Yoga +sol = harmoniskt och relaxing

Nathalie Fust i Allmänt
4.50 am ringde min väckarklocka . Förstår inte varför jag kan gå upp den tiden utan problem när jag vet att jag ska träna . Men så fort jag vet att jag ska sätta mig på en buss så blir det mycket svårare . Men det har väl med det psykiska och sin inställning att göra . 
 
Igår så testade jag för första gången ett yoga pass i runyon canyon innan jag skulle träffa ellinor och träna .Det är helt fantastiskt att instruktörerna gör det här gratis . Visst lägger dom fram en väska och uppskattar om man ger en dollar eller två . Men det är inget dom kräver ( jag tycker dock alla borde göra det . Ett vanligt pass kostar kanske runt 20-30 dollar , så 2 dollar är ju ingenting ,) 
 
Ska försöka köra yogan minst 2 ggr i veckan . Min kropp behövde verkligen det . yoga i solen och utomhus slår helt klart inomhus yoga . Länge sen jag kände mig så avslappnad i kroppen . Mina andra träningspass är alltid i ett högt tempo . Så det är bra att variera det med en lugnare träningsform . 
 
Men idag är jag redo att köra igång igen . Sitter och käkar frukost på skolan . Sitter och kollar på alla som använder skolans löparbana . funderar om jag ska använda den i morgon eller på onsdag innan min första klass . Saknar mina morgonpass i gymmet spm gör att jag vaknar till och gör mig mer fokuserad resten av dagen ,
 
snart börjar min balett klass . Så måste förbereda kroppen och gå in i dansalen och stretcha . 
 
Idag :
  1. Balett 2 h 
  2. balett 2 h 
  3. luncha med tanya och plugga 
  4. samba 2 h 
  5. träna med emma 
  6. runyon och stretch 

Samtalsämne : utelivet med hiphop och tabelgirls.

Nathalie Fust i Allmänt
Sunday morning .
Har précis suttit och gjort klart 4 läxor som vi har I engelskan . Förstår inte riktigt hur läraren kan ge ut 4 läxor på samma vecka . Ge oss en chans att andas och verkligen ta in det vi lärt oss . Känns som man bara får massa Grammatik slängd I ansiktet och man hinner inte riktigt ta upp alla pusselbitar .
Men ska inte klaga nu när jag har gjort klart det .
 
Nu tänkte jag prata om någon som inte alls har med mina vanliga samtals ämnen att göra . Jag ska nämligen prata om fester , utekvällar och livet som sätter igång I Los Angeles efter solen gått ner .
Skillnade mellan att gå ut här är ganska stor . En stor klyfta som skiljer sig från att gå ut en Lördag kväll I Stockholm .
Här kan det känns som att du är med I en musikvideo när du går ut på en klubb . Du möter på alla sorters av människor .
  • Allt från promoters som har samlat ihop ett gäng snygga tjejer kring sitt bord för att det ska se bra ut .
  • Hip hop killer/blivande artister som fortfarande väntar på att bli upptäckta ,
  • tjejer som gör allt för att få de rika killarnas uppmärksamhet .
  • Dom rika som sitter och väntar på att alla ska avundas deras makt och pengar .
  • Drog missbrukare
  • Studenterna som bill uppleva lite av det man kan se I stora Hollywood filmer
Man skulle kunna prata vidare om alla karaktärer . Men det skulle bli ett ganska så långt inlägg dom om endast vilka som befinner sig på klubbarna .Det var inte riktigt min tanke med detta inlägg.
 
Min åsikt om att gå ut är ganska så splittrad . Klubbarna är verkligen fantastiskta . Det är dansare och en spännande miljö att uppleva . Men andå vet man att det är lite fake . Men det är väl de man vill uppleva . Man vill uppleva en fantasi värld som man ser på tv . Man vill se alla dessa karaktärer som man inte skulle träffa på en vanlig utekväll I Stockholm . Att få chanson att känna på stjärnstatus och umgås med personer man ser på tv .
 
En sak jag gillar med att gå ut här är att alkoholen har inte lika stor betydelse här . Jag tror inte jag har sett en ända person som har varit så full att dom har blivit släpade ut ( vilket jag har sett ett antal gånger I Stockholm ) Människor dricker inte lika mycket här som på uteställen I Sverige . Jag går faktiskt ut nykter här och kan ha lika kul I alla fal . Här socialiserar människor mer och vågar ta för sig . Vilket gör att dom inte behöver dricka sig sociala som de flesta gör I Sverige . Det är sveriges blyghet som skapar detta , tror jag . Så en kort sammanfattning på det är att det inte konsumeras lika mycket alcohol här . Dock förekommer det en hel del annat här , Tyvärr !
 
 
Nu tänkte jag även saga en sak som jag stör mig på . Det är hela grejen att vara en av promoters tjej. Visst är det ett bra sätt att lära känna nya människor och har alltid träffat på roliga människor så . Det är inte riktigt det som stör mig . Utan det jag stör mig på är visa promoters , inte alla ! behandlar en som en trofé . En gang så blev jag och mina tjejer tillsagda att vi var tvungna att ställa oss upp och dansa . Annars skulle det se konstigt ut för dom som inte satt vid ett bord . Man ska symbolisera att man är mycket bättre än dom som inte är där . Och att man har så mycket roligare , fast än man kanske inte har det . Jag kan tycka att gå med en promoter är bra för att lära känna nya människor . Men det som irriterar mig att man behandlas som ett object . Om jag blir behandlad så av någon så går jag jämt ifrån bordet och satsar på att ha kul på dansgolvet istället.
 
Nu fick jag ut lite söndags tankar . Resten av dagen så ska jag träna med Ellinor och eventuellt emma . Blir runyon canyon ute I den skinande solen som vi har I Los angeles . Sedan ska jag förbereda lite matlådor inför morgon dagen . Ny vecka , dags för en ny skolvecka .
 

Min frisör Josefine Marklund

Nathalie Fust i Allmänt
För ca 3 veckor sen så fick jag plötsligt långt hår .
 
Hittat mirakeltabletter ! Eller om det ändå var så bra . Det var min vän Josefine Marklund som hjälpte mig att få mitt långa blonda hår .
Jätte duktig tjej som har varit frisör i 7 år och jobbat med just extension i 6 år . Det josefine tycker är roligast med frisör jobbet är att få vara kreativ och skapa en look till en person som kan förändra hela dens utseende . Det hon älskar mest är att färga och det är för att just färg kan göra en så stor förändring på en människa.
 
 
Josefines bästa hårtips : Investera i ett bra shampoo och balsam , som din frisör har rekommenderat för just ditt hår. Det är viktigt att ha produkter som passar just sin hårtyp .
 
Ni hittar Josefine på instagram : josseposs
facebook : https://www.facebook.com/josefine.marklund.7
 
Hon befinner sig nu i Los angeles och studerar på SMC .

Svar på kommentar -Besatt?jo man tackar !

Nathalie Fust i Allmänt
 
Jag total slocknade igår . Jag tror mina ögon stängdes 9.30 pm . Igår var jag riktigt trött I kroppen . Trodde mina ben skulle trilla av I duschen . Tänkte ta en kvällspromenad I Runyon , men det ville inte min kropp . Då är det dags att lyssna . Sä avslutade dagen med stretch innan läggdags .
 
Fick ett mail för ett tag sen :
Hej Nathalie . Jag vet att du verkligen lever din dröm ! Men är du inte lite för besatt `? du vill så mycket att du kanske råkar hamna I riskzonen för överarbetad . För hur många saker håller du på med egentligen `? 100000 saker samtidigt . Känns som du bara letar efter nya saker du vill ha hela tiden .
 
Svar : oj ! Hur ska jag svara på detta på ett bra sätt?
Tänkte börja med att skriva om hur besatt är tolkade I en ordbok
Besatt : Att vara intensivt uppmärksam på, eller intresserad av, något, se monomani, fanatism, fix idé
Låter ju inte helt dåligt ?
 
ja jag vill uppnå allt jag vet att jag har möjlighet till . Det är väl därför vi lever `? för att kunna uppnå det vi vill åstakomma . För mig är den en hel del . Men det är för att jag vet att jag har möjligheterna till det . Vissa kallar det naiv . Visst kan jag hålla med om det. Men måste besatt endast betonas I en negative ton `? Besatt kanske inte är det mest hälsosamma ibland . Men om man bara är fokuserad på hur man gör saker och har en plan över sina mål. Så tror jag faktiskt man kan klara det på ett hälsosamt sätt. Att strukturera saker är faktiskt en av mina starka sidor. Jag är en planeringsmänniska . Varje kväll sitter jag och skriver ner vad jag måste få gjort till nästa dag . Vilka dansklasser jag ska ta , hur många matlådor jag ska ta med mig och hur många personer jag måste träffa . KONTROLLFREAK ! kanske visa tänker . Det tycker jag nämligen att jag är . Ibland måste jag försöka tappa kontrollen men har väldigt svårt för det . Men alla har vi våra brister .
Jag har alltid vetat vad jag vill och alltid kämpat för att komma dit . Vissa hinder har kommit och dom har jag tagit mig över . Kanske för att jag är så besatt !
 
Just nu jobbar jag på en hel del . Men alla är små röda trådar till mitt mål . Lite som regnbågen. Massa olika färger som tillslut leder till min skatt.
Hoppas du är nogorlunda nöjd med svaret . Det är helt okej att du kallar mig besatt . För det betonar jag I detta syfte till något positivt . Om jag inte hade varit det så hade jag inte suttit här jag är idag .
 
 
Dagens planer :
Har redan varit på Golds Gym och kört ett axelpass .
Ha ett spännande möte
Dansklasser ( kanske blir så att jag måste skippa dansklasserna idag . Känner av min gamla skada I hamstring idag och vill inte riskera att den säger tack och adjö för en period framöver )
Träna Ellinor .

New treadmile workout with up and speed .

Nathalie Fust i Training & health
 
Hemma efter en lång dag ! Idag var jag äntligen tillbaka på Golds Gym mellan dansklasserna . Hittade på ett helt nytt monster åt er som ni kan använda på löpbandet .
 
 
Börjar på lutning 5 , hastighet ca 6 km/h - 7 km/h . Gå här i ca 2 min för att värma upp kroppen .
När du känner dig varm och redo så höjer du lutningen.
30 sek lutning 8 
30 sek lutning 9
30 sek lutning 9,5
30 sek lutning 10
30 sek lutning 10,5
30 sek lutning 11
30 sek lutning 11,5
30 sek lutning 12
Nu har du hållit samma hastighet och endast höjt lutningen . Nu droppar du ner lutningen till 3 och ökar farten till ca 12-14 km/h . Spring 1 min
 Sänk tillbaka farten till den du startade på . Höj tillbaka lutningen till 11 .
30 sek lutning 11,5
30 sek lutning 12
30 sek lutning 12,5
30 sek lutning 13
30 sek lutning 13,5
30 sek lutning 14
30 sek lutning 14,5
30 sek lutning 15
 
Sänk lutningen till 3 och öka fart till 13-15 km/h . Spring 1 min
Sen gör du om hela baletten . Du gör detta mönster 3 ganger.
 
 
  
 

Vilsen Nathalie =Hike i 2 timmar

Nathalie Fust i Allmänt
Ja gissas vad det hander saker . Allt från kommande saker till saker som hander just nu . Det kommande kan jag inte riktigt berätta om ännu . Vet att jag hållit på det i några månader . Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge .
 
I morse så var det Runyon Canyon på schemat . Hade med min viktväst på mig för första gången i Runyon . Tänk att bara några ynka få kilo mer , kan göra det så mycket jobbigare . Plus att jag tappade bort mig , tack vare min musik i öronen som gjorde att jag drömde mig bort lite . Så vet inte riktigt vart jag gick ett tag . Hela hiken slutade på ca 2 timmar . Plus att jag sprang 30 min av den tiden . Viktvästen gjorde det extra jobbigt för magen . Den är nämligen lite för stor för min kropp . Så den roterar runt mig när jag springer . Så min bål måste vara extra aktiv hela tiden .
Helt slut nu med andra ord!
 
Nu har jag ätit frukost och ska hoppa in i duschen .
 
Idag börjar mitt hårdare schema kring träning , kost mm . Ska nämligen ha en photoshoot snart , med hälsa och fitness som tema . Då vill man ju vara i sin bästa form.

En dansare att ta efter :Edin Jusuframic -KOMPLETTERA din dans med träning!!! Fördelarna är många ..

Nathalie Fust i Dance/art

Jag vill att så många dansare som möjligt ska hitta till gymmet . För att stärka upp sina kroppar så att dom klarar av danslivet . Visst är dans bra träning men också väldigt utslitande . Det finns så många andra träningsformer som man kan komplitera med .t.ex styrketräning  för att man ska  förhindrar utslitningsskador som gör att kroppen tillslut inte klarar av det , den än gång kunde . En danskille som jag tycker är ett bra exempel på en dansare som har fatttat galoppen att komplitera sin dansträning med andra träningsformer är

Edin Jusuframic.

 

Jag bad han berätta lite om varför han tycker det är viktigt att träna andra träningsformer , vid sidan av dansen . Så här skrev han :

 

 
 

"Att dansa är träning, det är väl bra för musklerna och konditionen. Du behöver ju inte hänga på gymmet." En kommentar som man får höra väldigt ofta och som utgör en sanning med en grov modifikation.

JA, dansen är en träningsform som gör att kroppen håller igång. JA, man bygger till viss del och stärker muskler genom dans och JA man tränar upp kondition via dans. Detta har dock sin begränsning. Hos en dansare blir vissa muskler starkare än andra då man oftast dansar på ett visst sätt eller en viss dansstil där vissa muskler får arbeta mer än andra. Tänk bara på repetitionerna till en stor dansföreställning. Man repeterar i hela dagar i flera månader och många gånger repeterar man samma koreografi 100 gånger om. Detta resulterar i att just dessa muskler som arbetar ofta/hela tiden blir starkare än många andra muskler, vilket i sin tur skapar en ojämn muskulär balans i kroppen. Många andra muskler förblir otränade och därmed svaga och/eller inaktiva. När muskler förblir svaga och/eller inaktiva får muskelgrupper som egentligen INTE ska arbeta, ta över muskelarbetet. Detta leder till överansträngning, spänningar, låsningar, svullnader och obalans i muskler. För att undvika de nyss nämnda effekterna bör varje dansare komplettera sin dansträning med träning (funktionell, statisk och dynamisk träning beroende på situation och "problem"). Genom att göra övningar på tex gymmet kan man jämna ut ojämnheterna i musklerna och muskulaturen kommer i balans. Detta resulterar till en stark, stabil och balanserad muskulatur i kroppen.

 
 
 

Sen har vi också en annan viktig beståndsdel inom träning som kallas konditionsträning. Att dansa en låt tex i TV i tre minuter, får man intrycket att konditionen inte är så viktig. Ett intryck som många gånger kan stämma (undantag finns självklart). Dock är reaktionen en annan när man ska stå på scen i 75 minuter under en dansföreställning. Kan inte betona nog hur VIKTIG konditionen är då. Visserligen arbetar man inte explosivt med musklerna i 75 minuter, men man måste ändå ARBETA med musklerna i 75 minuter och många gånger i ett högt tempo. Dålig kondition i en sådan situation innebär inget ork, dålig energi i rörelserna och en vision av en trött dansare på scen. Inte så lockande.

JA, vad är då kontentan av detta långa inlägg?? KOMPLETTERA din dans med träning!!! Fördelarna är många fler än nackdelarna (om nu sådana skulle finnas) som tex genom att bygga eller stärka rätt muskler så kan man öka spänsten, man dansar starkare och man dansar mer kontrollerat. Vad som är viktigast att tänka på är att dansen sätter sina spår i och med åldern och kan dessvärre se till att du får sluta dansa i alla fall några år tidigare på grund av dålig kondition, försvagade muskler och leder samt andra skador som uppkommit. Med kompletterande träning kan den istället förlänga ditt bäst före dans datum. I övrigt så är träning aldrig dåligt för kroppen och ännu bättre är RÄTT typ av träning, vilket självklart varierar från person till person. Att man får en snygg kropp och att man mår bra, eller bättre när man tränar, är en bonus och motivation nog för att inte avstå träning.

 

Ja här har ni en kille som vi alla dansare ska ta efter . En dansare som vi manga kan se upp till .

Fashionshow och tankar kring hållning

Nathalie Fust i Allmänt
Satt och räknade ut hur manga dagar jag nu har spenderat i Los Angeles . Jag har varit här i 10 veckor nu . Alltså 2 och en halv månad . Känns som jag har levt hela mitt liv här . Så bra trivs jag !
Helt sjukt vad tiden går snabbt ! Halva terminen av skolan har snart gått . Har snart mittt mid term på alla klasser , lite små nervös. Men det ska man väl vara !
 
I morse medans tvätten rullade så gick jag ut med min viktväst . Har blivit helt förälskade i den. Känner att jag redan har fått bättre kontakt med ryggmusklerna som gör mig mer medveten om min hållning . För det som kan göra en så stor skillnad på en person är just hållningen . Om man har dålig hållning kan det faktiskt göra en några kilon tyngre. Så sträck på er och tänk på hållningen.
 
Och angående hållning så vill jag berätta lite om modevisningen jag var på i Fredags. Modellerna på catwalken borde ju vara dom som ska tänka på sin hållning lite extra. Dom ska ju utstråla självsäkerhet och sälja plagget dom har på sig . Vissa tjejer hade skaplig hållning . Men vissa hade verkligen en bedrövlig hållning . Det gjorde så att dom såg hängiga och utmattade ut . Tänkte verkligen på hur jag skulle kunna hjälpa dom om jag blev anställd som deras personliga tränare . Komiskt att jag jämt analyserar . Ibland så kanske jag borde koppla av .
Men annars så måste jag saga att modevisnigen verkligen var något att hänga i granen . Super snygga kläder , trevligt folk ( lärde känna en hel del nytt folk , vilket alltid är kul . Faktum är att jag älskar att gå på event mer än vad jag gillar att gå ut i partyvimmlet. Anledningen är väl för att man knappt kan prata och försöka lära känna någon annan på grund av den dunkande musiken )och bra atmosfär . Dom hade gjort lokalen så snygg .
 

Snyggt va ! Ikväll kommer jag besvara lite frågor som jag har fått från er läsare . Nu ska jag plugga hela dagen och även ta en tur med bästa Karin till veggie grill .

Trend : the magic pill green coffe bean .

Nathalie Fust i Training & health
 
Fashion showen igår var verkligen något att hänga I julgranen . Tänkte berätta mer om det , när jag fått lite bilder skickade från kvällen från en av tjejerna jag var där med . Det var jag , Sofia och Marie .
 
Nu tänkte jag berätta om en trend inom träning/hälsa/gå ner I vikt som har slagit igenom stort här I Usa . Det pratas om det på de flesta program på tv som handlar om just att hitta hälsa . Jag brukar dock inte relater piller till hälsa . De ända piller jag tar är om jag vet att jag har brist på någon vitamin som jag har svårt att få I mig via kosten , av någon anledning .
 
Men den nya trenden är :
Green Coffe Bean
 
 
Kändisar som Britney Spears och Kim Kardashian, Har förlorat vikt med detta magiska piller .
Här kan ni lyssna på när Doctor Oz pratar om"mirakel pillret"
http://www.youtube.com/watch?v=KoYgpuG87lQ
 
 
 
Många tar kaffe för att öka förbränningen . Skillnaden mellan gröna kaffebönor och vanliga kaffebönor är att dom ej har blivit rostade . Dom har inte genomgått någon process alls.
Vad är det gröna kaffebönor innehåller som gör att du förbränner mer I kroppen . Jo det innehåller ett ämne som heter  chlorogenic acid som man har upptäckt ha en hjälpande effekt mot att förlora några kilon .
 
En studie som har gjorts angående detta :
2012 in the scholarly journal "Diabetes, Metabolic Syndrome and Obesity: Targets and Therapy:
This study involved human subjects who consumed a high dose of green coffee bean extract supplement (1050mg) for two weeks, a low dose green coffee bean supplement (700mg) for two weeks, and a placebo for two weeks. There were two-week periods in between when the subjects did not take any of the three supplements. The study showed the green coffee bean extract supplementation resulted in decreases in body weight, body mass index, body fat percent, and even small decreases in heart rate. There were no significant changes in the diet or exercise of the subjects and the changes happened when the subjects were taking green coffee bean extract.

The possible weight-loss factor behind green coffee bean extract and the chlorogenic acid it contains may have to do with chlorogenic acid effects on sugar absorption from starch and on fat synthesis in the body. In a study published in 2007 in "The Journal of International Medical Research", researchers found that when human subjects consumed instant coffee enriched with chlorogenic acid, they lost weight due to decreased absorption of glucose sugar. There are many studies on mice or rats, such as the study published in "Biochemical Pharmacology" in 2013, showing that chlorogenic acid decreases fat synthesis and improves cholesterol and triglyceride levels.
 
Scientists are also studying other possible benefits of chlorogenic acid - it may also improve your mood. In the journal "Psychopharmacology", a study was published in 2012 suggesting caffeinated coffee enriched with chlorogenic acid and decaffeinated coffee enriched with a high amount of chlorogenic acid positively affected the mood and cognition of healthy elderly people although, decaffeinated coffee enriched with a regular amount of chlorogenic acid did not have significant effects.
 
Min kommentar : som sagt jag gillar inte piller . Föredrar en naturlig väg . Men efter last lite studier om detta och lyssnat på olika människors kommentarer om detta "mirakel piller " som har slagit ner som en stor trend bomb . Så kan jag faktiskt tro att detta kan vara sant . Coffien hjälper ju kroppen att förbränna så varför skulle inte gröna coffe beans göra det ?
Men som dom sager I videon så ska du veta vilka märken du ska ta ? Det finns så manga vilse ledande produkter som  jag lura folk att spendera mer pengar än vad man ska . Du ska kola extra noga om det är pure green coffe och Inga onödiga ingredienser som du inte har någon aning om vad det är . Så om du skulle vilja testa denna produkt rekommenderar jag att du läser på , ber någon kunnig person att välja rätt märke till dig .
 
 
 Vad är era tankar angående detta ? funkar det tror ni ?
 

New cardio workout & fashion show for breast cancer tonight

Nathalie Fust i Training & health
För första gången i mitt liv så försov jag mig . Låt det aldrig hända igen . Kan nog varit den mest obekväma känslan jag upplevt . Stressen rusade från fötterna till huvudet . Som tur var det inte till skolan jag försov mig . Skulle möta upp ellinor och träna . Hon tog inte illa upp att vi började kl 9 istället för 7.30 . 
 
Körde cardio pass på löpbandet . Såg ut så här : 
börja powerwalka på incline 5 i några minuter bara för att väcka kroppen . Sean börjas det!
1 min 30 sek.
behåll samma tempo ( ca 5,8-6,5 km /h och öka incline till 15 . 
30'sek incline 14 
30 sek incline 13 
30 sek incline 12 
30 sek incline 11 
30 sek incline 10 
30 sek incline 9 
30 sek incline 8 
30 sek incline 7 
30 sek incline 6 
30 sek incline 5 
 
nu förändras farten och behåll incline 5 
öka hastigheten 2 steg efter varje 30 sek . Öka tills du kommer till max 7 km/h 
sänk hastigheten till den du startade på. 
 
Detta mönster upprepar du 3 gånger . Förbränning ca 600 -650 kcal . 
 
Jag hade även lite extra tyngd på mig . Inskaffade nämligen en viktväst igår Som ska hjälpa mig ta mig till nästa nivå i min träning .
 
Det är ca 5 kg extra den ger min kropp . ett extra plus är att den får mig att tänka på min hållning mer och även spänna min bål för att skydda min lowerback , glömt bort vad det heter på svenska . Eller vänta svank va ? 
huvudet blir i kaos här när man har 2 språk i huvudet . Kan förekomma mycket svensk engelska när man pratar med någon Svensk haha . 
 
Nu ska jag fixa lite saker som måste fixas . Även testa ett nytt stretching redskap som jag ska presentera er för senare . måste fixa allt innan 6 ikväll . Ska nämligen på fashion show med www.byfia.se ikväll . fashion showen heter "sunset's night out " breast cancer awarness fashion show . Ser verkligen fram emot det och det kommer komma upp bilder . 
 
 

Erewhonmarket : 3 nya hälsosamma produkter

Nathalie Fust i Training & health
 
 
nu kommer jag berätta om några nya produkter som jag testat på de senaste dagarna . Alla kommer en och samma affär , som Nu är min nummer 1 av favorit affärer . Den heter http://www.erewhonmarket.com/
 
Här finns organic , gluten free , raw food och mycket mer . Som ni kanske förstår så är det inte det billigaste alternativet för mat inhandling . Men någon gång ibland får man skämma bort sig . Samt att jag älskar testa nya saker som har med hälsa att göra .  Jag har hitills Testat 
 
1 . 
mungbean chips : tunna och lätta chips/kex . Ingredienser : mungbean , sea salt . 
Och kom ihåg , ju mindre ingredienser = mer naturliga . 100 kcal på 26 stycken kex , 8 g protein , 18 g. Kolhydrater varav 0 g socker , 0 g fett . 
Dom är gluten fria , inga transfetter , inga konserveringsmedel . Helt enkelt ett toppen alternativ istället för chips eller de mindre bra kexen . 
 
2. 
Ser ut som något onyttigt va ? men det är det inte ! Ett bra alternativ om du känner cravings efter någon efterätt eller liknande . Detta är chocolate chia mousse. Det innehåller coconut oil , hemp seed , chia , almond butter , sea salt , cacao powder och lite stevia ( inte farligt att få sig stevia någon gång ibland , annars brukar jag försöka undvika det . Finns även i kanel smak .
 
3. 
Fått frågan om det finns något bra alternativ till pasta . Denna produkt hitta jag . Det är gjort på spinat , inge vitt mjöl ! gluten fria och bra med fibrer . Om man skulle gå på en låg kolhydrats diet så är dessa perfekta att fylla ut salladen med . Endast 5 g kolhydrater varav 0 g socker . är också rika på kalcium . Gillar dessa mer än vanlig pasta faktiskt . Är galen i spenat ! 
 
 
Kolla bara vilken succe midsag jag lyckades skapa 
Detta säger jag bara : clean eating med inga skrämmande konserveringsmedel , sötningsmedel och färgämnen 
 
 

Boost av balett analys

Nathalie Fust i Allmänt
Känslan när man precis är klar med en läxa man inte trodde man skulle fixa , är en riktig boost . Satt nyss och analyserade ett balett stycke på 30 minuter . Så nu ska jag fira detbmed dans på edge oxh sedan avsluta dagen på golds gym . Anledningen för dålig uppdatering är för att jag har haft fullt upp . Har stora nyheter om framtiden . Glöm inte heller ställa frågor till nästa veckas frågestund . Den som skulle varit i söndags kommer upp i morgon . Har även testat lite nya spännande produkter som jag ska skriva om . Så länge får ni nöja er med en bild på det . Testa en ny produkt till frukost 
 
Nu ska jag vandra i "höst" vädret . Endast 18 grader idag . 
 

Det är den felaktiga bilden som kommer lära oss något .

Nathalie Fust i Allmänt
 
söndag 
Har inte sovit som en kung denna natt . Har vaknat ett antal gånger , en orolig natt helt enkelt . Haft många tankar som har cirkulerat i mitt huvud . Tänkt på nutid , dåtid och framtid . Jag vet vart jag vill komma i livet . Men tanken : hur ska jag ta mig dit ? dyker ständigt upp i huvudet .
 
När det gäller mina mål i livet sa har jag aldrig tvivlat pa vad jag vill göra och åstadkomma . Men självförtroendet brister hos oss alla någon gång eller flera gånger . Det ärnsom sagt aldrig enkelt .
 
Men som jag brukar säga : hur kul skulle livet vara om det var enkelt ? en rak väg  och Inga överraskningar . Inte speciellt kul ! Inte speciellt kul att lyssna på en för bra historia heller för perfekt.
 
Jo jag har alltid haft tur , jag har aldrig haft nagra motgångar , alltid haft en vacker syn framför mig . Alla historier måste ha en "bad guy "om det ska börja kittla i läsarnas magar och få dom att vilja höra mer . Höra hur man växer , höra hur man faller sönder och hur man lyckas tackla alla "bad Guys " i sin berättelse .
 
Min blogg skulle val inte vara sa jätte lockande om jag bara skrev om en spikrak väg framåt . Det folk vill höra är alla snedsteg . Har jag inte rätt ? Det är där folk hittar mest motivation. Att höra om folk som vrickat foten men tagit sig upp igen .
När jag borjade blogga så ville jag endast prata om mina framsteg . Jag ville inte att folk skulle se min ledsna , arga och frustrerande sida . Men efter några månader , insåg jag hur tråkigt det maste vara . For visst hade jag motgångar . Jag har vrickat foten så många gånger att jag vet précis hur jag ska dämpa fallet i de flesta fall . Ibland träffar jag på något nytt och ramlar pladask på rumpan . Men då lär man sig något nytt och vet hur man dämpar fallet nästa gång .
 
Man får inte heller vara rädd för att falla . Tidigare skulle jag aldrig utmana mig så mycket så att jag ramla omkull på en dansklass for att jag ville testa mina gränser  . Det ar ju pinsamt ! ramla pladask ! smidigt ?!
 
Förra veckan på en dansklass sa satsade jag pa 4 varv på min piruett . Jag klarade 2 ,3 varv och sedan halkade jag omkull . Tog lite tid att fatta vad som hade skett . Nar jag tittade upp sa trodde jag att jag skulle skämmas. Men konstigt nog gjorde jag inte det . Utan jag hoppade upp snabbt och körde vidare och lyssnade på lärarens rättelse.  Jag hade tagit alldeles för mycket fart och hade alldeles för mycket energy for endast 4 varv . Jag lärde mig något av ett fall. Detta kan man koppla till det mesta .
 
Människor motiveras inte av att endast höra om  dina framgångar och regnbågens alla underbara färger . Människor motiveras när du visar att du ar mänsklig . Att du har allt fått en dörr  i ansiktet , att du ramlat på rumpan .
En människa som visar att den är mänsklig  ar det mest motiverande som finns enligt mig . Det är mer mänskligt att fela än att vara perfekt . Perfekt är ingen rolig  titel pa en berättelse . Vart är då  spänningen om du redan vet att det ska vara perfekt .
 
 
Det är den felaktiga bilden som kommer dra sina blickar mot sig . Det är den som lär oss något. 
 

I go to the gym to stabilize my body .. why do you go to the gym ?

Nathalie Fust i Allmänt
God morning and good night to some of us .
Today I don't have any classes at Santa Monica college . So today I am going to spend all my day at Edge Performing Arts . Taking class for Steve Ewing , Matthew Tseng , Alex Larson and maybe Nico O'Connor . I also need to hit the gym tonight . Feel like I want to do a really good workout for my legs . I haven't done that for a while .
 
My problem is that I am over flexible and if I don't built up my muscles I can easily hurt myself . So its really important for me to built up the muscles so they can stabilize my body.  Do you have the same problem ? or why do you think its important to built up your body ?
 
The reason why I am writing in English is because I need to practice on it . Another reason is that I have international readers now . So happy for that ! I have a translator on the site . But its not the best one .
 

made in the usa

Nathalie Fust i Dance/art
 
Sitter och sjunger ensam hemma I lägenheten . Mina roomies är på äventyr ute I fest vimmlet I Hollywood . Medans jag bestämde mig för att stanna hemma . Har dansat hela dagen och är skapligt trött. Samt att jag inte är så jätte  sugen pa en ute kväll denna Torsdag . Jag bestämde mig for jag ville ha en hemma kväll som jag nu har . Sitter och lyssnar på lite låtar . Om sanningen ska fram så sitter  jag faktiskt och sjunger . jag började ju öva på mina sång talanger I Sverige innan jag åkte till Los Angeles . Men sen har dom kommit lite åt sidan . Men ska ta upp det igen . Sa ska göra alla övningar som den bästa sång läraren vid namn Theresa Perrelli har gett mig . För om du kan sjunga som dansare sa ar det ett stort plus och kan bidra till fler jobb.

gnugga broccoli i hyn för att ..

Nathalie Fust i Training & health
Varför bara äta broccoli ? man kan tydligen använda broccoli for att skydda sin hy .
 
En ny studie från University of Arizona och Johns Hopkins University säger detta . Dom har  testat skrubba sina ansikte med broccoli som dom tror kan minska risken att få hudcancer .
REX/Image Source

 

Faktum ar att dom tror att det kan funka .  Broccoli innehåller sulforaphane, som förbjuder cancerframkallande vägar och aktiverar chemoprotective gener. För att se om detta funkar ,  kommer forskarna att testa en broccoli lösningen på huden, för att se om det  effektivt blockerar simulerat solljus. Om detta funkar så kanske vi I framtiden kan se oss själva smörja in våran  hy med en kräm gjord på broccoli  innan vi går ut I solskenet .. Men innan forskningen är slut, så får vi fortsätta äta det I våra sallader , pressa det I juicer mm . För  finns bara bra grejer för våra kroppar I broccoli .

Dropofmindfullness underbara kläder

Nathalie Fust i Training & health
tisdag morgon och jag har redan hunnit med ett träningspass . Hade svårt att sova så gick ut och joggade . 
 
nu sitter jag med frukost i magen och med nya fräscha träningskläder från ett märke som heter Dropofmindfullness . http://www.mno.se/dropofmindfulness/
 
Klicka på länken och läs om detta företag . Deras kläder funkar i gymmet , på yoga klass och även ute på en hike i runyon canyon . Deras passform på kläderna är verkligen sydda för att framhäva de bästa av en kvinnas kropp. Nu är jag absolut redo för att åka iväg till golds gym . För visst känns det lite roligare att träna med nya och snygga kläder . 
 
RESTEN AV DAGEN BLIR DET DANSKLASSER , ETT möte som jag är otroligt nervös för och sedan lite mer dans .  

Dance resume

Nathalie Fust i Resumé
Dance resume 
 
utbildning 
  • 3 år estetiska dans programmet på carforsska gymnasiet 2007-2010
  • balettakademiens kvällskurser samt sommar kurs 2010 - 2013 
  • smc dance / performance program 2013 - 2016
jobb 
svt barnkanalen rampljuset 
dansare i pilot film för h&m 
sean banans dansare på sommar turne 2012, x-factor sweden , tv4 morgonsoffan , barnens dag gröna lund .
belle sweden dansare på pride 2012 , kollingsborg 2013 , samt hennes dansare och koreograf i kommande uppträdande
musik video för Lena and the stone . Filmade med RED studios hollywood . Kommer komma ut i oktober . 
 
Andra talanger : sjunger , koreograferar , personlig tränare , fitness model , health training blogger.
 
 
 

Möt min klient Emma Dahlbäck

Nathalie Fust i Resumé

Mitt namn är Emma, är snart 21 år ifrån Göteborg.

 


Bor nu i Los Angeles för att studera ett år på Santa Monica College, läser kinisiology and health education.
Jag har alltid haft några kilon mer än vad jag borde, dock aldrig vart ohälsosammt överviktig men fick tillfället att anlita Nathalie som personlig tränar för att hjälpa mig med både kosten och hur jag tränar. Hitills känns det som det bästa valet jag någonsin gjort! Hon är otroligt peppande och hjälpsam, men också väldig tuff med träningspassen och låter mig inte slöa efter! Vilket är sjukt bra, för annars är det lätt att man känner att man inte orkar. Men en sak har jag lärt mig, Man orkar MYCKET mer än vad man tror och efter varje pass med Nathalie har jag vart jättenöjd med min prestation och det är tack vare att hon hela tiden står och peppar mig. Så går där ifrån med ett leende på läpparna och känner att jag verkligen har gett 110% ! En till sak som är helt underbar är att jag kan kontakta henne när som helst på dygnet om jag har frågor ang träning eller kosten, är det någonting jag saknar i min diet,  exempel; sås till middagen, så frågar jag bara henne och så försöker hon tipsa om något i stil med det jag vill ha. Så, till sist så skulle jag rekommendera henne varmt till andra som behöver hjälp med träning och kost, och en spark i baken. Med andra ord så har jag världens bästa PT!

 

 

 
 
 

 

 

 

Släpp tyglarna , det är hälsosamt

Nathalie Fust i Allmänt
Försöker fortfarande lista ut hur jag kan skriva de svenskanbokstäverna som å , ä , ö . Någon som vet hur man gör det på en dator man köpt i usa , får gärna kommentera och hjälpa mig . Ingen data kunnig tjeje detta .
 
Igår var kag ute med mina vänner på supperclub i hollywood . Blev något glas Vin . Har fått lite kommentarer om just festande och hälsa . Hur jag kan få det att gå ihop , när jag är ute varje helg . Det jag först vill påpeka är att jag inte är en sån person som häller drink efter drink ner i min strupa, när jag är ute . Jag kan ta något glas vin ibland och även iblnd inte ens en droppe . jag går ut för att socialisera och dansa . Festa betyder inte att dricka mängder för mig . 
 
 
Samt att man måste även släppa lite på tyglarna . Det är inte farligt att ta ett glas vin då och då . Det gör dig inte till en ohälsosam person . Utan det visar bara att du är mänsklig . För inte vill vi vara som robotar som alltid gör samma sak eller lever på samma sätt hela vårat liv . Man ska göra bra hälsosamma Val i livet . Men glöm inte att släppa på tyglarna . Det är viktigt att leva också . 
 
Nu sitter jag med min ice cinnamon coffe . Super enkelt att göra 
 

Video : have fun on a treadmile

Nathalie Fust i Training & health
8.00 stod Emma redo för ett hårt pass . Jag hade förberett henne mentalt att jag ville testa på ett nytt , riktigt tufft pass . Faktum är att jag inte visste själv skulle klara det utan att bli totalt död . Men det är ju de vi siktar mot . Att hitta nya sätt att chocka våra kroppar . För kom ihåg ! Våra kroppar är smarta och vill ju hitta ettsett att vara så bekväma som möjligt . Så därför är det extrem t viktigt att variera sin träning för att få resultat . 
 
Här kommer en liten film på tränings passet ( äntligen har hon hittat någon som kunde filma haha . Och en liten notis ! Jag hade redan kört 40 minuter så var rätt slut ) 
 
Du kör alla övningar i 1 min med lutning 15 . Kör tills du gjort 40 minuter . Kan även göra 50 men rekommenderar att kö 30-40 min till att börja med . Det kommer ta slut på dig 
 
efter det så spenderade jag några timmar på edge performing arts . 
 
Nu sitter jag och pluggar . Pluggar verb hit och dit ! Hade hellre läst något om träning eller dans . Ska dock börja plugga lite balett termer, vilket aldrig har varit min starka sida . 

Have fun on the treadmile

Nathalie Fust i videor

40 min workout hole body - Do every excersise in 1 minut til u make it to 40 min . Incline 15

Tired emma after workout

Nathalie Fust i videor

Nya lärare och ny dansskola

Nathalie Fust i Allmänt
Nu är jag framme vid edge efter en svettig promenad från la brea / Pico . Det tog mig ca 50 min hit  . Tur att jag hade keps på mig . Ni kan ju annars tänka er hur Haag skulle se ut i ansiktet i 30 graders sol och aldrig skugga . sönder bränd som eN tomat . 
 
 
 
 
 
Nu sitter jag och knaprar selleri och blåbär medans jag väntar på min första klass . Det blir för en lärare jag inte har dansat för innan . Han heter Steven Ewing . Det är en jazz lektion . Egentligen är det en av mina favorit lärare som har denna klass = Adam Parson . 
 
men kul att testa på någon annans stil . Faktum är att jag ska testa 2 till nya lärare idag . Nya för mig alltså . Dom heter Matt Cady och Miguel Zerate . 
 
På tal om något nytt . Jag kollade runt på internet igår efter andra dansskolor . Hittade en som heter IDA och ligger närmre till mitt hem . Jag ska testa några leltioner där , såg att dom hade riktigt bra lärare och så var dom billigare . Såg även att en lärare som jag drömt om att vara på klass med , undervisar där . Ska kolla in det i helgen tror jag . 
 
Nu är det helg för mig , ingen skola på fredagar . Så i morgon ska jag äntligen få chansen att äta hemma . Får även chansen att träna innan frukost .  Jag gillar att göra det för att jag får mer aptit då . Har alltid fått tagit en shake som frukost och äta den när jag kommit till skolan . För får verkligen inte i mig något direkt efter jag vaknat . 
 
Ikväll så vet jag inte hur jag och mina roomies firar in våran Helg . Tror faktiskt vi alla ska ta det lugnt och plugga . glad att jag bor med dessa tjejer . Vi peppar varandra till att plugga och har sjukt kul ,. 
 
Kom ihåg att ställa frågor till söndagens frågestund ! 

detta bör du inskaffa om du flyttar till en stor stad

Nathalie Fust i Allmänt
 
Ansikts servetter ! Ett måste ! Jag har jämt haft jätte fin hy och inga problem med finnar . Men sen jag flytta hutt har jag haft mer än vad jag har haft i hela mitt liv . Det beror framför allt på luften . Alla avgaser smutsar ner luften och massa annat skit som sätter sig på huvuden . Och eftersom det är varmt här så öppnar sig våra porer . Alltså är dom mer tillgängliga för smutsen att tränga sig in och ge oss dålig hy . Så om du flyttar hit , köp ansiktsservetter och ha med dom i väskan . Hett tips ! 

Karen Chuang och minst 2 mil promenad i stekhet sol

Nathalie Fust i Dance/art, Training & health
 
 
Hemma efter en lang dag . Blev dock inte som planerat . Jag hade ju tänkt mig att ta 3 dansklasser efter skolan . Men köpet av datorn tog lite längre  tid och var även  tvungen att gå hem med den . Hade blivit for mycket att släpa pÅ .Sa har promenerat en hel del idag . Måste minst vara 2 mil totalt, om inte mer . Promeneradet började från skolbussen till data  Affären . Vilket var ca 40 minuters snabb promenad. Sedan gick jag med datorn hem som även  det är ca 40 min . Jag åt litr mat innan det var dags att traska ivag till dansskolan . Vilket aven det ar ca 40 minuter rask promenad .
 
Nar jag kom fram till The EDGE performing arts sa ser jag att Kevin Maher inte ska ha lection . Vilket resulterade I att jag bara fick 1 lektion idag . Men tro mig ! Den lektionen var bra ! Jag dansade fören tjej som heter Karen Chuang . Hennes stil passade mig som handen I handsken .
 
Har har ni ett klipp :
 
Sa fort hon är vikarie igen så kommer jag gå på hennes lektion .
 
Efter dansen så började vandradet IGEN ! Denna gång var jag på väg mot broadcast center for att träna Emma . ca 45 minuters promenad . Men nu lite snack om träningen med Emma .
 
Alltid lika kul att förvåna henne varje gång med något nytt . Hon slutar aldrig att bli överaskad av mina pass . Det är så det ska vara när man har personlig tränare . Man ska bli inspirerad av nya och varierande pass . Sa att man kan se vad man själv kan göra . ( passet jag körde med Emma kommer upp I morgon . )
 
 
Avslutade dagen med en sista promenad . Denna gång, hem till lägenheten .
 
Nu sitter jag och försöka lära känna min nya dator . Insåg nyss att det inte finns alla svenska bokstaver på den . . men får  helt enkelt sitta och redigera om det via ipaden . Extra job hit och dit haha.
 
I morgon så är det min längsta dag I skolan .
8.00-10.05 balett
10.15 -12.20 balett
02.00-04.00 brazillian dance.
 
Sedan blir det Gold's Gym för  lite styrka samt en  fundering på om jag ska testa pa Sheryl Murakami's klass . Satt jämt  och kollade hennes koreografier hemma I Kopings soffan och Stockholms lägenheten  .
 
Har haft lite sma funderingar under mina promenade idag . Lite små saker som jag tänkte skriva ner och posta här
Men det blir en annan dag . För nu ar jag så trött att jag tror jag slocknar vid tangentbordet.

Motivation words

Nathalie Fust i Allmänt
                     
Nu sitter jag vid en skolbänk i skolan , jag har engelska om ca 10 minuter . Det är faktiskt min ända lektion idag . Men såsom ni alla vet är jgnagandes duktig att boka din en hel del andra saker . Så blir en full späckad dag som alltid . 
 
Dagens planer 
  1. Kolla på en ny data ( min beslöt sig att dö för några dagar sen . 
  2.  gå till vitamineshoppe .
  3. till golds gym och köra styrka 
  4. 3 dans klasser : nico o'connor , Kevin maher , Karen Chung 
  5. köra ett träningspass med Emma . 
 
Detta har jag planerat , får se om jag hinner både skaffa data och till vitamine . Det återstår att se . 
 

Music video At red studio

Nathalie Fust i Dance/art, Training & health
Igår fick jag vara med om en fantastisk upplevelse . Jag gjorde en sak som jag drömt om att få göra . kunde inte ens i min vildaste fantasi tro att jag skulle få föra det i los angeles i red studios hollywood . Jag fick vara med och göra en musik video för en artist som heter Lena and the Stones . Ni kanske inte känner igen namnet nu . Men det kommer ni absolut göra i framtiden. Dom ska nämligen få en 6 sidigt reportage i en musik musik magazine och komma upp på time square i new york . Så glad  för deras skull . 
 
Det var fantastiskt att vara på red studio . Ture blodo och weeD är 2 av många serier som spelas in där . Andra produktioner och personer som har spelatS  in där är : MTV , Michael Jackson , Britney Spears , tom Cruise , gren Steffans , Linkin park , filmen wedding crashers mm, 
 
fattar ni upplevelsen att befinna sig där och jobba med red studios ! 
 
 
Fick alltså uppleva en av mina drömmar ! Fler gånger ska det absolut bli . träffade på riktigt bra människor i branschen och fick riktigt bra Feedback . Efter jag hade gjort en lite solo sen så fick jag kommentaren : du är född dansare , du gav oss alla gåshud , det var ett magiskt upplevelse , you Brown us all always , this is your future . 
 
Inte illa att höra det . Först när jag fick veta att jag skulle göra ett litet solo så kom nervösa Nathalie fram . Men sedan påminde jag mig själv att det finns faktiskt en anledning varför dom vill att jag ska göra det . Det är för att dom tror på mig . Så nervösa kontroll Nathalie släppte allt och körde på . Och det har aldrig känns så skönt som när jag gjorde det , jag koppla bort alla söver analyserade tankar och påminde mig själv hur mycket jag älskar att dansa . Och det verkar ha lyst igenom rätt bra efter dom kommentarerna efter inspelningen . Tänk att få höra det av människor som jobbat med stora artister . 
 
Här är ännu ett tecken på att man kan åstadkomma allt man vill , bara man är berädd att offra saker och jobba för det . om jag kan så kan du . 

Frågestund : vad ska jag ....

Nathalie Fust i Training & health
 
Andreas : kan du tipsa om vad man ska äta om man har ibs ? 
Svar : visste inte så mycket om ibs förutom att det är ett magpoblem / tarmproblem man kan ha . Så var tvungen att läsa lite om det . Kollade runt på olika sidoååååträ internet , kollade även bloggare som skriver om att dom har ibs och vad dom gör för att minska problemen . Det var många som åt enligt paleo dieten . Dom skrev att det hade hjälp för dom och kanske gör det för dig med . 
 
Om du äter enligt paleo så är målet att äta så som våra kroppar är designade för . Det ska va så naturligt som möjligt och färskt . Ingen processerad mat , inga konserveringsmedel eller sötningsmedel . Det är även en lång kolhydrats diet . Du kan äta fisk , fågel och skaldjur , mycket grönsaker och nyttiga fetter från t.ex. Nötter , oliver mm. 
Snabba tips för människor med ibs 
  • Drick mycket vatten , men undvik bubbelvatten som kan störa magenS arbete . 
  • Öka fiber innehållet som främjar tarmfunktionen . 
  • Undvik kaffe , mejeriprodukter och även tuggummi 
  • undvik starka kryddor , torkadfrukt , sötningsmedel 
  • ät regelbundet 
skriv även en matdagbok i en vecka . De dagar du känner av din ibs mer så kan du enkelt kolla vad du åt den dagen och vad som kan ha orsakat det . 
du får helt testa dig fram . Det är olika från person till person . Alla är vi unika och måste hitta en lösning som passar oss. 
 
Malin : hur blir jag av med fettet på låren 
svar : tänk vad lätt det kunde vara om jag sa att det var möjlift att bestämma själv vart man ville bli av med fettet . Men så är det tyvärr inte . Kroppen kommer ta bort fett på de kroppsdelar som den vill först och främst . Man kan som sagt inte punkt förbränna . Men kroppen kommer tillslut vilja ta där också . Den tar lite här och där av fettet vi har på kroppen . Träna på , ät bra mat och vila . om du sköter dessa 3 så kommer du se resultat . 
 
Amanda : vad äter du för kosttillskott ? 
Svar : jag brukar alltid säga till folk att försöka få i alla vitaminer , mineraler mm av riktig mat . Riktigt mat går före piller . Men i vissa fall måste man ta till sig kosttillskott . Jag äter omega 3 , magnesium , zink , kalcium , c-vitamin , b6 , b12 . Sedan brukar jag ibland dricka proteinshake . Men det är för att jag tränar flera timmar om dagen och det är väldigt svårt att få i mig så mycket protein för att bygga upp musklerna , med endast kyckling , fisk eller kÖtt . Det skulle bli flera kg kött och det skulle bli för mycket för min mage . Men ser till så att proteinpulvret inte innehåller massa onödiga konstgjorda ämnen . Men först och främst tipsar jag alla att äta riktig mat och sen kolla upp hos en doktor vad du har brist på . För känns ju onödigt att köpa massa tabletter so man egentligen inte har brist på . Slösar pengar som du kunde göra nå kul för . Så kolla upp hos en doktor om du behöver kosttillskott . 
 
fått många förfrågningar om mer videoklipp . Jag lovar att lägga upp bra stretching  och träningsprogram Fiska bara hitta en kamera man . 
 
Tack för alla kommentarer , uppskattar att ni läser 
RSS 2.0