni vet säkert vad jag menar . Att vara så nära mål . Du ska bara upp för backen men sanden gör så att du står och trampar som en galning på samma ställe.

 

Denna frustration har spelat mig och mina tankar ett spratt . Men jag är inte den som ger upp .

Under de senaste dagarna har jag inte haft någon träningsmotivation alls . Visst har jag gått promenade och dansat lite . Men inte dansat lika mycket som jag velat eller gjort de där passen som får dig att känna dig helt utmattad .

Men I morgon då jäklar . Har tvättat bort alla frustrerande tankar och är redo att köra igen .

Nu sitter jag hel och ren med en kopp te . kollar hockey och planerar morgon dagen . Morgon dagen kan beskrivas med dessa ord : photo , model , training and new motivation .

 
 
HIttade en sida med saker man bör veta innan man flyttar till sverige . Allt från att fika är väldigt viktigt , att vi gillar köer och att man ska ta av sig skorna när man går in . Inge konstigheter med detta . En sak som jag läste var dock lite sorglig . Detta : LAGOM !
There is a societal code of conduct in Sweden which really has no direct translation. Loosely translated, the word lagom means ‘just enough’, ‘in moderation’, ‘appropriate’ and other synonyms you can pull out of the dictionary. When used in reference to societal behaviour, it means blending in appropriately without extreme displays of emotion.
 
Hur sorligt är inte detta . Detta är en av anledningarna jag ville flytta från sverige av . Jag var tjejen som alltid såg till att smälta in fast än jag ville sticka ut . Varför ska man inte få vara en annorlunda färgnyans än vad alla andra är . Varför ha en hel folksamling som en och samma färg , när man kan ha en regnbåge.
 

Make your own juice

Nathalie Fust i videor

More edgy look

Nathalie Fust i Allmänt
"There is no such thing as a great talent without great willpower."
 
God morgon och god fredag . Folk börjar vilja att jag ska skriva mer om mina dagar . Lite mer personlig än bara tankar . Så det som jag kan berätta om gårdagen lite snabbt är att jag på morgonen blir pranked av Betty Whites
 
Inte varje dag som börjar så .
 
Sedan spenderade jag större delen I frisör salongen hos min frisör Kelli som jobbar på Vered Salon som jag jämt går till . Super bra och trevlig tjejer att gå till som är specialister på det dom gör . Jag pratade om att man måste sticka ut och ge det som ingen annan kan bidra med här I dansvärlden och till agenturerna . Så hade fått ett förslag från en agentur vad jag kunde göra . Jag kom ut ultra blond . Lite ovant att se sig själv så blond från att vara jätte mörkhårig när jag kom hit för 5 månader sen . Men det ger mig absolut ett mer speciellt utseende .
 
Det var väl det största som hände igår . Bokade även in en fotografering på lördag . Så ska sitta och leta lite inspiration på nätet idag . Man lär sig sjukt mycket av att kolla på bilder på google.
 
Nu ska jag ut på min morgonrunda. Något annat ni vill att jags ka skriva om här ?
 

Du ska leverera paketet ingen annan kan göra .

Nathalie Fust i Allmänt, Dance/art
Det handlar inte längre om bara dansen . Jag har skrivit med några agenturer och frågat vad dom kollar på efter en dansare för att lära mig lite hur människorna på andra sidan borden på auditions tänker.
Det är mer ytligt än vad jag trodde . Visst fattade jag att dom vill ha dansare som ser bra ut . Men ibland så är dom ute efter en speciell look . Så om det står mellan en grymt bra ´dansare och en norgorlunda dansare med ett unikt ansikte och stil så kommer dom förmodligen välja den med utseendet .
Det gäller att man sticker ut . Så jag har fått lite tips på vad jag skulle kunna göra för att vara mer lockande I dans industrin .
 
Att vara dansare eller artist handlar inte endast om sin talang . Du ska ha paketet som ingen annan kan leverera . Det gäller inte bara att lära sig dansa utan också hur du kan arbeta med du har och leverera något unikt . 
Det är den största skillnaden mellan andra idrotter . I dansen så ska du klara väldigt fysiska grejer och samtidigt tänka på ditt utseende . Det är mer krävande att vara dansare än vad folk tror . Tror inte människor förstår vilket hart arbete det är att vara dansare . Det är oftast där vissa ger upp att bli dansare . Det är inte bara att ställa sig på en scen och dansa . Vägen dit är bade fysiskt ansträngande och psykiskt .
 
Du kommer få höra : du är för tjock , du är för vanlig , du måste försöka mer , är detta allt ?
Detta hör du ungefär varje vecka . Klarar du den pressen så är det bara att tuta och köra .
 
Nu ska jag sitta och fundera på vad jag kan leverea som ingen annan kan . Vad kan jag förändra eller förstärka för att mitt brev till dom på andra sidan av bordet på audition , att vilja öppna mitt brev ?

periodisera sin dansträning ?

Nathalie Fust i Allmänt, Dance/art
Funderat på detta med perioder I min dansträning . Att kanske inte gå på 110 % hela tiden. Kanske ha en mer kurvig gång . Att visa perioder dansa ett vist antal timmar och gymma ett visst antal timmar . Sedan ökar jag mängden visa perioder och minskar igen . Kan det påverka min utveckling inom dansen ? Kanske ser jag mer hur mycket dansen betyder för mig . Att vara ifrån de "söta" ett tag för att trigga sötsuget . Denna period kurva kanske får min låga att brinna ännu mer och verkligen uppskatta det  . Har pratat om något liknanade förut . Men då galled det antal lektioner man tar på ett tag . Får man alltid bäst effect av att ta 5-6 lektioner /dag fast än man inte har energy för mer än 4 timmar ? jag anser då att det är batter att ta 4 lektioner och köra fullt ut . Så detta med att ha olika intensiva dans perioder och mer "lugna" perioder tror jag faktiskt kan gynna min dansutveckling . Att trigga lusten lite
 
 
Jag ska testa denna verison . Just nu så tar jag ca 2 lektíoner / dag och sedan ett gym/styrke pass om dagen ( ibland skippar jag det någon dag och stretcher ) . Dels för att ekonomin är snål och för att jag vill testa min ide om att periodisera .
 
Faktum är att jag fått mer utav mina danslektioner nu den senaste veckan . Jag tar vara på varenda minut och hinner tänka vad jag nyss gjort . Inte gå som en racerbil runt runt runt på banan utan att se omgivingen .
 
´Min kropp är inte I sin toppform just nu . Men det är okej ! för när jag väl börjar min intensiva period så kommer min kropp explodera och komma I top form . När jag vet att jag har ett job på g så vet jag précis hur jag ska ta mig dit för att få toppform på kroppen . Den perioden är jag inte I just nu .
Nu är jag I den tänkande och artistiska perioden . Tänka på hur jag kan bli bättre som dansare om man bortser från fysiken . tänka på skapande och den känslosama biten av sitt uttryck .
 
 
Man periodiserar ju sin gym träning .Så varför skulle inte det funka I dansvärlden ?

planen att gifta sig .

Nathalie Fust i Allmänt
Nu ska jag besvara en fråga jag har fått ett antal gånger som jag börjar bli lite smått trött på att få .
 
När är det dags att gifta dig så du får ett greencard och sluta kämpa för ett jobbvisum som är ganska omöjligt att få ?
 
Svar : ja du , jag skulle aldrig kunna gifta mig för ett greencard . Det är alldeles för många som tror att det är den enklaste sättet för att få stanna I usa . Men vet ni ! Det är det inte . Kanske var en av de enklare sätten för 10 år sen . Men känner en som har gift sig här ( dock inte för att få greencard utan för att hon älskade sin pojkvän och dom gifte sig av kärlek som man ska göra ) Det är ett stort jobb att gifta sig här . Massa pappersarbete , advokat möten mm. Sen kostar det en hel del att gifta sig som utlänning här . Så något giftemål för ett greencard för mig kommer aldrig hända . Jag vill inte ens gifta mig. Så jag fortsätter och kämpar på min plan att lyckas på mitt sätt . I slutändan kanske jag inte bor I usa . Utan någon helt annanstans .
 
Nu har ni fått klart för er att jag inte tanker gifta mig här för att stanna . Så nu behöver inte den frågan komma upp igen . Jag kör mitt egna race som jag alltid har gjort .
 
Nu ska jag kolla på fotbollen .

Filosofin : attraktionslagen

Nathalie Fust i Allmänt

 Har längre funderat på hur manga fingrarar man är tvungen att trampa på för att nå dit man vill . Jag tror på karma .Det man ger ifrån sig, det får man tillbaka. Det finns något som heter attraktionslagen och den "filosofin" är rätt intressant . Då behöver man inte trampa på någons fingrar men ändå komma dit man vill genom hårt arbete. Men då behöver både kroppen och ens tankar samarbeta.

 

 
 
 
 
 Hur fungerar attraktionslagen. Är det möjligt att attrahera det man önskar?
 
  • Vad man attraherar bestäms av var man befinner sig känslomässigt. Ditt känslomässiga läge är magneten som drar till sig matchande energi. Det du sänder ut är det du kommer att få tillbaks. Om du inte är DÄR känslomässigt så är du inte heller där attraktionsmässigt. För att arbeta med attraktionslagen och attrahera det man önskar så måste man identifiera vad man faktiskt känner kommer att ske, vad förväntar man sig egentligen? Det läget är nämligen din magnet.

     

    Varje tanke har en känsla. Tanke och känsla är ett. Det är denna känsla/tanke du ofrånkomligen kommer att manifestera. Det är utifrån den du attraherar.

     

    Vad säger din inre röst till dig? Du behöver komma i kontakt med din inre röst för att veta vad du egentligen känner och tänker. Din inre röst skvallrar om ditt känsloläge och vad du attraherar. Vad säger du egentligen till dig själv. Vår inre röst är många gånger vår största fiende. Det är inte ovanligt att den har begränsade och negativa  tankar om vår förmåga att lyckas eller rädslor som håller oss tillbaka.

     

    Kom ihåg att det inte bara handlar om att önska sig. Man måste också sluta önska bort! Universum responderar inte på negationer och den läser inte mellan raderna. Klara tankar och känslor utan tvivel är det bästa energin att sända ut. Universum vill veta vad du vill attrahera, inte vad du inte vill attrahera. Universum sållar inte utan allt är in och utgående trafik. Så sänd inte negativ energi.

     

    Många undrar om det bara att önska så kommer det? Riktigt så enkelt är det inte. Attraktionslagen är ingen ”snabb fix” utan man är” in it for the long run”. Att leva med attraktionslagen är en livsstil och inget man använder som en önskelista till Tomten.

     

    För en del människor är det svårt att dra till sig det de önskar och för andra utan någon tillsynes ansträngning. Allt hänger på vad de sänder ut, vad de förväntar sig och vad de känner. Är man van att livet är enkelt så är det de man förväntar sig och då är det de man attraherar.

     

    Du attraherar inte det du önskar, du attraherar det du förväntar dig att få.

     

    Boken – The Secret Den Amerikanska boken ”The Secret” som fått stor genomslagskraft i världen när det gäller attraktionslagen berättar att om du t.ex. tänker och intalar dig att du ska få en röd bil så blir det så. Riktigt så enkelt är det inte. Om man inte på det känslomässiga planet KÄNNER att man kommer att få en röd bil så hjälper det inte att intellektet försöker intala sig den sanningen, då når det inte enda fram. Det är i själ och hjärta man måste känna att det kommer att ske.

     

    Karmalagen och attraktionslagen För mig så hör karmalagen ihop med attraktionslagen. Båda handlar om den universella lagen att det du sänder ut får du tillbaka. Det du sår kommer du att få skörda. För att få skörda råg så kan du inte så vete. Du måste medvetet veta vad du sår i ditt liv.

     

    Att befinna sig på rätt energinivå: Det är vår sak att se till att vi hamnar i rätt energi och känsloläge. Vi måste fråga oss vad vi egentligen känner. För det är det som universum läser av. Vad vi egentligen tror att vi kan få?

     

    Det spelar ingen roll vad ditt intellekt försöker intala sig att du har möjlighet att få i livet om du egentligen inte känner att du kommer få det. Du attraherar alltid från ditt känsloläge och inte från ditt intellekt. När du till 100 % känner att något är möjligt, då är det möjligt.

     

    Ex. Vill du ha in en kärlekspartner i ditt liv så måste du befinna dig på samma energi nivå som andra som söker en partner, du måste dessutom ha en överrenstämmande energi för att attrahera rätt person. Det är du som bestämmer vilken energi som du responderar på. Du skapar förutsättningen, inget växer i ofruktsam mark. Vad du skördar i livet är en reflektion av vad du sår. Om du inte agerar så är det en liknande energi som kommer till dig, inget händer nämligen. Ur ingenting föds nämligen ingenting.

     

    Attraktionslagens grund:

     

    Det du ger energi växer Tänk överflöd om det är det du vill ha. Det som är viktigast är det du ska lägga energi på för det kommer du få mer av. Lägger du energi på att t.ex. vara bitter så kommer den energin att växa. Fokusera på det du vill ha, inte på vad du INTE vill ha.

     

    Attraktionslagen svarar på dina känslor Oro drar sig mer oro, stress drar till sig mer stress osv. Känner du att du har allt du önskar så attraherar du mer av det du önskar. Fokuserar du på sådant du inte vill ha så är det de du kommer att attrahera.

     

    Det du attraherar åtspeglas av dina tankar och känslor och ger dig mer av detta, Vill du veta vilka tankar du egentligen sänder till universum så fråga dig vad du egentligen känner och hur du mår. Du kan inte manipulera dina känslor, de är alltid sanna. Däremot så kan du intala dig att du visst tänker på ett visst sätt. Det räcker inte med att bara tänka rätt, du måste även känna rätt.

     

    Attraktionslagen och rädslor Ibland vet universum vad vi behöver för oss själva, vi har inte alltid kollen på vart vår väg ska leda oss eller vilket som är vårt egentliga mål och mening med vår väg. Då kan det vara så att universum skickar till oss något för oss främmande eller utmanande. Något som får oss att vilja säga nej just för att en rädsla inför det nya skrämmer och inte just för att det är något dåligt. Vad som då är viktigt är att ha tillit. Bara för att man inte ser vägen så innebär det inte att den inte finns därTacka endast nej till det som universum erbjuder dig för att du inte vill, aldrig utifrån din rädsla. Låt inte rädslan vara din röst.

     

    Om Universum skickar något till dig som du tackar nej till för att du saknar tillit till att du är i kontakt med din väg och att Universum vet vad du behöver för din utveckling och låter din rädsla tala för dig så sänder du ut energin – Jag vill inte, nej tack. Universum läser inte mellan raderna, Universum tolkar dig bokstavligt. Du är inte intresserad. Nästa gång så kommer inte Universum att besvära dig, det finns ju dom som sänder ut att de är intresserade. Låt inte din rädsla styra ditt liv…

     

    Livet skapas konstant Där du tankemässigt har befunnit dig under en längre tid är det som kommer att manifestera sig, du blir det du tänker och känner. Det du har i ditt liv idag har du dragit till dig som en magnet i det förflutna. Vill du manifestera nytt i framtiden så måste du förhålla dig på ett nytt sätt. Du behöver ändra frekvensen.

     

    Frekvenser Vi är som tv-master som sänder från olika frekvenser (energier). Vi kommer då i kontakt med den energin som vi ställer in oss på. Vill du förändra vad du tar emot i ditt liv så får du sända ut från en ny frekvens. Alla känslor, händelser och tankar har en frekvens och vi attraherar det som är på samma frekvens. Det vi tänker och känner responderar på liknande tankar och känslor. Om man arbetar med att förändra sin energi, så kommer det bli en förändring i vad vi attraherar. Vad sänder du ut och vad mottar du?

     

    Att arbeta med attraktionslagen 1) Bli klar över ditt känsloläge, det är nämligen därifrån du kommer att attrahera. 2) Upprepa aldrig din önskan, universum förstår första gången. Du gör inga andra beställningar flera gånger. Om du saknar tillit så uppfattar universum att du är osäker, då är det den känslan du sänder och drar till dig, att du inte tror att din önskan ska komma till dig. 3) Tro! du ska veta att det du har sänt ut kommer till dig. 4) Var medveten om att det finns ett överflöd av allt i universum. 5) Du behöver inte veta hur, det räcker med att du vet att det kommer. 6) Arbeta med visualisering och affirmationer. På så sätt ökar du ditt fokus och omprogramerar dig. Visualisera din önskan, hjärnan känner ingen skillnad på tankar och det som verkligen sker. 7) Tacksamhet drar till sig mer att vara tacksam för, fokusera på det du har att vara tacksam över i ditt liv. Tacka när positiva saker sker. 8) Önska inga idiotiska grejer. Om du inte är seriös så är det den energin du skickar ut som du sen kommer att få tillbaks. 9) Dina önskningar kommer inte alltid tillbaka i den formen som du tänkt dig. 10) Kom ihåg att universum kanske har en bättre plan för dig än det du hoppas på så har tillit. 11) I stället för att formelera en specifik önskan så kan man be om ett nästa steg gällande frågan man undrar över. 12) Ta ansvar för vad du önskar, ligger det inte i din livsväg så kan din önskan försena och ställa till hinder i det som är på väg in. 13) Blanda aldrig in andra personer i din önskning. Ligger det inte i deras livsväg så kan de trassla till det både för dig, och den andra personen. Man ska vara försiktig och inte försöka ändra på andras livsvägar. 14) Bara för att du önskar något så är det inte säkert att det är det bästa för dig. Var medveten om att du inte ser hela perspektivet från där du är just nu. 15) Inga negationer som ”JAG VILL INTE HA ”eller ”ÖNSKAR INTE” får förekomma i din önskan. När du lägger in negationer så uppfattas det som dubbla budskap, vill du ha det du skickar i väg eller inte? Universum responderar inte på vad den INTE vill ha och förstår därför inte andemeningen. 16) Splittra inte energin – Låt endast universum ta emot din önskan. Splittra inte energin genom att dela den med andra. Universum ska uppleva att det endast är dennes sak att ge dig det du önskar. Ger du energin till andra så är inte endast universum mottagaren.

     

    Vad attraherar inte det du önskar:

    · Att inte se din delaktighet i det som sker

    · Att man lägger ansvaret utanför sig själv

    · Motstånd mot förändringar

    · Martyrskap

    · Bitterhet

    · Att inte kunna släppa taget

    · Negativt tänkande

    Affirmationer: Om du vill omprogramera ditt känsloläge så kan de arbeta med affirmationer.

     

    Med affirmationer så berättar man nya sanningar gör sig själv genom ge sig själv nya ”signaler”.

     

    Vi behöver ofta få tyst på den inre rösten som sitter fast i gammalt och berättar ”sanningar” för oss som vi inte längre vill hålla fast genom att byta ut dessa röster mot nya. ” Du behöver komma i kontakt med din inre röst, vad säger den till dig? Och vad vill du att den ska säga?

     

    Affirmationer är ett verktyg som hjälper till att byta ut tankar, ord och meningar som du programerar dig med. Detta är en process som handlar om att börja tänka nytt för att befinna sig i en ny energi, som ger nya möjligheter och attraherar nytt.

     

    Tror du, att du på något sätt, litet eller stort, kan förändra något i din situation för att förbättra den på någon nivå?

     

    Vad kan du göra för att förbättra din situation för dig? Acceptera? Förlåta? Gå vidare? Släppa taget? Bjuda in? Planera? Kommunicera? Sluta tänka och börja agera? Vila? Vara modig? Visa kärlek? Sätta gränser? Ge mer eller mindre? Visa vem du verkligen är? Se din egen delaktighet? Möta din rädsla? Se din ilska?

     

    Steg 1 – öva på att attrahera: Börja med små enkla önskningar. Öva till och början med på att attrahera sådant du faktiskt tror kommer till dig. För varje gång du lyckas attrahera det du önskar så ökar din tillit och känsla för att detta fungerar. När du inser att det är möjligt att attrahera önskningar i livet så har du höjt nivån på ditt arbete och förmågan att lyckas. Dina känslor inför dina möjligheter förändras och likaså ditt känsloläge. Ge denna övning den tiden den behöver för att lyckas. Du ökar sedan succesivt svårighetsgraden på önskningarna tills du behärskar tekniken.

     

    Attrahera – önska – Gör så här: 1) Slappna av – Tänd stearinljus och sätt gärna på någon avslappnande meditationsmusik. Sätt dig bekvämt, ta ett par djupa andetag, slappna av och försätt dig i ett meditativt tillstånd. 2) Önska – Formulera din önskan. 3) Visualisera – Visualisera det du önskar, föreställ dig hur detta ser ut, känns eller upplevs. Gå in i den känslan, Se att det existerar. Föreställ dig och visualisera en magnet i ditt inre som drar till sig din önskan. Känn hur din önskan har samma energi som du, ni befinner er på samma frekvens. 4) Lämna till universum – Upplev att universum tar emot din önskan, föreställ dig en pilspets med ditt budskap som når sitt mål. 5) Släpp taget – Älta inte det önskade med dig själv eller med andra personer. Universum uppfattar då att du vill behålla önskningen, att det är din sak att lösa det hela och backar då undan. Resultatet blir som om att man ber grannen passa ens hund men när man går iväg så tar man med sig den ändå. Grannen behöver då inte lägga någon energi på din hund. 6) Manifestera – Känn och upplev glädjen redan nu över det som du vet att du kommer att få. En positiv känsla ger en positiv manifestering. Visualiser manifestationen.

     

    Sammanfattning: 1) Slappna av. 2) Önska. 3) Visualisera. 4) Lämna över 5) Släpp taget. 6) Manifestera.

     

    Lämna gärna en kommentar eller ställ en fråga så svarar jag. Berätta om vad attraktionslagen betyder för dig eller hur du arbetar med den? Vad upplever du att du attraherar i nuet?

städa ut ! varför ha block med gamla anteckningar.

Nathalie Fust i Allmänt
Igår var inte den bästa på länge . Allt från hemlängtan , saknad av familj och vänner till vilsen I sina egna mål . Lusten att vilja göra det man vill göra mer än någonting annat . Lusten att få jobba och känna sig behövd . Det var en sådan dag igår för mig . En frustrerande dag på att detta är allt jag kan göra för tillfället och inte det jag vill .
 
Någon som brukar ha sånna dagar ? Massa gammalt som ligger och daltar. Hade ingen matlust alls igår och endast negative tankar rullade runt . Hittade bara vägar som tar mig där jag redan är idag.
Jag och lotta gick till starbucks för att ta en kaffe . Komma ut från lägenheten . Kan inte saga att det hjälpte få bort några tankar . Men det fick mig att ta ett beslut .
Lotta sa nämligen något smart: gå hem och städa bort lite så kanske det blir bättre .
Hur ska städa kunna få bort alla dessa funderingar som trycker på brösten , tänkte jag först .
 
När jag kom hem så började jag möblera om I rummet . Flyttade min säng till andra sidan av rummet , slängde alla papper som bara låg och skräpade . Jag öppnade några block som jag anteckningar mina dagar I . Listor som påminner mig att jag inte gjorde de och inte utförde det på bästa sätt . Flera block med tunga stenar som påminner om allt jag inte gjorde rätt . Ganska negative block med andra ord . Varför har jag kvar dessa negative anteckningar om mig själv . Det är ju inte så att jag lyfter mig själv av att läsa igenom det .
Jag slängde allt ! rev ut alla gamla blad med allt gammalt . I slutändan var det bara rena block . Inte ens en ända mening I något av blocken .
 
Konstigt nog lättades det stenar från mitt bröst . Låt oss börja på nytt . En nyfödd person har ju inte negative tankar eller ett förflutet som sätter tyngder vid fötterna .
 
Efter 2 timmar så hade jag ett ommöblerat rum , städat bort allt det gamla smutset och 3 stycken helt rena skrivblock , Block som jag nu ska börja skriva om framtiden I och inte på det förflutna . Ibland är det bra att börja på helt ny kula . Att rensa ut tankar som inte är till din fördel .
 
Enligt mig kan det mentala påverka en person mer än det mentala . Så om du känner att det är alldeles för manga tankar om det förflutna som påverkar dig negativt . Städa ut dom . Städa ditt rum , städa ut garderoben , möblera om och ställ sängen I en annan vinkel .
 
I morse när jag vaknade kände jag mig nyfödd . Att börja dagen med en annan syn . Att ligga I en annan vinkel och få solens strålar I ansiktet när du vaknar itstället för att få det på dina fötter.
Begav mig ut I runyon och utmanade mig själv . Sprang upp 3 gånger för runyon och gick ner 3 . En sak som jag sa till lotta att jag aldrig skulle klara Igår . Mina tyngder igår som jag slängde I soporna gjorde så att jag klarade det .
 

Ballet. Pointshoes

Nathalie Fust i videor

Koreografier till Lady Gagas nya låtar

Nathalie Fust i Allmänt, Dance/art
Skolveckan är slut och jag har tagit helg . Så ledig I 3 dagar nu innan det kör igång igen . Så min dag började med att jag sov ut till kl 7 och sedan begav mig ut med viktvästen I ca 1 timme och 30 min . Lyssnade på lady gagas nya album . Favorit låtarna just nu är GYPSY, DOPE och SWINE :
 
 
Börjat koreografera till dessa . Inte kommit så långt ännu men det är på gång . Men ska självklart börja med en I taget . Vilken vill ni först se en koreografi till ?Och vilken låt gillar ni bäst av hennes nya ?
 

Rädd för sin egna succe

Nathalie Fust i Allmänt, Dance/art
Det är bara dans! Ta det inte för seriöst ! Låt dig bara känna .
 
När man har ett stopp I sin utveckling ( för mig och kanske fler dans relaterat ) måste man försöka stanna till och fundera på varför det är så . Inte stå och stampa på samma ställe med en hängande läpp som vi lätt gör . Det är nämligen den lättaste vägen att välja när man känner att man inte kommer någon vart .
 
Jag har kommit på vad som stoppar mig och även hittat en sak som en annan sett.
 
För det första
Jag tänker för mycket . Ibland behöver inte dans vara så seriöst . Ibland är dans bara dans . Ibland är det de lilla som gör det magiskt . Ibland är det små rörelser med känslor som gör hela koreografin. Det är inte dansaren som flyger omkring som en galning I 120 km/h som kommer vara den bästa dansaren. Det fick jag bevisat för mig när jag kollade på en dansföreställning som skolan hade producerat ihop , för någon vecka sen . Det var en grupp dansare som körde ett house nummer . 1 Dansare gick verkligen I 120 km/h . Det blev nästan jobbigt att kolla på . Det fans ingen kurva I hans dansande som gjorde det intressant .Utan det var flax hit , flax dit . Sedan kom det in en annan som förtrollade en med sin variation av energi I dansen . Ibland stod han bara och groovade smått men vissade starkare hur mycket han älskar det han gör , än den som sprang runt som en med eld I baken .
 
För det andra som jag fick åsikt av en lärare som jag ser upp till ( Adam Parson )
Du är rädd för din egen succe Du är som I en liten låda och du vill inte dela med dig av innehållet. Som att du räcker ut din hand försiktigt men kommer inte igenom väggen .
 Han ställde mig frågan : Tänk dig att det är en vägg mellan dig och en person som betyder väldigt mycket för dig. Personen som du bryr dig om faller över ett stup . Skulle du då räcka fram handen försiktigt eller sträcka dig igenom väggen med power ?
Svaret är ganska självklart !
 
Jag erkänner ! jag är rädd för att se vad som händer om jag ger mitt allt . Tänk om jag blir chockad av hur bra jag är ( skämt åsido ). Ne men seriöst varför vara rädd för något som kan göra både mig och andra glada . Jag vill jobba inom entertainment för att kunna uttrycka mig , för att ge lite av den kärleken som jag känner när jag får stå där . Varför stänger jag då in mig I en box . Lite ego att inte dela med sig av den glädje som spritter I min kropp när jag dansar .
 
Adam sa sedan - nästa lektion vill jag att du ska komma in och skita fullständigt I vad andra tycker . Ge det som du stänger inne . För när du kommer igenom väggen vet jag att du kommer bli så bra !
 
Jag ska börja skita I vad andra tycker . Så länge jag känner att jag njuter av det jag gör så spelar det ingen roll . Så dags  att arbeta bort väggarna . Jag ska sluta vara rädd för min egen succe och göra précis det jag känner för
 
 
 

Nathalie testar :Jordnötssmör med endast 45 kcal istället för 200

Nathalie Fust i Allmänt, Training & health
 
Kom nyss hem från skolan och min 1 mils promenad. Det är under mina promenade jag finular på saker som jag har ligger och trycker I hjärnan. Så att ta den promenaden är inte endast för träning . Det är faktiskt mest för att få liten egen tid och fundera över saker som stör mig mentalt .
 
Sitter och väntar på att tvätten ska bli klar och planerar resten av min dag . Ska på möte kl 4 så är fri fram tills dess . Gillar inte att ha så mycket oplanerad tid . Ville ha dansat under denna tiden som jag har ledig . Men skulle inte hinna ta en klass , gå hem , duscha , äta och sedan åka iväg till mötet . Hade kanske hunnit allt om jag hade haft bil .
 
Senare ikväll blir det I alla fall dans på IDA . Går just nu på både IDA och EDGE performingarts . Vilken gillar jag mest ? måste nog säga edge . Men det är nog för att jag gått längst där och känner igen folket . Plus att dom har fler klasser jag gillar . IDA har självklart bra klasser dom med t.ex. balett med Anthony Johnson och även hans stretch klasser .
 
Nu tänkte jag berätta om något jag har testat på . Det var ett tag sen . Men har haft annat I huvudet . Så här är ett alternative för er som älskar jordnötssmör . Ni skulle kunna äta hur mycket som helst ! Då måste man komma ihåg att det är väldigt kaloririkt . I jordnötssmör så är 2 teskedar ca 200 kcal och 16 g fett . Så det går ju inte att ösa I sig det även fast man älskar det så mycket . Ät med måtta ! Så som det är med allt .
 
 
Jag hittade en spännande produkt som kan ersätta det vanliga jordnötssmöret för er som vill trappa ner på fettet I eran kost . Det är som ett pulver jordnötssmör . Eller det är exakt vad det är ! Skillnaden mellan näringsinnehållet på denna produkt och vanligt jordnötssmör är ganska så stor. Denna innehåller 45 kcal på 2 tsk istället för 200 kca. Den innehåller endast 1,5 g fett istället för 16 g .
 
Vill absolut inte dissa den vanliga jordnötssmör burken . Men alltid bra att veta att det finns alternativ.

Så jag vill att mina dagar ska se ut

Nathalie Fust i Allmänt
Igår så var jag på en svensk pankaks fest.  Massa talangfulla människor I ett och samma rum , käkade underbara svenska pannkakor . Sedan körde vi lite träning på stranden innan vi åkte in till Hollywood igen för att gå på en middag . Hela dagen igår var ganska lugn om man jämför vad jag brukar ha på mitt schema. Min kropp behövde nog det , för idag känner jag att jag har massvis av energi . Massa energi till dans .
 
Så snart ska jag ta mig till edge och dansa för Adam Parson . Så detta inlägg blir inte längre än så  här . För eftersom jag inte har någon bil eller cykel så blir det till att gå . Senare ska jag eventuellt på en audition . Sedan mer dansklasser . Så jag vill att alla mina dagar ska se ut .
 
 

Min pappa har lärt mig hur mycket passion betyder .

Nathalie Fust i Allmänt
Farsdag ! Vill bara skriva hur mycket min papa betyder för mig . Detta kommer låta som att det är tagit ur någon film . Men jag har verkligen en dröm pappa . Min pappa har alltid stöttat mig och peppat mig att inte ge upp .
Han är den som lät mig dansa på hans fötter till en country sang när jag var bara några år gammal . Han är den personen som lät mig testa på alla möjliga aktiviteter för att hitta mitt rätta jag . Han var också den som tog mig till min första danslektion .
 
Jag skulle vilja förklara min pappa med ett ord . Ett starkt ord ! Men tyvärr finns det inget som symboliserar hur mycket han betyder för mig .
 
Även fast jag inte pratar med han jätte ofta för att jag bor I en annan världsdel. Så vet jag att han finns där . Han stöttar mig och det jag har passion för . Han har visat mig hur viktigt det är att ha passion för något . Han går upp kl 5 varje morgon för att ta hand om sin, vilket är våra travhästar . Så han inspirerar mig att gå upp och jobba för det jag verkligen älskar .
 
Tack för att du finns pappa !
 
Innan jag går ut på min morgon runda och kör igång med mina balettövningar så tänkte jag skriva att det är dags för : FRÅGESTUND! Ni kan fråga vad som helst. Behöver absolut inte vara om dans , det behöver absolut inte vara om träning eller något som ni brukar se här I bloggen . Har även fått frågan om att göra podecast . Först tänkte jag : hahah ABSOLUT INTE ! men efter ett tag så lät det som en kul grej . Men endast om ni hjälper mig med frågor eller ämnen ni vill att jag och en annan bloggare ska prata om .

ballet passion

Nathalie Fust i Allmänt
 
Jag har fastnat för balett igen ! Den var under gymnasietiden jag var hel förälskade I det och jublade när jag skulle på en balett klass . Men efter gymnasiet så tappade jag den glöden och glömde helt bort baletten . Dansade mest jazz och street .
 
Nu har jag hittat tillbaka till den balett passionen . Jag dansar just nu balett 8 timmar I veckan . Känner nu hur viktigt det är att ta balett för att göra framsteg I sina andra dansstilar som t.ex jazz . På bara någon vecka så har jag hittat bättre core stabilitet , balans och spänst I benen . Jag har inser mer att det är dom "små" sakerna som t.ex plié som kan skapa de "stora" sakerna som hopp . Allt ligger I grunden man lägger och balett är verkligen en pelare man kan luta på .
 
Så tänk på det när ni går på en balettklass . Det kanske inte är den roligaste klassen men det kommer ge dig en enorm grundplatta att stå på I dina andra stilar . Jag kan själv säga att balett har blivit mycket roligare desto högre nivå man tar sig till . Så fortsätt att kämpa med balettklasserna . Tänk på att grund är allt . Träna upp din grund och du kommer kunna skapa något mycket större .
 
Förhoppningsvis vet ni redan detta som jag vill upplysa om . Men detta var mest bara ett pepptalk att fortsätta ta balettlektioner och dens stora betydelse . Även fast du inte nu kanske jublar av lycka att ta på dig baletttightsen som gör det svårt att andas .

Ensamvarg- rädd för att fastna och låt mig ha kvar min bubbla

Nathalie Fust i Allmänt
Ensamvarg ; är en människa som lever isolerad från omvärlden. Han eller hon undviker eller söker inte aktivt mänsklig interaktion, och kan föredra att vara ensam.Valet till ensamhet kan vara en frivillig handling. Frivilliga enstöringar är i de flesta fall inte totalt isolerade, utan kan ha ett fåtal vänner.
 
Att vara fast , att vara beroende . Det är något som skrämmer mig . Det första man kanske tänker på är att vara beroende av cigaretter , alcohol , socker osv. Men det är faktiskt inte det jag syftar på just nu .
Det jag menar är att vara så beroende av en annan människa , att man skulle kunna ge allt . Att fastna med en person kanske låter lite bryskt ( hårt , illa ) att säga . Man ska väl vara glad om man hittat en människa som man kan dela sin tid med .
Jag är bara enormt skrämd av att denna person ska ta all min tid och jag tappar bort en liten bit av mig . Att någon bestämmer vad jag ska göra . Jag vill ju gö det jag vill och bestämma mina dagar . Jag vill inte att någon annan ska säga : Men idag ska vi !
 
Av någon anledning så är just ordet vi lite skrämmande för mig . Men det är jag och det kanske låter helt tokigt I era öron . Men jag har jämt varit en ensam person . Jag började redan I tidig ålder då jag jag började I gymnastik. Ingen av mina vänner ville göra det så jag bestämde mig för att göra det ensam . Sedan var det även valet av gymnasie. Alla mina goda vänner från högstadet valde ett och samma gymnasie . Jag valde samma gymnasie till en början , men efter redan 3 dagar så kände jag att det inte var rätt . Detta var inte det JAG ville . Så jag bytte gymnasie . Jag bestämde mig för att inte ens bo kvar I min lilla uppväxt stad som heter Köping. Jag flyttade helt själv till Västerås .
 
Tack vare jag har vågat att vara ensam så har jag träffat så fantastiska människor som betyder så mycket för mig . Även fast jag far min kos till något annan spännande grej som jag gör ensam så vet jag att dom finns där . Desamma gäller mina föräldrar . Dom har alltid ställt upp!
 
Jag har märkt att jag är rädd för att bli för fast I någon så att det ska hålla mig tillbaka . Det behöver absolut inte bli så för att man träffar någon som man vill dela mycket tid med ,om den respekterar ens egna liv och får göra det man brinner för .
 
Min tankar är mest att mista dansen . Att en person som jag kopplar ihop med ska inte inse hur mycket just dansen betyder för mig. Att dom kommer tycka att jag spenderar för mycket tid på det . Jag kommer alltid säga att dansen alltid kommer först . De personer som klarar av det bjuder jag mer än gärna in I mitt liv . Men annars är jag nog ett ganska bra exempel på en ensam person som är självständig och göra på sitt vis .
 
Någon som har kännt samma sak ?Är det bara jag som har svårt att släppa in personer för att jag gillar att vara ensamvarg ?
 
Just nu vill jag fortsätta att vara ensamvarg . Att isolera mig I min egna lilla bubbla där endast dans och min egna utveckling är fokus . Det är inte att vara ego på något vis . Utan jag är bara sjukt motiverad på att få det jag vill ha I mitt liv .
Någon dag kanske jag hittar någon som låter mig vara I min bubbla men ända finns där tillsammans med mig . Men kan förstå att det inte är roligt att vara nummer 2 I ens annans liv . Men jag kan inte ge bort min första plats
 
till någon . Det finns en plats för någon I mitt liv . Bara den inte spräcker min bubbla och låter mig få ha den platsen för mig själv kvar .
 

Testar ,trixar i köket och livs funderingar

Nathalie Fust i Training & health
 
Var ett tag sen jag skrev nu . Så mycket tankar på vart jag ska ta mitt liv . Är det vägen till höger med massa kreativa saker på vägen . Eller den till vänster som har ett jobb som vem som helst kan få och är ganska vardagligt.
Vaknat upp med samma tankar och dagen slutar jämt med samma svar . Har jag valt ? jag tror det ! Jag har alltid velat ha ett liv som är unikt . Något man inte stöter på varje dag . Jag tror jag tappat lusten på att bara vara personlig tränare. Ta mig inte fel ! älskar det. Men vill göra något så mycket större . Alla kan bli personliga tränare nu för tiden . Jag vill ha va något mer . Nu tanker jag dock släppa dom tankarna lite .
 
Testade på en ny produkt idag . Eller har testat det innan , men nu var det en annan variant. Chiafrön har blivit en fravorit hos mig .Idag hittade jag det med cacao , linfrön och kokos iblandat . Kan det bli bättre ?
Så jag trixade lite I köket efter en stretching klass på IDA ( international dance academy )
 
 
 
I detta använde jag :
  • almondmilk unsweeted
  • nya chiafröna med cacao & kokos smak
Blanda ihop detta och sätt in I kylskåpet . Låt det stå I ca 30 min . KLART ! enkelt , snabbt och cleaneating .
Till detta åt jag hallon och granatäpple kärnor. Bra sak att göra om du känner ett liten sug efter något chokladliknande eller efterrätt.
 
En till sak som jag tänkte berätta är att jag helt och hållet ätit vegetariskt . Jag fastnade I det efter mitt lilla vegetarian test för någon vecka sen . Sen var det också för att jag och min roomie kollade på en dokumentär om hur djur behandlas . Kunde inte sova den natten. Det var hemskt !
 

rosa ögonfransar på en halloween fest

Nathalie Fust i Allmänt
1 November
Har jag helt seriöst varit här I 5 månader . Det känns helt sjukt när man tänker på det . Nu har jag endast 23 dagar kvar I skolan om jag räknat korrekt . Min första termin på Santa Monica är snart slut . Vad tycker jag om skolan ? kan inte saga att denna termin har varit den roligaste . Har behövt läsa matte och engelska igen . Kurspengar som jag egentligen skulle velat lägga på nutrition klasser och dansklasser .
Har haft en riktigt bra danstermin . Testat på att ta klasser för massa inspirerande danslärare på edge och IDA .
Jag har fått en hel annan syn på saker I livet och träffat massa underbara människor och även konstiga . Men det får man väl vara berädd på .
 
Igår var det Halloween och den firades på ett hotel som heter Sofitel .
 
 
Jätte fint hotel som dom hade smyckat ut så att det skulle passa Halloween . Vad var jag utklädd till ? hade först tänkt att klä ut mig till blackswan . Men sen blev det en " sista minute handla en kostym det är panik" . Så blev en svart klänning med spets detaljer och sedan satsade jag stort på ögonen . Lösögonfransar som var svarta , lila och rosa .
 
Kändes som man var tillbaka till den tiden på carlforsska gymnasiet och gjorde sig redo för en föreställning.
 
Hade en jätte rolig kväll och träffade en hel del nya folk. Självklart vet jag att jag kommer få frågan : såg du några kändisar . Ja jag såg några stycken . Men hade inte så mycket tid att stå och glo på dom .
 
 
Hur var eran Halloween ? firade ni den ? vad var ni utklädda till ?
RSS 2.0