Om du är med i leken får du leken tåla - skulle du kunna trampa på någon ?

Nathalie Fust i Allmänt
Tänk om man kuden skriva att det hander något nytt varje dag . Att det alltid hända något spännande . Att man kände att varje dag var speciell . Tyvärr så är det inte så . Inte ens i Los angeles där man tror att man inte får en lugn stund . Det hander alltid saker här . Men det hander inte alltid saker som handlar om en själv . Vissa dagar känns som att dom är 100 år långa och inte en ända sak händer . Som att du står fast klistrad på samma ställe och inte kommer någonstans . Du ser inte hur du ska ta dig framåt till något som kan förändra ditt liv . Något som kan ta dig framåt till ett nytt jobb .
 
De senaste 2 dagarna så har det varit kaos i min hjärna . Känns som att jag springer men ändå står tiden still . Som att omvärlden susar förbi medans jag själv står fastklistrade i ett par skor, mitt i rusnings traffiken . Paniken att stanna där och se alla fantastiska möjligheter passera förbi .
Jag är livrädd för att missa något som kan få mitt liv att ta fart . Att jag sitter i soffan medans någon utanför får en bit av min dröm . Tänk om någon tar min plats på bussen som ska ta mig dit jag vill .
 
 
Jag har blivit erbjuden en hel del här . Men jag är samtidigt rädd att lita på alla löften för mycket . Kommer verkligen denna person hjälpa mig eller är det ett spel. Här i Los angeles handlar det om att klättra . Alla söker efter sin väg och har oftast Inga problem att klättra på andra för att nå dit . Man använder andra människor som ett trappsteg . Vill jag vara ett trappsteg eller den som går på trappstegen . Människor kommer fram och erbjuder det enda efter det andra . Jag har tackat nej till modell och dans möjligheter för att jag är rädd för att vara ett trappsteg .
 
Allt handlar om att bli utnyttjad eller utnyttja . Jag skulle ljuga om jag sa att jag aldrig ens har tänkt tanken att använda en annan människa som ett trappsteg . Jag har funderat på det men alltid ändra mig i sista sekund . Finns det någon väg här, då jag slipper ha andra människor som mina trappsteg . Eller är det de ända sättet ?
 
Har alla framgångs sagor en gömd historia hur man utnyttjat folk för att ta sig till den stora scenen . Sånt man inte vill berätta om i sin stora själv biograf. Alla egoistiska stunder som man skäms för att berätta .
 
Kommer återigen till frågan : hur långt skulle du kunna gå för att komma dit du ska ?
- skulle du göra vad som helst för att stå på de stora scenerna ?
- skulle du gifta dig med en du inte alls är kär i , för att endast få chansen att stanna i drömlandet
- skulle du kunna ge hela ditt liv till något eller någon för att komma till din "lycka".
 
Bakom den glamorösa Hollywood skylten så finns det mycket offer och egoism. Folk som har trampat på en hel del andra människor för att komma till det finaste husen i hillsen . Folk som har används som trappsteg och kanske förlorat allt dom har och lever på gatan .
 
Hollywood är som ett spel . Du bestämmer själv om du vill fastna i skorna i gatan och se allt annat passera . Inte vara med i spelet . Eller om du är berädd att slå tärningen och köra . Knuffa ut folk från brädet eller bli knuffad själv .

Mina läsare gör mina dagar .

Nathalie Fust i Allmänt
Måste bara dela med mig av denna fantastiska kommentar jag fick här om dagen :
 
Hej! Jag tycker om att läsa din blogg även om jag inte är dansare så tillför den mig mycket ändå. Jag kommer ihåg exakt de här känslorna som du beskriver, förut när jag simmade på en väldigt hög nivå. Man kände sig som en robot som bara tränade, åt, sov och gick i skolan...och nästan varje dag var densamma, på både gott och ont :) För man hade som sagt ett mål med det man gjorde ;)

Jag vet att du är en otroligt duktig dansare, du gör rörelserna perfekta. Men att göra något tekniskt perfekt utan att tillföra känslan blir aldrig perfekt..för som dansare handlar det om att förmedla känslorna och energin till publiken och om du visar känslorna rätt men kanske inte gör rörelsen perfekt blir det i det stora helt perfekt ändå, eftersom publiken blir bländad av din utstrålning och berättelse känslomässigt :) 
Det var något jag fick lära mig i tidig ålder, jag höll på med dans då i alla olika former, jag gjorde jämt rörelserna tekniskt rätt men jag kunde aldrig förmedla känslor *stone face* haha.

Men jag vet att du kan det! Och jag hoppas och längtar till jag får se dig på de stora scenerna för det är du verkligen värld efter allt slit! För är det någon som jag ser upp till som verkligen kämpar för att nå sina mål så är det du!Du är en riktig förebild även om det kanske inte känns som det hos dig :)
 
det kanske är svårt att ta in av en person du inte känner, men jag vet att du har det inom dig och du förmedlar och tillför mig mycket tankemässigt kring träning, motivation och kost även om vi håller på med helt olika saker :) 

Så jag håller tummarna för dig i framtiden! ;)Tro på dig själv! :D
 
Det är otroligt upplyftande att få sånna här kommentarer . Det är dessa kommentarer jag kollar på när jag har en dag som inte blir som jag tänkt mig . Vaknar inte upp med en leende som skiner som solen . För alla har vi sånna dagar och behöver något som motiverar oss att fortsätta kämpa . Detta får mig att fortsätta kämpa ! Tack så hemskt mycket för erat stöd
 
Min morgon :
Idag så dansade jag balett på våran lilla altan . Det börjar bli lite kallt I Los angeles . Eller är det jag som blivit bortskämd av den underbara värmen som var här för några veckor sedan . Så I morse stod jag och gjorde grand plié med 3 tjocktröjor och 2 par byxor . Körde balett I ca 1 timme + körde med gummiband så att jag skulle vara helt säker på att min rygg jobbade konstant . Märke hur mycket enklare det var att hålla balansen . Man vet att ryggen hjälper en mycket . Men testa köra med ett gummiband så får ni verkligen känna det .
 
Jag satte även ihop några bra balett bare combinations själv. Nästa år ska jag försöka unna mig en kamera så att jag kan filma dom . Dom är inte som dom typiska barre combinationerna som man brukar göra på klasser . Jag mixade lite nyare influenser . Önskar att jag hade en bra kamera så att jag kunde filma .
 
Nu ska jag fixa lite med några spännande mail och kontakta lite person för kommande saker som är på g . Eller har jobbat på det under snart 4 månader. Men I januari kommer ni också få ta del av det .
 
 

Roboten har känslor .

Nathalie Fust i Allmänt
Lära mig att njuta av det jag uppnåt hittills .
Det är något jag måste göra . Jag är ju här . Jag gör det jag drömde om att göra , när jag satt hemma I Sverige . Jag har dansat för de koreografer som jag trodde jag endast kunde drömma om att få vara på deras lection .
 
Lära mig att stanna till och njuta av utsikten från den första backen som jag har tagit mig upp på. Det är högre kullar jag vill ta mig upp på . Men nu så borde jag lära mig att njuta av den höjd jag har nåt just nu .Ibland får man sånna här tankeställare . Sist när jag gick upp för Runyon canyon så började jag tänka på det här när jag market att jag inte ens njöt av utsikten när jag hade tagit mig upp . Det som alla andra gör . Dom går upp , stannar till och njuter av det dom uppnåt. Jag sprang bara förbi . Jag reflekterande inte ens till att stanna och andas . Jag sprang bara vidare , ner för backen och kände mig inte alls klar . Kanske om jag hade stannat till, andas I några få minuter så kanske jag hade insett att jag faktiskt tagit mig upp en bra bit . Att jag uppnåt något.
 
Detta gäller mig inom dans också . Ibland dansare jag I flera timmar utan att reflektera vad jag har gjort . Den där känslan när man tar ett djupt andetag , kopplar av och inser att man får faktiskt hålla på med det man alltid drömt om .
 
Jag är en robot . Ibland känns det som om jag vore en maskin. Jag har så mycket jag vill uppnå så att jag glömmer leva I nuet . Jag går upp , tränar , äter , dansar hela dagarna , äter och lägger mig så fort jag är klar med mina danslektioner för att jag vill att nästa dag ska komma , så att jag kan få dansa och träna igen . Jag är en fokuserad person och vet précis vad jag vill . Ibland önskar jag faktiskt att jag ska bli lite vilsen . Att inte veta précis vad jag vill. Låta något hända spontant . Att gå på en dansklass och verkligen andas in all passion jag har för att kunna röra mig och visa känslor . Jag kommer ihåg en klass med karl och knut I Stockholm . Jag började dansa som en robot . Ville göra allt perfekt . Jag såg det som ett styrkepass och glömde helt bort att känna . Då kom knut fram till mig och sa : vad känner du nu ? allt behöver inte vara korrekt .
 
När vi sedan började med koreografin så släppte jag alla min kontroll behov att vara perfekt. Jag tillät mig att känna . I slutet av klassen grät jag . Det var som om en tung sten släpptes från bröstet . Denna klass kommer jag aldrig att glömma . Så vill jag känna efter varje lektion . Kanske inte lipa varje gang men känna hur jag lyfts av glädje . Få flyg känslan .
 
Det är kanske dags att njuta av det jag uppnåt ?Ibland behöver man pauser från sitt hårda arbete . Kanske hitta något annat som du kan göra för att koppla bort helt och hållet någon timme /dag .

Jag har redan valt mitt öde och kommer gå igenom smärsamma väggar

Nathalie Fust i Dance/art
 
Jag har nyss varit I en svaka . Jag gick ner ett antal kilon för att jag kände att jag inte räckte  till, min kropp gav upp I mitten av lektioner . Den lilla rösten I mitt huvud : menar du att det där är det bästa du kan , du kommer aldrig bli sedd om du fortsätter att vara så där dålig . Detta ekade I mitt huvud när jag kollade I spegeln .
Då saknade jag en person hemma som fick mina demoner att försvinna . Skulle behövit han brevid mig skrikande : högre releve jag vet att du kan !
Detta pågick I 1 vecka tills jag insåg att jag faktiskt inte behöver någon annan att saga till mig att ta bort demonen . Någon annan kan inte greppa tag I den och plocka ur den ur mitt tankesystem . Det är endast jag som kan få den försvinna eller stanna kvar .
 
 
 
 Igår sa min nya balett lärare : helt ärligt ! du måste ge ditt liv om du vill lyckas . det är som att du redan skriver din gravsten och skriver : Nathalie fust artisten ligger här . Är man inte berädd på att ge sitt liv så kommer man inte lyckas . Du måste seriöst döda dina kropp varje dag . Du ska knappt kunna gå när dagen är slut . så mycket ska du vila ge för det .  Du ska göra 500 plier varje dag , du ska stå och balansera när du lagar mat , väntar på bussen . Ligga och stretch så att det gör ont när du kollar på tv . Dom som sager att det inte kommer göra ont ljuger . Det kommer göra ont så att du vill gråta . Men om du inte gå över den gränsen kommer du inte bli bättre.
 
 
 En annan lärare sa : dansare kan alla vara . Men att vara en artist är skillnad . En artist är den som lyckas att få fram sig själv . Det är dom som kommer klara av världen för att dom inte tappar sig själva . Dom pratar genom sin konst .
 
Nu har jag tagit  bort alla bortförklaringar . Visst jag kanske håller på att gå in I väggen . Men du kommer gå in I flera väggar , känna dig halvdöd visa stadier . Du kommer få leva med ett yrke som kanske inte ger världens bästa lön. Det är inget säkert jobb. Visa klarar inte att gå igneom dessa väggar och klarar inte denna livsstil . Det är därför artister skiljer sig från alla andra . Det är dom som gav allt och struntade I väggarna som dom fick gå igenom .Det handlar inte om den som har högast ben I slutändan . Det är den som har viljan och styrkan som kommer stå kvar .
 
Dags att ut och springa sen blir det 500 plier och balanserande till frukosten . Sen ska jag till dansstudion bara för att det är så jag vill spendera mitt liv . Jag har redan skrivit på  kontraktet att ge mitt liv till dansen .
 

vakna vacker med glowing hy -juice recept

Nathalie Fust i Training & health
7 näringsämnen att dricka som kommer ge dig en fantastisk hud

 

Många av oss gillar att sminka oss för att få en fräsch och glänsande hy , men inget känns väl bättre än att ha naturligt glödande hud . Vakna upp och kunna  strunta I att fixa sig .Om du vill ha den " vaknande  och ser vacker ut  " känsla , kan du faktiskt få det utav att få I dig rätt näringsämnen  . Jag hittade den här " Fantastiska Skin Shake " på en hälsosida som jag bläddrade forbid medans jag försökte hitta inspiration till nya roliga saker att testa på  . Nu vill jag  dela med mig av denna upptäckt till er  . För kom ihåg att det yttra speglar av hur det inre mår . 

Här kommer lite information om de olika näringsämnen som ger dig batter hy:

Vitamin A och E : Kämpa för tidigt åldrande , minska produktionen av akne  , förhindra grov och torr hud .

Vitamin B : Främjar blodcirkulationen i hela kroppen och hjälper leverera näringsämnen till hudceller , reglerar hormonproduktionen och motverkar stress, förebygger sprucken hud , eksem och andra problem som t.ex.  pigmentering problem.

Vitamin C : Bygger kollagen , vilket ger huden elasticitet .

Silica : stärker naglar , hår och hud , producera även kollagen .

Zink : Behövs för att minska inflammation och effekterna av ärrbildning .
 
Nu ska jag skriva ner receptet på shaken som är perfekt för din hy och kommer ge alla näringsämnen du behöver för att få frisk och len hy .

Ingredienser:
 


Den enkla vägen är om du har en juicepress hemma . Då är det bara att slänga ner allt och börja mixa.
Om du inte har det så kan du mixa allt I en mixer och sedan sila av , så du får en slät och fin juice . Lägg I några isbitar och den är färdig och  dricka.

Min vecka som vegetarian - Rösta på min bästa pt

Nathalie Fust i Allmänt
En dimmig morgon I Los angeles : Efter 1 timme och 30 min powerwalk med Michael Jackson spelandes I öronen så sitter jag nu och käkar frukost . Ville ha en lite mer spännande frukost idag .Testa på något nytt .Så under min morgon promenade så svängde jag förbi earthbar . Köpte en cookie . Nu har det talats mycket om kakor I min blog . Men det är ingen vanliga kaka . Det är en kaka gjord på spirulina , cashews , hamp seeds , agave och salt . Det är en energibar . Perfekt innan mina danslektioner idag . Äter självklart inte endast det till frukost denna morgon . Jag äter även : en riskaka ( gjort på råris ) med jordnötssmör , sedan chiapudding med bär . Tror inte jag behöver nämna kaffe . För det kommer alltid finnas med I mina frukostar .
 
 
 
Idag så ska jag testa på en annan dans skola än the edge . Jag ska besöka IDA - international dance academy .
som ligger på Hollywood blvd.
 
Börjar min första lektion om drygt en timme . Så ska bara berätta lite snabbt om hur det går att vara vegetarian denna vecka . Jag saknar inte ens kött ! Känner inte ens sug av kött . Så jag skulle nog inte ha några som helst problem att vara vegetarian . Fast nu när jag tanker efter om jag verkligen saknar kött så saknar jag faktiskt en sak . Det är fisk . Men det är endast om jag tanker riktigt efter om jag saknar något .
Så tyvärr blir det nog ingen vegetarian av mig . Men kommer definitivt ha dagar som är köttfria . Kände mig mycket lättare I kroppen av att inte äta kött . Synd att det är dyrare att vara vegetarian .
 
Sen ville jag bara skylta om att det är dags att rösta på Årets guldhjärtat. Min käraste Personliga tränare och vän Omid Dadary är nominerad . Vill så gärna att han ska få detta pris .
 
 
Han  har verkligen ett hjärta av guld . När jag hade mina dipp perioder I Stockholm så fanns han alltid där . Han hjälpte mig att gå från en vilsen tjej som inte riktigt förstod vad hälsa var . Till en tjej som själv vill hjälpa folk , utbilda sig till Personlig tränare och åkte till usa . Rösta på denna underbara människa ! https://www.surveymonkey.com/s/28DZ2R8
 
 

tappade smaken på min kaka

Nathalie Fust i Allmänt
 
De senaste dagarna har jag funderat vad jag har för kaka framför mig . Vilken smak är den ? hur ser den ut ? finns det ens någon kaka för tillfället .
Jag fick ett snabbt svar på en av frågorna . Jag vet att jag har en kaka framför mig . En kaka som jag skulle kunna ge allt för .
 
Kakan är alltså ett mål . De flesta har kakor och vissa har dom inte , så är det bara .
 
Just nu är jag lite lätt förvirrad vad jag har för smak och utseende på min kaka . Kakan är min dans . När jag kommit fram till kakan och kan äta av den, är när jag blivit så bra som jag ser mig själv kunna bli . Jag vet att jag har något !
 
Jag började tänka på det här med min kaka ( mitt mål ) när jag stod på min sista klass för dagen på the edge performing arts . Jag hade tagit 4 lektioner non stop och var helt slut I kroppen och huvudet . Ingen av lektionerna hade gått lika bra som jag velat att dom skulle . Detta skapade en frustration inombords . Det är som om någon sprang iväg med min kaka så långt bort , att jag knappt kunde se den . Jag klarade inte av ett ända steg på sista lektionen . Det slog mig då att jag inte ens visste varför jag tog den klassen ? Jag hade ingen ork för den . Tog den bara för att få dansa . Det gav mig en tankeställare. Vill jag inte gå in på en klass och veta précis vad jag gör där , vad jag vill få utav den och vad jag vill känna . Jag vill känna den sprudlande känslan som jag får utav att dansa . Jag vill känna något när jag dansar . På dessa lektioner denna dag hade jag dansat som en robot . Jag hade inte känt någonting för att jag blev blind av tanken : ju fler klasser jag tar desto bättre blir jag .
 
Efter denna dag har jag tänkt mycket . Vad vill jag att min kaka ska smaka I slutändan , hur vill jag att den ska se ut . Vill jag falla précis innan för att jag trodde jag skulle bli en bättre dansare ju fler danslektioner jag tog utan att jag hade orken till den ? Det är då skadorna kommer .
 
Denna vecka har jag stoppat mig själv från att dansa ( utanför skolan ) . Dels för att spara pengar. Men största anledningen är för att jag vill hitta tillbaka till den där brinnande passionen som jag vet att jag har för dans . Men den har bara blivit täckt av för mycket krav . Jag vill adlrig tänka : varför dansar jag ?
Den tanken smog sig på , vilket skrämmde mig .
 
Jag har nu haft en paus från danslektionerna sen I måndags . Det kryper seriöst I kroppen . Jag vill bara dansa ! så I morgon är det over. I morgon ska jag få dansa !
 
 
Det kanske är bra att ha en paus då och då från det man älskar . Det är då man inser hur mycket det betyder .

Dans i Los angeles

Nathalie Fust i Allmänt
Fått frågan vart jag dansar I Los angeles . Jag har balettklasser på santa Monica college som ingår I min utbildning .Sen tar jag de flesta danslektioner utanför skolans väggar . Jag har hållit till på Edge performing arts som ligger på cole ave.  Dom har de flesta dansstilar och har riktigt bra lärare .
 
Andra omtalade skolor är :
IDA på Hollywood blvd.
Millenium
 
Och självklart finns det en massvis mindre studios . Men dessa är de mest kända .
 
 

Ny trend: Garcinia Cambogia Extract- fatblocker and fatburn booster.

Nathalie Fust i Allmänt, Training & health
Kommer ni ihåg den gröna kaffebönan som skulle boosta fett förbränningen . Nu har en nytt tillskott kommit fram på marknaden . Namnet på denna är : Garcinia Cambogia Extract
 
 
 naturlig produkt som är tillverkad av skalet på tamarind frukt, frukten liknar en liten pumpa. Denna frukt är full av massor av antioxidanter och ingredienser som hjälper till att bekämpa fett och även minska effekterna av åldrande.

Antioxidanter är mycket viktiga och de attackerar fria radikaler i kroppen som orsakar byggnaden av fettceller. Så detta kosttillskott kommer ge dig hjälp på traven ( enligt forskare )
 
Fördelar med denna produkt :
 
* Fett brännare
  * Aptitnedsättande
  * Energy Booster
 
Garcinia Cambogia är en säker och hälsosam viktminskning hjälp . Men vad som  utmärker denna produkt  är att i kombination med andra produkter, ger ett riktigt bra resultat  . Att kombinera denna produkt med gröna kaffebönor har slagit usa med häpnad.
Fat blockering är skillnad från fettförbränning
  De "feta blockerande" egenskaper är annorlunda än fettförbränning som Hallon keton och grönt kaffe har , så att kombinera Garcinia med någon av dessa funkar mer än utmärkt.


Studier visar att HCA hjälper viktminskning genom att minska  aptit och ökar  fettförbränning. . De flesta människor upplever en betydande minskning i intensitet hunger, utan biverkningar. Men det finns biverkningar av denna tablett och det är :
När det tas i stora mängder, kan Garcinia har milda biverkningar såsom illamående, huvudvärk, och vissa laxerande effekter.
 
Men under alla undersökningar som utförs angående denna produkt , så har ingen fått dessa biverkningar .
 
Här pratar Dr.oz om produkten .
 
 
Ja som ni förstår så pluppar det upp olika trender här varje vecka . Alltid något nytt att testa .
 

8,5 km- funderar på min kaka och livet som pt

Nathalie Fust i Allmänt, Dance/art, Training & health
 
Min vegetariska frukost : spenat chia pudding ( gjort på äggvita , spenat , chifrön , citron , kanel och mandelmjölk ) med blåbär, hallon och en klick jordnötssmör . Samt en riskaka och celleristavar . Vitaminer som också hamnar I magen är : b-vitamin , c-vitamin , magnesium och kalcium .
 
Blev en sen frukost eftersom jag har så svårt att äta frukost så tidigt på morgonen . Min klass börjar nämligen kl 8.00 . Så måste ta bussen runt omkring 6.30 . Det finns ingen chans att jag får I mig frukost så tidigt . Så jämt på tisdagar och torsdagar så brukar jag vänta med att äta frukost tills jag kommer hem . Hatar att stressa I mig frukost och inte njuta av det jag äter . Samt att jag även brukar gå den sista biten hem . Det finns två vägar som jag brukar variera I mellan . Den ena är ca 7 km och den andra är 8,5 km .
 
Så idag tog jag den som var 8,5 km . En bra morgonrunda för att vakna till och för att frukosten blir så mycket godare om man är aktiv innan , enligt mig ! Jag fick även en hel del funderingar som jag kommer skriva om senare . Ämnen : jag måste hitta min kaka och vad det är för smak och jag vill inte vara personlig tränare .
Senare kommer jag även berätta om ett nytt tillskott som har blivit stort här . Pratade för några veckor sen om gröna kaffebönor . Nu har det kommit något nytt och ännu hetare . Trender kommer flygande I detta land .
 
Min dansklass kl 1 idag är inställd . Hade sett I fram emot att dansa för Adam Parson ( har inte så manga dansklasser kvar och inte ekonomi för att köpa nya . Så kan inte längre ta 3-4 lektioner om dagen . måste vara sparsam . känner mig tom att inte få dansa så mycket som jag vill ) . Bästa läraren enligt mig och detta är en av hans koreografier :
 
Så idag tänkte jag ta tag I mina egna koreografier . Ska nämligen gö en sak framöver och hoppas det verkligen går igenom . Har dock svårt att bestämma mig vilken låt jag ska göra till . Jag funderar på dessa .
 
- Holy grail med Justin timberlake och jay-z
- the wire med haim
- applause med lady gaga
 
 
Om ni har några förslag på låtar som får ni gärna kommentera dom . Kanske har missat någon super bra låt .
 
 

Veckans utmaning : vegetarian

Nathalie Fust i Allmänt
21 oktober och jag är ett år äldre än vad jag var för några dagar sedan . Fyllde nämligen 22 år igår och hade en av mina finaste födelsedagar jag har haft . Lite ledsamt att jag inte fick dela lite av min födelsedag med min familj . Vill I alla fall tacka mina underbara roomies för den fina födelsedagen . Vi spendera morgonen på wii spa och sedan blev det en lunch på Real food Daily ( http://www.realfood.com/)  the only restaurant in the Los Angeles area that serves a 100 percent plant-based menu using foods grown exclusively with organic farming methods.
 
Kvällen spenderades på en konsert med junip . Perfekt avslut på min födelsedag . Samt tack till alla gratulationer på facebook och instagram
 
Ny vecka och knappt redo för den nya skolveckan . Var ju som sagt sjuk och känner inte att jag riktigt har vilat upp mig . Svårigheter att äta fortfarande .Men då är det extra viktigt att det man väl får I sig är  bra och näringsrik. Inga toma kcal här inte. Så morgonens smoothie blev en spenatbanan smoothie´+2 riskakor med jordnötssmör .
 
Recept :
 
spenat , en halv banan , mandelmjölk, citron , proteinpulver och chiafrön .
 
Denna veckas utmaning :
Jag ska testa på att vara vegetarian I en vecka
Inget kött på en hel vecka . Ska kolla om jag känner någon skillnad .
Första dagen har gått riktigt bra . Faktum är att jag har kännt mig mer pigg . Men man ska inte säga något efter endast 1 dag . Ska ju hålla på I en hel vecka .

jag kommer aldrig vara den grymma dansaren brevid mig .

Nathalie Fust i Allmänt, Dance/art
Ingen dans idag heller . Legat stenad hemma förutom en liten promenade I morse . Kändes rätt okej när jag vaknade . Men mitt under promenaden så fick jag vända . Illamående , huvudvärk hela dagen lång .
 
När inte jag får dansa så börjar jag tänka alldeles för mycket . Tänkte på hur mycket jag saknar min dans partner hemma I sverige ( Julia Hansson) Vi pratade jämt med varandra när vi kände att vi hade våra dippar I dansen och hjälpte varandra upp igen . Nu är hon på andra sidan jorden och skulle verkligen behöva henne nu . Jag har börjat tänka för mycket på prestation än att jag dansar för att jag älskar det och min kropp skriker av glädje när jag gör det . Prestationångesten börjar redan i början av klassen . Här i usa så finns det så sjukt bra dansare . Som har dansat sen barnsben . Det har inte jag ! Jag har inte högst ben av alla , jag är inte en av de bästa på att göra piruetter . Så jag börjar fundera : Vad är jag bäst på ? vad skulle få mig att sticka ut från alla andra här på en audition ?
 
Någon som känner igen sig ?
 
Tänk att omringas av otroliga dansare varje dag och så börjar man jämföra sig . Ingen bra ide . Jag kommer aldrig kunna va lika bra som dom . Detta hör jag i mitt huvud .
 
Efter ett samtal med min bästa förebild Jasmine så mådde jag betydligt batter . Hon skrev dessa ord till mig :
Jasmine Takacs

vad ar det du tvivlar pa?

om du vill vara dansare sa har du inte råd att tvivla på dig själv

 

det finns bara EN Nathalie Fust!! ingen är som du och du är unik! spelar ingen roll om vad andra kan eller inte kan göra, det som spelar roll är vad du gör idag

 

kör ditt race! tänk inte på vad andra tycker eller tänker om dig lyssna på dom du ser upp till, men viktigast av allt är att tro på dig själv.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vill bara tacka alla dessa fina människor som stöttar mig . Tack så hemskt mycker jasmine

Blueberry chiapudding with a taste of chili

Nathalie Fust i videor

Sjukling ligger i grodan och pluggar matte

Nathalie Fust i Allmänt
Ingen bra dag idag ! missade Adam Parssons klass på edge . Varför ? skulle aldrig missa en dansklass om det inte var en mycket speciel anledning . Min speciella anledning stavas : SJUKDOM !
Har mått illa hela dagen , migrän och kännt mig svag I kroppen . Denna dag har bara gått utan att jag gjort något vettigt . Eller nu sitter jag och pluggar så det är väl något I alla fall . Håller tummarna att det är en sjukdom over en dag . Vaknar upp frisk I morgon . Massa te ikväll och inte göra något speciellt . Tråkigt I mina ögon . Får hitta på någon stilla sittande aktivitet . Planera morgon dagen. Hur det kommer se ut när jag vaknar frisk I morgon . Vilket jag måste göra !
Varför inte göra flera saker samtidigt ? plugga statestik och ligga I grodan .
 
 
 

Midterms och en grön smoothie

Nathalie Fust i Allmänt, Training & health
 
 
Det var ett tag sen jag skrev något här . Har faktiskt en riktigt bra anledning till det . Jag har mid term week . Det är en vecka som är full utav prov som kommer stå för ganska mycket av ens slut betyg . Så har fokuserat väldigt mycket på det ,samt dansat och tränat . Det har gjort så att bloggen har kommit lite på efterhand . Men nu är jag tillbaka . Har dock 2 midterms kvar att göra . Det är engelska och matte kvar . Men känner mig nogorlunda säker på dom.
 
Men har ändå varit ganska så aktiv på instagram . Så som för er som har följ mig där har haft en liten uppfattning vad jag sysslat med- Mycket mat bilder . Ni ska faktiskt ta och dela med mig av en grön smoothie som jag och min roomie testade på I söndags .
 ( följ mig på instagram nathaliefust ) 
Recpet :
kale
spinat
blåbär
mynta
mandelmjölk .
 
Mixa allt detta sen är dem färdig att dricka . Om du vill ha den lite tjockare så kan du även slänga I en banan.
 
 
nu ska jag lägga mig ner och stretcha samtidigt som jag planerar morgon dagens utseende . En sjukt rolig grej är på g . Ska få privatlektioner av en person som jag ser upp till väldigt mycket . Denna person inspirerar mig .denna person har fått mig att tänka helt annorlunda . berättar vem personen är nästa vecka då det sätter gång . Sen har jag även fler saker på g . Massa hemligheter som snart kommer avslöjas . 

Orkar du hålla lågan vid liv ?

Nathalie Fust i Allmänt
Att älska något så mycket att man skulle kunna ge sitt liv är ganska ovanligt . Passionen till något som gör att man vill ge upp allt annat . För om du inte gör det så finns det ingen chans att du kommer klara dig dit du vill . Ganska stort beslut man måste ta . Antingen förlorar man allt eller så vinnar man det högsta pris som finns I sitt liv . Så ska man satsa eller ska man inte . Ska man stanna och nöja sig med det man har eller satsa allt på 1:ans prispall .
Om du bestämmer dig för att satsa så måste du vara beredd på att dessa tillfällen kommer :
 
Du orkar inte  längre, du ger upp I huvudet - din dröm håller på att dö ut . Du frågar dig själv : brann jag inte tillräckligt för det ? Eller var det något i livet som kom mellan och andra saker du måste prioritera. Du kan inte välja drömmen före din utekväll med dina kompisar . Tänk igen ! Varför villa du följa denna dröm . Ibland kan bara lågan minska men finns fortfarande kvar . Då gäller det att bestämma sig . Ska man låta den dö ut eller ska man ta sig upp från saknaden av familje medlemar som du lämnat för detta . Ska du ta dig upp och ta valet att varje dag jobba mot det som betyder mest och missa kompis kvällarna .
 
Jag drog inte till Hollywood för att se om det skulle komma till mig av sig själv . För det gör de inte här . Det kanske verkar så eftersom du får många erbjudande av alla personer som säger att dom är producenter mm. Alla jobbar för att klättra på varandra . Så bara för att en person kommer fram till dig och säger att han/hon vill jobba med dig betyder inte att du kommer få din dröm på ett silverfat . Hollywood vill framstås som att allas drömmar slås in . Så är det inte . Personerna som får sina drömmar sanna är dom som jobbar hårt och jobbar med rätt personer.  Dom blir inte blinda av Hollywood. Hollywood will break you or make you .

Så, det du måste fråga dig är - hur mycket väntan tål din dröm. Är den värd att slåss för? Är du beredd på att det kommer ta tid och att du måste jobba varje dag för att ta nästa steg framåt ?Är du inte beredd på detta så kanske du borde låta lågan sakta brinna ut . Låter kanske hårt ! men en dröm kommer inte av sig själv . Det kommer för att du gett allt .
 
 

hamburgare håller i 5 år och gifflar är ätbara efter 1,5 = varnnings klocka !

Nathalie Fust i Allmänt
Jag har länge sagt att mat som är bra för dig håller inte I evigheter . Den maten som innehåller få ingredienser och har ett kort bäst-före datum är det du ska kolla efter , när du handlar . Om det star en hel drös med massa namn I innehållsförteckningen och är hållbar I flera månader eller t.o.m flera år . Då kan ni lita på att det är massa konserveringsmedel , färgningsmedel och så kallade gifter som vi inte vill ha I våra kroppar .Massa onödiga saker som vi vill hålla oss borta från .Så om du inte kan :
 
  • uttala namnen I näringsinnehållet , don't buy !
  • Produkten är ätbar I 1 år eller mer don´t buy .
Påtal om detta så hittade jag denna sida .
http://www.lifevision.se/halsoblogg/idag-fyller-min-hamburgare-5-ar/
 
 
Tjejen som har bloggen har testat hur länge hon kunde bevara en hamburgare utan att den möglade .Så här börjar hon sitt inlägg :
Det hela började med att jag såg ett klipp på youtube för lite mer än 5 år sedan om en hamburgare som inte blev dålig, möglade eller ”åldrades”. Tänkte att jag måste testa och se om det stämmer så den 3 oktober år 2008 for vi iväg för att köpa en hamburgare .
 
Hon har sedan tagit bild på hamburgaren efter 5 år . Det ända som har skett är att brödkanten har blivit lite trasig . Annars ser den précis ut som från början . Även stripsen !
Hon testade även andra producer som gifflar och färdiga våfflor . Efter 1,5 år så ser dom fortfaranade ätbara ut . Inget mögel eller tecken på att dom är dåliga . Förstår ni då hur mycket ämnen det finns som inte borde vara där.. Förstår ni hur länge de dåliga ämnena kommer vara I era kroppar om dom kan fortfarande se ätbara ut efter 1-5 år . Hoppas ni får ett wake up call av detta inlägg . Ge kroppen näringsfyllda och naturliga produkter. 

vardagsmotion gör mycket = 18 km

Nathalie Fust i Allmänt
Hemma efter en lång dag . Dock ingen skola idag . Men det betyder inte att jag sitter hemma och glor på tv . Det betyder mer tid för dans .
 
Dagen började med viktvästen I Runyon Canyon . Tog den lilla backen idag och sedan lite styrketräning I vardagsrummet .
 
Efter en kall dusch och morgon gröten så begav jag mig till Edge .
 
Första klassen : jumps and turns class . Ja ni förstår då att man tränar hopp och snurr teknik hela tiden . Hade en lärare som heter . Jason Myhre . Kan tänka mig att dom som är inne I dansvärlden vet vem det är . Men för er som inte vet är det :
 
 
Jason Myhre tog examen från Chicago Academy for the Arts High School . Hans dansträning innehåller också stipendier från Gus Giordano Jazz Dance Chicago , Chicago City Ballet , EDGE Performing Arts Center . Jason har framträtt I Disney , Kraft , Six Flags , och showcase runt Los Angeles-området . Han är en känd koreograf . Han har jobbat med  , Rihanna , Robin Thicke , Paulina Rubio , Ciara , Amerie , Shakira , Mariah Carey , The Pussycat Dolls , Babyface , Ricky Martin , Janet Jackson , Aerosmith , Mötley Crue , Stacie Orrico , Anastacia , Lil ' Kim , Jade , Exposé , LA Clipper Tjejer, Kristi Yamaguchi , Rory Flack - Burghart , Old Navy , Wayans Brothers succéfilm " White Chicks , " tv-program för FOX och ABC . Hans klass omfattar beprövade och varierad jazz tekniker ,  roliga utmanande kombinationer över golvet .
 
Han påminner grymt mycket om en danslärare som jag har I Sverige . Gissa vilken! Detta är en fråga för dom som är insatta I dansvärlden , annars kan det bli lite svårt att gissa .
 
Nästa lektion var med en av mina favorite här . Gillar hans stil och hans energi på klasserna .Han heter Steve Ewing:
 
började sin dans karriär vid 12 års ålder vid den välkända Bryant Ballet i Chicago  . Efter att ha avslutat sin B.A. i teater från Millikin University , blev Steve en del av den mycket framgångsrik Broadway smash - hit musikal , Wicked, där han spelade rollen som Chistery i nästan 3 år . Tillsammans med utförande i Radio City Christmas Spectacular , hans andra krediter inkluderar många musikvideor och industriföretag med sådana arbetsgivare som Cirque Du Soleil , Discover Card , och The Pampered Chef .Steve kombinerar sin unika stil och hans klassiska utbildning med ett nytt , edgy känsla .
 
En hungrig Nathalie gick sedan och mötte upp Karin ( min första roomie här )på veggie grill . Njöt av en kale salad och sedan blev vi bjudna på en morotskaka som vi alltid blir . Generösa !
 
Efter lunchen har jag gått och gått och gått . Fixat massa ärenden på banken , wholefoods och sedan traskat hem till lyan . Ibland undra jag hur långt jag går på 1 dag om jag skulle räkna ut det . Ni som känner mig vet att jag ogillar ovetande . Så räknade ut hur långt jag faktiskt gått idag ( då är inte träningen I runyon inräknad . utan bara vardags motionen : Jag har gått totalt . 19 km
Idag var en sådan dag då jag gick lite I jämfört mot annars. Så tänk bara hur mycket vardags motion gör . Hur mycket vardags motion har du ?

Vill du se ut och känna dig som en mums mums `= lätt ner trampad ?

Nathalie Fust i Training & health

 


Ta en stund att tänka på den mat som många människor äter dessa dagar - bearbetat, tillagade, färdigmat, snabbmat och  drycker som ger mycket energi - men - har låg näringsvärde!

Känner du igen dig ?

intresserad av att ha ett friskt och liv ? Då måste du ställa dig frågan - Hur påverkar det du äter dig på lång sikt?
Du blir vad du äter och den mat du äter är det din kropp är gjord av .

Om du äter mat med högt näringsinnehåll, ekologiska färska grönsaker och kött, då din kropp kommer att vara frisk, full av energi och fri från sjukdomar. Fräsch mat ger en fräsch frisk kropp .

Och då kan du ju också tänka dig hur du kommer må om du äter mat som har mycker energi men uselt näringsinnehåll . Du kommer vara som en mums mums . Du är bara gjord av luft och blir "nedtrampad " lätt . Du blir lättare sjuk och får en energilös kropp .

När du äter lågt näringsvärd mat sänks sakta dina egna reserver av vitaminer och mineraler. Rätt som det är kommer du får brist på någon vitamin eller flera . Vilket drar ner din energinivå och immunförsvar.
 
Sanningen är att maten är inte vad den brukade vara. Enligt Studier har visa näringsämnevärde I livsmedel sjunkit så mycket som 50% . Samt att det fortsätter åt det dåliga hållet.

Så vill du va som en färsk frukt full med vitaminer  eller en luftig mums mums som är lätt att trampa sönder ?

Appel and Cinnamon water

Nathalie Fust i Training & health
 
Hemma från skolan och har sällskap av 2 av de bästa personerna jag träffat här är Los Angeles . En av dom är min roomie och en är en tjej som är nanny här . Idag är det första gången det regnar I La sen jag kom hit . Har faktiskt saknat det . Nu känns det faktiskt lite som höst här . Super mysigt att bubbla I jacuzzin . För det gjorde nämligen jag och lotta när vi kom hem från skolan .
 
Gårdagen : Igår så hälsade jag äntligen på min kära vän Josefine . Vi körde ett benpass I gymmet och sedan kollade vi på svenska Hollywood fruar . Fick testa på ett av hennes experiment som jag själv kommer göra I fortsättningen: äppel och kanel vatten . Hur enkelt som helst att göra .
 
Ha kanel stänger och äppelbitar I vatten . Låt det stå över natten och så är det klart !
 
Smakar uppfriskande och ett bra alternative om du är sugen på något sött.
 

Tips : besök laurel hardware

Nathalie Fust i Allmänt
Gårdagen : första dagen med mat igen . Riktig mat som man kan tugga och njuta av ! Gud vad jag älskar mat haha ! 
blatten gick riktigt bra igår också . Var pigg och fiCk in alla övningar snabbt i muskelminnet . Kanske var det juice rensningen som fick min vanliga trötthet att försvinna ? Rensa ut något som gjort mig trött . 
 
 
 
på kvällen besökte jag och en vän en resturang som heter laurel hardware . Åt fantastisk mat och kan starkt rekommendera de stället för er som bor i hollywood . 
 
Nu böjar min engelska klass snart och måste fokusera . Har nämligen en essay att skriva . engelska är min ända klass på smc idag . Sen ska jag tillbringa resten av dagen på edge . 

Sista juicen är drucken ´= ren och uppskattad över allt som finns

Nathalie Fust i Training & health

 
Sista klunken drucken ! alla juiceflaskor är tomma och jag har nu cleanat min kropp I 2 hela dagar .
 
 
 
 
Faktum är att jag inte tror jag behöver mer än så . Känns så I kroppen , syns på urinet ( ursäkta min öppenhet )mm.
Dessa 2 juice dagar har inte varit speciellt roliga . Orklös kropp och uttråkad . Jag saknar min träning som jag inte kunde utföra pågrund av för lite energy . Förstår mig inte riktigt på människor som lever ett sånt här liv . Bara sitter inne . Anledningen varför inte dom blir uttråkad är väl för att dom kanske äter . Men jag som inte kunde det förutom att dricka juice var awful ! 1 dag kändes som en evighet . Att gå I en mataffär utan att kunna äta något av det man handla hem .
 
 
Jag skulle aldrig välja bort mitt liv . All träning som ger mig energi och all god mat som gör att jag kan träna och framför allt min största kärlek , dansa ! Denna juice cleaning rensade inte bara min kropp från gifter . Utan fick mig att uppskatta saker som finns I mitt liv , lite mer än innan . Att kunna ha orken att springa upp för runyon Canyon , att kunna dansa flera timmar och sprudla med energi , att kunna träna på gymmet och motivera andra till att röra på sig , att uppskatta mat som extra mycket som jag vet är bra för mig . Som nu när jag tanker på den första maten jag vill stoppa I mig efter cleaning är faktiskt : en stor tallrik med broccoli.
Inte ett ända sug på något sött eller saker som kan förstöra min kropp med sin tillsatser . Jag ska aldrig låta min kropp ta till sig det . Visst är det svårt att undvika det helt . Som t.ex. kaffe kommer jag aldrig kunna klara mig utan . Så idag när jag handlade så hamnade endast produkter som symboliserar allt inom cleaneating .
 
 
Cleaning har alltså gett mig en mer uppskattad syn på allt bra som finns man kan ge sin kropp.
En ren och förväntansfull Nathalie inväntar morgon dagen som kommer spenderas I skolan  , manga timmar I danssalen .  

Juice cleaning dag nr 2 : sluta håll för min näsa !!

Nathalie Fust i Allmänt
Att vakna upp med huvudvärk , täppt näsa var något jag hade räknat med igår , när jag gick och la mig. Men ändå blir jag förvånad över det. Anledningen varför jag visste att dessa symptom var något som jag skulle märka när jag vaknar är för att jag gör ju som sagt en cleaning av min kropp . Vilket betyder att jag rensar kroppen från gifter som har hamnat I min kropp på något sätt . Gifterna kommer då ut via urinet , porerna ( vilket kan göra att din hy kanske inte är den bästa under utrensnings tiden )Du kan även bli förkyld för att bakterier vill komma  ut och försvinna från kroppen .
 
Så det stadiet är jag I nu . Alla bakterier och gifter släpper loss från min kropp . Jag är nästan aldrig sjuk . Kommer inte ihåg sist jag var det . Så det var en ren chock I morse när jag vaknade I morse . Kändes som någon knep I min näsa och jag var tvungen att andas genom munnen .
 
Kroppen känns slö ! Men som tur är jag snart klar med detta och kan gå tillbaka till mina vanliga tränings rutiner och endast äta clean mat . Jag gjorde det innan men finns säkert lite förändringar jag kan gö I min kost också .
 
Idag är det söndag vilket betyder plugg . Tänkte även yoga I runyon kl 2 för att få lite rörelse denna dag . Passa på att fråga , kommentera för ikväll ska jag svara på allt sådant .

första dagen av juice cleaning

Nathalie Fust i Training & health
Nu har snart en hel dag av juicande gått .
 
 
Jag gillar absolut juicerna . Smakerna passer mig perfekt , bara saker jag gillar. Har testat allt från kale , spinach , lemon , grapefruit , mint mm . Den ända som inte var en höjdare för mig var väl morotjuicen . Lite för tjock för min smak . Den första juicen som innehöll kale , spinach , apple , lemon var en perfekt morgon drink . Gav en pigghets effekt . Dock racket det ju inte så länge . Juicerna innehåller ca 100-120 kcal / flaska . Så denna dag har jag inte fått I mig så mycket kcal men absolut mer vatten än vad jag brukar  . Tror jag druckit lika mycket vatten som min kroppsvikt. Förstår ni varför jag ber er att inte göra detta under en längre tid . Det är alldeles för lite kcal för att äta under en längre period . Det kommer förstöra eran ämnesomsättning .  
 
Jag har 2 juicer kvar denna dag nu .
Tog nyss juicen som kommer bli min favorit = grapefrukt och mint.
Gav mig en energi kick från min eftermiddags koma . Men samma sak här . Energin håller inte I sig så länge .
 
Vad mer kan jag ge för kommentarer av juicandet :
Har inte känns någon panic hunger så det stör mig absolut inte . Det som stör mig är bristen på energi . Jag gillar att känna mig energifylld . Känna att jag skulle kunna springa en mil och ha energi till det också .
Att juica är tufft och det krävs psyke för det . Att ta bort en sak som man gör dagligen flera gånger om dagen , tar på sitt psyke . Det är som att ta bort en vana . Det är svårt att få bort och kommer ha sina moteffekter . I detta fall brist på energi .
 
Den positive saken jag kan saga om att juica än så länge . Är att man känner sig otroligt ren I kroppen . Man får deffenitivt motivation att endast belöna sin kropp med bra saker efter denna cleaning . Ingen som helst sötsug . Utan det ända jag skulle kunna bli min första middag efter detta är : en stor broccoli tallrik , kale sallad , vitkål , kyckling och citron . Jag är så sugen på mat som är listad under kategorin - clean eating .
 
 
 

Jag kommer använda mig av juice från :Pressed Juicery has become the diet of choice amongst celebrities and locals alike

Nathalie Fust i Training & health
 Idag börjar mitt test . Är faktiskt riktigt förväntansfull på detta test . Hur kommer min kropp reagera på att endast dricka juice I 3 dagar , hur kommer mina känslor att förändras ( man kan ju bli lite små grinig utan mat , kommer detta hända nu när jag bara dricker mina föda ) Hur kommer jag känna mig I kroppen ? Alla dessa frågor kommer jag besvara efter varje dag .
 
Nu sitter jag och ska snart iväg till bussen, till UCLA . Jag har mattelektion idag och ska läsa av massa diagram hit och dit . Har lektion från kl 9-12 . Så det är en ganska mastig lektion . Koncentreara sig på massa siffror och diagram I 3 timmar , plus att det är på engelska . Men tycker dock matten var ganska lätt sist. Har alltid haft lätt för matte så det är jag väldigt tacksam för .
 
Fick frågan igår vad för märke jag kommer använda mig av när jag kör denna juice cleaning test . Jag kommer använda mig av juice från Pressed Juicery .
 
 
In a health-conscious city like Los Angeles, Pressed Juicery has become the diet of choice amongst celebrities and locals alike.
 
 
 
 
 

Nathalie testar hälsotrend : juice cleaning

Nathalie Fust i Training & health
Juice cleaning , detox , avgiftning och juicefasta . Ja alla har vi väl hört dessa ord I något magasin eller skvallerblaskaS. Det är en popular trend här I USA att juica . Självklart har några kändisar testat det och satt trenden på kartan . Några som testat är  Kim Kardashian, Camila Alves .Blake Lively, nicole richie och Sofia Vergara
 
Hur gör man ?
Man dricker enbart juice I 3-5 dagar ( du bör ej göra det längre eftersom det då inte är någon hälsosam metod .).
 
Vad är det då ?
Juice fastan (även känd som "juice rensning") är fastande metod och en detox där en person förbrukar bara frukt-och grönsaksjuicer att få näring och samtidigt avstår från livsmedelskonsumtion. Juice fastan kan vara allt från några dagar till flera veckor ( men som jag sa , jag rekommenderar inte att man ska köra mer än 5 dagar ).
 
Varför gör man detta ? Man gör detta för att rensa ut alla gifter man har I sin kropp samt alla slaggprodukter . Man vill få bort giftiga ämnen som man kan ha fått I sig av att äta dålig mat med massa tillgjorda ämnen och ämnen man inte ens kan uttala när man läser dom på näringsinnehållet. Man brukar oftast göra en detox innan man ska börja med att ordna upp sin kost . Först rensar man ut alla konstiga ämnen som inte borde finnas I våran kropp och sedan ser man till att äta nyttigt och inte få I sig gifterna Igen .
Så dom som tror att dom kan juice cleana och sedan gå tillbaka till sina förra matvanor som kanske inte såg så bra ut innan . Ska nog tänka om . För om ni tror det kommer ni bara slänga ut pengar och inte få något utav det.
 
Så varför berättar jag om denna trend ? Jo för att jag ska testa den under 3 dagar . Jag kommer berätta hur jag känner mig och dokumentera det hela för er . Ni kan följa det på instagram : nathaliefust 
Sen kommer jag självklart skriva om det här .
Juicerna jag ska köra med är från pressed juicery som ligger på 8741 Santa Monica Blvd.
 
 
 
 
 
 

Måste stärka mina hamstrings

Nathalie Fust i Allmänt
Hemma från skolan och äter en ren detox frukost som består av en juice från Erewhon ( innehåller ingefära , citron , cayenne peppar och kale.) jordgubbar och spenat pudding . Lite annorlunda frukost än vad jag brukar ha . Brukar jämt äta yoghurt med bär eller gröt . Kände att jag behövde lite variation denna morgon .
  
 
Nu har jag äntligen tagit helg ( om man inte räknar matte lektionen på UCLA på lördag .) Blir en vilodag för mig . Så öm I kroppen efter massa dansade måndag , tisdag och onsdag . Pricken over i:et igår var gympasset med Ellinor . Mina hamstrings och vader är helt förstörda . Det är faktiskt just hamstrings jag behöver träna upp . Jag är mycket starkare på framsida lår än baksida , vilker skapar obalans I min kropp . Mitt mål och allas mål är ju att ha en så balanserad kropp.
 
Jag över använder framsida lår eftersom jag vet att jag är starkare där . till exempel I baletten så har jag just nu problem att lyfta mina ben til den höjd jag är kapabel till . Det är just för att jag spanner mina framsida lår så extremt mycket istället för att lyfta med undersidan , som man ska för att få till sin höjd på benet . För jag har flexibiliteten men just nu har jag bara problem med obalansen . Måte fixa till det . Hitta sina svagheter och bygga på dom .
 
Funderar att eventuellt köra lite yoga idag . Bara för att stretcha ut hela kroppen ,
Här kommer en liten motivations bild till er alla för att få en bra start på denna Torsdag .
 
 

Jag hitta : dit vill jag aldrig komma igen

Nathalie Fust i Allmänt
sitter i split position utanför skolans danssalar . Inväntar 4 timmars balett som sedan kommer följas av en breaking dance klass . Ja jag ska breaka haha . Har aldrig gjort det förut så det ska bli en upplevelse . 
 
Igår fick jag en hel del att fundera över . Alla funderingar kom efter Adam Parsons klass på Edge Performing Arts . 
Han fick mig att tänka till varför jag dansar och hur jag vill att andra ska känna ( inte tycka utan känna ) när dom ser mig dansa . Igår gjorde vi en kombo som handlade om att man kommer tillbaka till en plats där man aldrig skulle hamna igen . Vi fick alla stegen och fick in kombinationen i mitt muskel minne . Men sen stoppade Adam upp Mig och fråga vad jag kände när kag dansa . Faktum är att jag endast koncentrera mig på stegen och glömde bort att känna vad jag ville förmedla . 
Han sa : jag vet att du kan dansa , jag vet att du har känslor . Men du måste öppna upp dig . Stäng inte inne dina känslor ,  våga visa vad du känner . 
 
Jag har svårt att öppna upp mig för människor . Svårt att släppa in människor i mitt liv och låta dom ta del av mina känslor . Jag gör det nog för att skydda mig . För ca 8 månader sen så hände en sak som verkligen stängde alla mina portar till mina känslor . Jag blev så sårad av en person att jag aldrig skulle ta mig upp igen . Ni vet den känslan då ni har haft en person som har fått dig att vilja att dela hela ditt liv med . Sedan fäller den krokben på dig . Jag har inte berättat för någon om hur ledsen jag var förutom min mamma som såg mitt fall . Hon hade aldrig sett mig så sårad förut . Jag är inte den som grinar men jag grät i flera veckor . Denna person som skapade mitt fall vet nog själv inte hur illa han gjorde mig . Han vet nog inte att jag var så ledsen att jag inte gjorde någonting på 2 veckor .  han hade tagit all min energi och jag bokstavligen orkade inte hålla mig uppe . Jag tackar gudarna för att mamma bar upp mig , jag var nära på att ge upp alla mina drömmar om att bli allt det jag ville bli . Tack mamma för att du puttade upp mig och knuffa iväg mig på mina äventyr . 
 
Så igår på klassen efter Adams lilla tal så tänkte jag : jag måste koppla mina egna känslor till denna koreografi . måste tänka på en plats där jag aldrig vill sätta min fot igen . 
 
Efter detta förändrades hela mitt sätt att dansa . Jag kände någonting . adam kände vad jag kände och fick en tumme upp . Efter klassen sa han : jag vet att du har känslor och är känslosam nathalie . Du måste bara låta folk se att du är känslosam . Precis som du gjorde i slutet . 
 
de sista minutrerna av klassen så påminndes jag varför jag dansar . jag får uttrycka mina känslor som jag aldrig skulle uttrycka med mitt tal .kom ihåg att känna när ni dansar
RSS 2.0