Teaser from the photoshoot /videoshoot with stephen garnett

Nathalie Fust i videor

sticks his finger into your ear?" -daily Nathalie quotes

Nathalie Fust i Allmänt
Runyon Canyon en mulen morgon I Californien . Det är inte alltid soligt här ( visst är det de kanske 90 % av tiden ) som man tror . Idag var det I alla fall inte soligt . Men det ska inte stoppa en för att vara aktiv .
 

Och även fast det ligger ett grått täckte över Los Angeles så är det fortfarande så fint . Ge mig någon anledning att inte gilla detta ni ser på bilderna ! Skönt att börja dagen med en hike ( dock saknar jag mina interval pass på gymmet ) med massa snick snack , med sina hajk kompis . Som idag var Martina . Under dessa hajk samtal så säg en del konstiga saker som :
 
 
"You know when a guy, a total stranger, comes up to you and nods like 'what's up' and then sticks his finger into your ear?" -daily Nathalie quotes from Lala land #NatQuotes — i/på Runyon Canyon - Los Angeles / Hollywood
 
Vad som sker annars idag ?
Jo precis som jag skrev igår så kommer min Syster , hennes sambo och hand brorsa och hälsar på I La la land . Dock var deras flyg försenat så dom kommer fram senare än planerat . Plus att dom kommer vara jetlagade. Så får se vad vi gör ikväll . Kanske bara låta dom landa I la la land och käka middag. Ser I alla fall fram emot att karma om min bästa syster som har varit en stor motivation I mitt liv.

sharing creativety on the floor with ..

Nathalie Fust i Allmänt
Idag hade jag en ny hajk kompis . Denna morgon fick jag med min kära roommate Martina upp I Bergen , bland alla springande hundar och människor som jobbar på sin hälsa .
 
Efter våran tur I Runyon Canyon så blev det frukost och vi fick sällskap av våran andra rooomate och hans kompis/kollega . Båda jobbar med musik och brukar komma hit till lägenheten och jobba med sin kreativitet . Så vi fick sällskap av dom denna morgon . Ska faktiskt koreografera till en av killarnas låtar . Så vi slog våra kreativa hjärnor ihop och spånade på ideer . Fick höra lite vad han såg framför sig . Samt att jag fick en bild på vad jag såg .
Delar kreativa tankar med Corey .
 
1 pm var det dags att dansa på Edge performing arts med Adam Parson . Har inte råd att dansa lika mycket som jag vill ( som jag alltid tjatar om ) Men idag fick jag I alla fall dansa och dessutom för den bästa läraren jag mött I Los angeles . Riktigt bra koreografi och vet inte vad jag hade för flyt idag . Tog koreografin direkt . Kändes så naturligt I min kropp . Kanske för att jag börjar lära känna adam parson som koreograf .Kollat mycket på dans klipp på hans dance company . Dröm att få med I ett sådant dance company .
 
Nu sitter jag och lyssnar på bra musik och försöka fundera lite på koreografin jag ska göra till coreys låt . Sen ska Martina och jag iväg . Umgås med några kompisar denna Torsdag kväll .
 
Föresten så kommer min kära syster , hennes sambo och hans brorsa I morgon , till mig . Hälsa på mig I staden som får mig att le varje morgon jag vaknar .
 

answear on your questions : As long as I know that I can open my eyes in the morning and know that I can dance , I will always end my day with a smile on my face .

Nathalie Fust i Allmänt
Hur länge vill du hålla på med dansen ? 
Jag kan inte tänka mig ett liv utan dansen . Så ett stopp för min dans finns inte ens I min fantasi eller tankar . Jag kommer dansa hela mitt live . MIn mormor älskar att dansa och hon går ut varje helg och dansar . Hon är nästan 90 år . Så kommer vara precis som henne . Dansa hela mitt liv . Jag är gjord för dansen och inget betyder så mycket som dans gör för mig . Jag fick frågan av min danslärare hur mycket jag är berädd på att ge av mitt liv till dansen . Jag svarade : Så länge jag får vakna och veta att jag ska få syssla med det jag älskar mest , vilket är dans . Så spelar det ingen roll om jag har lite pengar , bor på en luftmadrass och är inte den mest bekväma livsstilen . Bara jag vet att jag får dansa så kommer jag alltid sluta dagen med ett leende .

Hur är det att bo i LA, både positivt och negativt? 
Jag älskar los angeles . Jag älskar vädret såklart ! men också atmosfären . Alla människor som skiter I om dom känner dig eller inte . Dom kan stanna och snacka med dig I alla fall . Känslan av att allt är möjligt här är en otrolig kick I baken när man vill komma långt med något I sitt liv. Man får vara sig själv här . Du får uttrycka dig på olika sätt utan att få den nedvärderande blicken från någon på tunnelbanan . Jag känner mig mer fri här och mår bättre hälsomässigt . Los angeles är en positive laddad stad för mig . Aldrig känt mig så hemmastad . Jag brukar nämligen ha ganska svårt att stanna på ett och samma ställe för att jag blir uttråkad . Men här I Los angeles mår jag så fantastiskt . Jag vågar att saga att jag är bra på något och blivit starkare människa med en starkare personlighet . Los angeles är en perfekt stad för en som vill komma någon vart I artist branschen . Här kan du få så bra kontaktnät av att bara gå på en klubb eller springa på någon I runyon canyon . Jag skulle förklara los angeles som en dröm , för mig I alla fall . Visst har jag haft det svårt ibland och kännt mig grymt ensam . Det är väl en av de negative sakerna med Los angeles . Om man inte är framåt som person och går ut för att träffa nya människor , så kan man känna sig ganska ensam . I början var jag jätte blyg och hade svårt att gå fram och prata med någon som kan bli en framtida vän . Detta gjorde så att jag kände mig väldigt ensam . Men efter att ha öppnat mig mer och mer för personer så har jag faktiskt träffat några av mina bästa vänner här .
 
Några andra negativa saker är väl att man måste vara försiktig vilka man litar på . Många människor som erbjuder en massa saker som kan vara rent lureri. Så om man inte är på sin vakt och spelar sina kort smart så kan man nog åka rätt illa ut här . Sen är det väl att sjukvården inte är så bra här .
 
För mig är Los angeles mer en positive stad än negativ. Men det beror helt på vad man är för människa .
Jag hoppas att jag kan stanna här så länge jag kan och är tillåten .  

Ungefär hur länge har du dansat?
Jag gick ju på dans och lek när jag var jätte liten . Men kan inte räkna det som starten på min danskarriär . Jag var gymnast I grunden och mitt dansliv tog fart när jag började I gymnasiet , då jag valde det estetiska programmet dans på Carlforsska I Vasteras .
Så ca 7 år har jag dansat .

Bra tips om man vill bli dansare? Att man verkligen måste vilja det med hela sitt hjärta om man ska lyckas jobba som dansare . Du måste vara berädd på att ge mycket tid och arbete för att komma någon vart . Samt att stå på sig . Att inte fega ur för att konkurrenten är hård . Dans är en tuff bransch . Det är inte heller än så välbetald bransch heller . Så det är mycket slit för den summan man faktiskt får för scenen . Du måste bestämma dig om du ska lyckas . Du kan inte tveka för det kommer bli ditt hinder för dig . Dansyrket handlar inte bara om att få bäst teknik . Man måste kunna ge något som ingen annan dansare kan ge . UNIK är ett viktigt ord för en dansare ,. En agentur kommer inte anställa dig om dom redan har en liknanade I deras agentur . Dom letar efter något speciellt som dom inte har I sina arkiv . Man måste vara berädd på att ta hand om sin kropp och även se till att din kropp alltid är I toppform . För jobben kan komma när som helst . Du kanske blir inkallad på audition I morgon och då ska din kropp vara I formen som agenturerna kräver . Så att vara dansare är inte bara att dansa och ha en stark teknik . Det är mycket utseende och ego inblandat . Samt måste du får klart för dig själv vad du vill göra med din dans . Dans är ett brett ämne . Vill du bli en dansare på broadway , en bakgrundsdansare , vara med I ett dance company osv. Du måste se till mål klart framför dig och alltid ha med dig det . Från stunden då du öppnar ögonen på morgonen tills du sluter dom på kvällen .

Super bra blogg, stor inspiration är du!! keep going, you will success :D

Diets -To say: You cant , will make your brain think ....

Nathalie Fust i Allmänt
Sitter nu och kollar på en dokumentär om dagens dieter. Dom pratar om olika hormoner , kemikaier och konserveringsmedel man stoppar i våran mat . Dom berättar hur dom gömmer t.ex hormonet mga  med 80 olika namn i våra produkter . Dom berättar även hur alla diet produkter har fått oss att tro att det är bättre för att tjejen i bikini på reklamen , med ett stort leende är smal och lycklig . Dom berättar alla fällor som dieter framkallar . Att tro att man blir lycklig att av att dieta för att man blir small . Men faktum är att du inte kommer bli lycklig av att dieta . För hur länge kan du hålla den dieten . Faktum är att dieter har ett efternamn som är : misslyckas .
 
Ingen diet är hållbar . Att pendla i vikt för att man dietar lite då och då kommer göra dig allt annat än lycklig . Håll en hållbar kostplan och jag lovar att du kommer må underbart inombords och det kommer skina ut till din utsida .
 
Älskar att kolla på dokumentärer om synen på hälsa . Vad och hur olika ämnen påverkar oss och hur vi påverkad av dieter osv.
 
En sak som jag vill lyfta fram extra är detta som sades i dokumentären : så får jag intalar mig själv att jag är på en diet så ser jag ordet " kan inte " framför mig . Jag kan inte äta det , jag kan inte äta det och inte det där heller . Hjärnan blir fylld det negative ordet : KAN INTE !
 
 
Vilket gör att du kommer tänka på all du inte kan och det ligger i människans natur att vilja ha det man inte kan få . Det gäller med allt . Om du sager att ett barn inte får äta godis så kommer det trigga dom att vilja ha det ännu mer . Man vill ha det man inte kan få .
 
 

Nominerad till bästa USA blogg , gå in och rösta !

Nathalie Fust i Allmänt
Travel Blog Awards 2014! Vilket är ditt favorit hotell New York?
Travel Blog Awards 2014!
 
Fick just reda på att jag blivit nominerad till 2 stycken blogg awards . En nominering för bästa USA bloggen och en nominering för bo och leva utomlands . Ingen aning vem det kan vara som nominerat . Men är jätte glad för att det är någon där ute som gillar min blogg . Så om ni också gillar min blogg så tycker jag att ni ska gå in och rösta på min blogg . Lite kul att vinna en sån kategori .  Gå in på denna sida : http://www.supersavertravel.se/tavling/travel-blog-awards/2013 och rösta på min blogg .
Vill du hitta billiga hotell i London kan du söka dem hos oss.

Andreas Carlson ,Carah Feye , Toby Morse , old friend from koping in Runyon Canyon

Nathalie Fust i Allmänt

 
Jag och ellinor tog en morgon workout I Runyon Canyon denna morgon . Var en väldigt speciell morgon I runyon faktiskt . Först krockade jag in I Andreas Carlsson ( han I idol jurryn ) Sen krockade jag in I Carah Faye ( henne lärde jag känna på thanksgiving , En känd sångerska ) och Toby Morse  ( band medlem I H20 ) . Sist men inte minst så hör jag någon saga : men är det inte Nathalie .
Kollar närmare och ser att det är en köping bo som jag stöter på I Los angeles .
 
Efter denna speciell morgon med elinor så var det frukost dags . Hittade även paket som hade kommit till mig . Eller snarare kommit till min syster och hennes pojkvän . Vi kommer nämligen starta deras nya kostplan när dom kommer till mig I soliga calofornia .
När jag kollade I kylskåpet så såg jag att det verkligen är dags för att handla mat . Det jag fick "arbeta" med för att få en nogorlunda bra frukost var : jordgubbar , 1/3 banan , 1 ägg , några stavar selleri , almondmilk , 1 riskaka och lite jordnötssmör . Kanske inte blev en succe frukost som gårdagens supergreen pancake . Men fick ihop en frukost I alla fall . Ikväll måste jag fylla på . En tom kyl är en ledsen kyl !
 
Ska även ge mig på att koreografera ikväll . Har blivit efterfrågad att göra mer dansklipp . Men känner att jag vill ha något riktigt bra att visa om jag ska visa er det . Kreativt petig som man är .
 
Nu ska jag och martina röra oss från bokaffären på the groove . Fixa en mobil till henne och hälsa på en vän .
 
 
Medans jag springer runt lite till . Så tänkte jag starta en liten frågestund . Vad vill ni veta om mig ? vad vill ni veta om livet I Los angeles, vad vill ni veta om min dans .. osv. Fråga på !

Recipe , photoshoot and relax from all stress

Nathalie Fust i Allmänt
Recept :
 
1 ägg , 1 skopa supergreens powder ( jag använder amazing grass green superfood ) 1 tsk kanel , 1 tsk ingefära , 1/2 banan .
Rör ihop allt I en skål och sedan steker du precis som en vanlig pannkaka ( I kokos olja )
 
Super bra frukost med massa vitaminer och mineraler . Jag åt denna frukost idag tillsammans med en kale salad som min kära vän Dani fixade ihop . Bland alla stressade mail som jag försökte få I ordning och svara så kunde jag ända njuta lite av denna måltid . Har haft en ganska så stressande dag idag . Stress är en av de saker som verkligen sliter ut på min kropp . Svårt att koppla av och känns som att någon ställt en fläkt framför dig som går på full speed . Ja ni har säkert upplevt denna känsla själv .
Mycket innan skolstart just nu . Försöker lägga ihop ett bra schema på hur jag ska kunna utvecklas som dansare och bygga upp min kropp så att den håller . Många pusselbitar att sätta ihop .
 
Tog en paus med Dani och umgicks med henne medans barnen som hon är nanny åt , sprang runt I parken . Fick lite tjejsnack om allt möjligt . Dani kom tillbaka till los angeles för några dagar sen . Så det är skönt att ha denna tjej tillbaka.
 
Sen åkte jag hem och läste igenom lite fler mail . Fick även ett smakrpov på hur fotona såg ut som jag tog igår , på en photoshoot jag var på . Jajamen ! det har jag visst glömt bort att berätta . Jag var på en photoshoot igår . Det var ett tag sen . Så var mer än nervös . Skakades som ett asplöv I början . Tror det är för att jag inte riktigt känner mig I form just nu , eller snarare I den formen jag vill vara . Fotografen vid namn Stephen Garnett var super duktig och fick min nervositet att flyga sin väg . Fick ett sms senare att han var riktigt nöjd med det han fick fastnat på bilderna . Så ska bli kul att se resten av bilderna och videon . Men här kommer I alla fall smakprovet :
 
Resten av min Tisdagskväll har jag spenderat med vänner som alltid får mig att le oavsett regn eller storm .
Skönt att bara komma bort från mail havet , umgås , prata , skratta , lära en att göra lite dans moves osv.
Så glad över att jag träffat vissa människor här . Människor som får mig att aldrig vilja lämna detta land .
 
Dagens träning : 8 km powerwalk och lite yoga för att få bort lite av den stressfyllda dagen .
 

My body got coffein and I am inspierd by my talented friend

Nathalie Fust i Allmänt
 
Äntligen har jag fått I mig mitt coffein . Har druckot coffein fritt kaffe de senaste dagarna . Varför ? Jo för det är det som händer när Nathalie inte läser på paketen och deras näringsinnehåll som hon brukar göra . Då kommer man hem och inser att man har köpt coffeinfritt kaffe.
Lärde mig dock en ny sak efter denna händelse . Eller egentligen 2 saker . Att alltid läsa på näringsinnehållet som jag brukar göra ( ni kan ju tänka er hur lång tid det kan ta för mig att handla ) men också att det tar ca 12 timmar för att kroppen att ta upp coffeinet . Så för att bli pigg på morgonen av kaffet så ska man dricka det innan man går och lägger sig. Kan inte saga att det är en super stark källa jag har hittat informationen . Men det känns faktiskt trovärdigt . Det tar ju några timmar för kroppen att ta upp näringen från maten vi äter så vem vet det kanske stammer . Samt att jag har faktiskt blivit pigg utav det coffein fria kaffet på morgonen . Tror det är det mentala som har ett stor del utav det . Känslan av att jag drack kaffe ( smakar ju precis likadant även fast det inte är coffein ) gjorde mig pigg .
 
Men nog pratat om kaffe. .
 
Kom nyss in från min morgonträning som blev 7 km jogging idag . Sitter och häller I mig de mindre goa amrikanska kaffet (  Lovar att detta är sista gången jag nämner kaffe I detta inlägg , haha . men längtar så till att syster kommer med svenskt kaffe . Säger bara zoega kaffe.samt att jag saknat min syster mycket  ).
 
Brevid mig sitter mina kära roomie . Vi sitter och läser roliga artiklar på msn.com . Artiklarna har titlar som : därför har du ingen flickvän , 8 saker du inte bör säga til honom osv.
Kan inte säga att det är den mest klyftiga personen som har skrivit dom .
Lite skratt på morgon kvisten I en lägenhet , I Hollywood .
 
Igår kväll så var jag och mina roomies och kollade på en av våra vänners spelning . En så talangfull kille . Han är singer songwriter . Ni vet när man ser någon som har det där lilla extra på scen . Så att man bara står och ler, Han har det verkligen. La upp ett klipp på när han sjunger på min videofy.me . ( det klippet som inlägget började med , inte bästa videokvaliten )
 
 
Vaknade till och med upp idag av att jag hade en av hans låtar på huvudet . Då har man lyckas som artist om man är ihågkommen.
 
Det var en mysig kväll på en lounge I Hollywood . Jag skulle faktiskt säga att jag hellre gör sånt än att gå ut på någon klubb . Visst är det kul att gå ut på klubb också . Men om jag skulle få välja , Så är jag hellre på en lounge och inspireras av talanger .
 

Friend performing

Nathalie Fust i videor

Worst quality on the video . But it doesnt matter because my friend is so amazing #friends #music

Oh Its nathalie ! what ?

Nathalie Fust i Allmänt
Nu är jag nästan klar med alla papper till min nya skola ! Kan knappt bärga mig . Jag var där igår och kände mig så jäkla lycklig av att bara gå in på skolområdet . Tog hissen upp till admin office och dierkt när jag klev innanför dörren så hör jag .
 
Åh its Nathalie !
 
Vänta hur vet alla dessa människor vem jag är . Jag fattar om dom hade kännt igen mig som var med I juryn på audition . Men detta var helt okända människor för mig och även elever på skolan . Hur I helsike vet dom mitt namn . Hoppas dom inte sett intervjun jag gjorde för skolan då jag stammade och hade en engelska som var så dålig att man kan ha trot att jag drev med dom. Sedan kom rektorn fram och sa :
Jag är så glad över att du är här . Jag har tänkt på din audition hela tiden sen jag såg den . Jag ser verkligen fram emot att jobba med dig .
 
Vet att amerikaner har förmåga att smöra till komplimangerna lite . Men jag tanker faktiskt ta åt mig denna fina kommentar och bossta mig själv och mitt självförtroende . Inte vara så där otroligt svensk : nej men inte ska väl jag , inte är jag bra blabla bla .
 
Jag var så förut . Jag kunde inte ta komplimanger och har väl fortfarande lite svårt att göra det . Men en person sa sedan till mig när jag sa emot hans komplimang att det var sårande för den som ger komplimangen . Att ge en annan person en komplimang krävs en del mod . Tänk då att när du väl vågar få fram det så uppskattar inte den andra personen det . Hur snällt är det . Plus att man inte tar emot komplimanger och trycker ner sig själv istället så kommer du inte växa som person .
Så jag har blivit lite bättre på att uppskatta uppmuntrande ord från andra och ta till mig det istället .
 
Så tänk på hur viktigt det är att ta emot komplimanger av andra samt att boosta er själva med positive tankar .
 
Men nu tillbaka till denna dag .
Idag så tog jag mig en hike I Runyon på morgon kvisten . Kände av balettträningen från gårdagen . Mina balettlår börjar visa sig igen . Det gillar vi .
 
Resten av dagen så ska jag svara massa mail och fixa med annat . Samt umgås med några vänner . Kanske även koreografera lite om jag känner mig inspirerad .
 

Förövrigt så saknar jag att ha långt hår . Nu har jag väldigt tunnt och skört hår efter allt som har håret har blivit utsatt för . Så nu jobbar vi på att få I sig mycket vitaminer och ta hand om det , så att det kan växa sig starkt och fint igen .

Old dance clip

Nathalie Fust i videor

dance without passion is inexcusable

Nathalie Fust i Allmänt
 
 " To take the wrong step in a choreography is insignificant , To dance without passion is inexcusable "
 
Dagen började med att jag tog en kaffe och drack en eboost , samtidigt som jag gjorde Martina ( roomie ) sällskap vid frukostbordet , innan hon skulle iväg till skolan och göra ett test . Känns konstigt att jag inte längre ska gå på Santa Monica College . Konstigt på ett rikitgt bra sätt . Slippa den där bussen kl 6 på morgonen . Slippa med att se ett ledsamt ansikte från en busschaufför . Om bara han/hon skulle gett en smile så skulle det inte vara lika jobbigt att åka den där Rapid 7 bussen . Leende smittas kom ihåg det !
 
Efter att boostat mig själv med energi så var det dags för ballet . Idag börjar hårdträningen . Börjar ju skolan om ca 1 månad och då vill jag vara I min bästa form . Ska till skolan om ca 1 timme och ha ett möte : fylla I massa papper och prata om upplägget . Om jag någon gang skulle få berätta om den bästa stunden I mitt liv . Så är det när jag gjorde min , låt oss saga mindre bra audition för AMDA och fick beskedet att jag kommit in .
 
Om ni är intressede att följa mitt liv genom bilder och få massa tips . Bara följ på instagram : nathaliefust
 

Get a Eboost ! Yes !!

Nathalie Fust i Allmänt
Ibland behöver man den där lilla extra kicken om dagen, eller att man behöver pigga upp sig med något innan en dansklass eller under ett långt rep. Visst, kan du då svälja en kemiskt ihopkok eller dricka en dryck som är full med socker bara för att få upp energin igen .. Men det som går upp måste komma ner. Lättare sagt ditt blosocker kommer gå upp men det kommer gå ner med en hastig fart.  Vilket man helst inte vill mitt under en danslektion , rep eller under en vanlig dag.
 
Så hur ska du göra för att få denna boost mitt under dagen samt inte behöva hälla I dig onödigt socker som kommer påverka ditt blodsocker som en berg-odahl-bana.


Svar på denna fråga är :EBOOST
Denna dryck /shot är blandning av vitaminer, mineraler och supernäringsämnen  som arbetar inifrån för att ge dig ett naturligt lyft. I vardagen  Den är fylld med ingredienser som vitamin C, D, B6, B12, samt 5-HTP, Resveratrol, grönt te och grönt kaffe.

Tillsätt bara iskallt vatten till pulvret , eller boosta din kropp med deras shoot om du är på språng. EBOOST är en naturlig energi utformad för att öka energin till din träning, och ditt liv.

Smakerna som finns är : Natural orange , acai pomegranate , pink lemonade .
Jag fick även äran att testa eboost nyaste medlem I familjen med smak av berries and melon samt är gjord på kokosvatten . Kommer absolut fortsätta att boosta min vardag med eboost  precis som dessa välkända personer . 

Om ni vill veta mer om denna energy boostare . Gå in på deras hemsida : http://eboost.com/
 
 
 

Det mest positiva och negativa med ett liv i Hollywood

Nathalie Fust i Allmänt
Onsdag morgonen började med att jag mötte kamera teamet som lurade mig sist I runyon canyon . Tog 1 times jogging tur denna morgon . Sedan efter det så passade jag på att leka lite med min frukost som fick detta resultat .
På bilden : supergreens pancake - recept : 1 skopa super greens , 1 ägg , kakao , kanel , ingefära och vatten .
 
Inspirationen till hjärtat på pannkakan är för att överallt har det börjar skyltas om alla hjärtans dag I Usa . När det närmar sig en helgdag här I Usa så ser dom till att visa det ca 1 månad innan . Och ju mer skyltat desto bättre . Undra hur man ska fira alla hjärtans dag detta år . Kanske för en gangs skull ska fira det och göra den dagen lite speciell .
 
Ídag så måste jag fixa lite pappers arbete för min start som AMDA student . Det är faktiskt så att jag kommer börja till våren . När jag var ute och sprang tänkte jag faktiskt på hur långt jag har kommit på ca 6 månader I usa . När jag åkte hit tänkte jag att det kommer ta minst 2 år innan jag kan transfera till en skola jag verkligen vill gå . Men jag gjorde det på 6 månader . Visst har jag inte gått ut lika mycket som alla andra studenter här eller upplevt några stora mansion partys och allt annat som man tanker på när man tanker på ett liv I Hollywood  . Istället har jag spenderat timmar I danssalen på edge performing arts , timmar att träna vid sidan av dansen , spenderat timmar på att hitta en väg som kan ta mig dit jag vill . Jag har även träffat flera goda vänner som har hjälpt mig en bra bit på vägen . Träffat folk som inspirerat  och trot på mina vision och mina mål .
 
Fick en kommentar  för några dagar sedan .
Vad är det mest positive och negative att bo I Hollywood .
 
mest positiva är att jag känner mig hemma här . Massa saker som hemma och det känns som det händer något varje dag som kan ge mig nåt I framtiden . Det kan vara en gatuartist som inspirerar en med sina talanger . Det kan vara människor I Runyon canyon som motiverar en att bygga en stark  kropp . Jag gillar att det är lite fart I detta ställe . Samt är ju vädret ett stort plus . Känns som allt är möjligt här . Även fast det finns skumma grejer och saker som kan förvirra en bort från sina mål . Så känns det som man har chansen att nå sina vildaste drömmar. Samt att alla människor jag träffat på här tar fram den oblyga sidan av en . Och framför allt har  la grymt liv för chanser inom entertainment som jag vill jobba med .
 
Mest negative är väl alla skumma människor man kan träffa på . Folk här är väldigt bra på att rita upp en drömbild om vad dom kan göra för en . Men faktum är att dom bara vill lura dig bort från din väg till ditt mål . Här handlar det mycket om pengar . Vem har mest makt osv. Stora skillnader på människors levnadsstil .
 

Supergreens pancake

Nathalie Fust i videor

#lifestyle

När man är nära på att ge upp , det är då ...

Nathalie Fust i Allmänt
Fått lite frågor angående skolan jag kommit in på och när jag börjar .
Det är lite skakigt på svaret när jag kommer börja . Skulle vilja börja direct nu I februari men denna skola är inte billig . Så det kan vara så att jag måste hem till Sverige en snabbis denna vår och jobba ihop pengar. Även fast jag fick scholarship så måste jag jobba ihop pengar . Då kanske ni förstår hur mycket skolan kostar , när inte ens scholarship och csn kan täcka konstnaderna . Men hoppas på att jag får börja denna höst och köra igång direkt .
 
Lite annan fakta om skolan . AMDA har tagit fram skådespelare , artister som dessa 2 talangfulla människor .

Vet inte mer  vad jag kan saga om skolan , än att det är en drömskola som jag aldrig I mina vildaste drömmar kunde ana att jag skulle komma in på . Så alla ni där ute som kämpar med eran dans . Ge inte upp!  hart arbete lönar sig ! Jag har fått så mycket nej att jag var nära på att ge upp . Men som man sager . När du är nära på att ge upp , det är ofast då det händer .

Kick i baken av att fått scholarship

Nathalie Fust i Allmänt
 
 
Idag har jag tagit dansklass och svarat på massa mail .
Efter att fått reda på att jag kommit in på en dröm skola som amda och desutom fått ett scholarship , så hände det något på klassen idag. Jag brukar inte vara den som tar så mycket plats I danssalen . Men idag så gjorde jag det , tog äntligen för mig . Jag tror självförtroendet fick en riktigt boost av att jag fått reda på att jag faktiskt är bra på det jag håller på med . En riktigt kick I baken helt enkelt .
 
 
Men nu tänkte jag bjuda på  ett nytt träningsmönster på löpmaskinen som jag tycker ni ska testa .
 
Börja incline 5 och ha minst 3,7 m/h I ca 5 min
1 min incline 10
2 min incline 15
1 min - kliv av och gör squats
1 min incline 15
 
1 min incline 5
1 min incline 11
2 min incline 15
1 min - kliv av och gör squats
1 min incline 15
 
1 min incline 5
1 min incline 12
2 min incline 15
1 min - kliv av och gör sumo squats
1 min incline 15
 
1 min incline 5
1 min incline 13
2 min incline 15
1 min - sumo squats
 
1 min incline 5
1 min incline 14
2 min incline 15
1 min - back kick på sidoplattorna
1 min incline 15
 
1 min incline 5
3 min incline 15
1 min , back kick ( andra benet )
1 min incline 15
 
nedvarvning . 5 min , skaka av benen .
och se till att stretch rumpa och ben , annars kan det göra lite extra ont dagen efter , då du ska ta dig upp från sängen .
 
 

Morning abs , do every exercise 45 sek with no rest in 8 sets

Nathalie Fust i videor

#Training
#lifestyle #dance

Hard work will give you something - I GOT IN !

Nathalie Fust i Allmänt
Det är inte ofta jag gråter . För att jag ska gråta så ska det antingen vara för att jag gjort illa mig så att jag har så ont att det inte ens fick beskrivning ( jag hade axeln ur led förut och fällde inte en tår förens jag fick höra att jag inte kunde dansa vidare  . Så min smärgräns är ganska hög haah) eller ska jag bli så glad att det slår fyrverkerier I kroppen .
 
Jag grät igår ! För att det gjorde ont ? ja på sätt och vis . Fyrverkerierna I kroppen som jag får när jag är lycklig smällde ordentligt igår när jag fick ett mail från amda . Jag blev utvald att börja på min drömskola ! och jag har fått ett scholarship på 24 000 kr. Dock är skolan dyr. och saknas lite pengar . Så jag har möjligheter att börja direct nu I februari , eller vänta till hösten och tjäna ihop pengar till skolan . Måste fundera ut en plan . Men en sak är säker . Jag får äntligen gå på en drömskola och fått något utav mitt hårda arbete .

restday means stretchday and a recipe for glowing skin

Nathalie Fust i Allmänt
Friday !
 
Idag är det vilodag för min kropp . Har haft en dålig natt med lite sömn . Ingen aning varför . Men vaknade ca 4 gånger I natt och var jätte pigg . Överskotts energi ! Kl.4 gav jag upp , gick och duschade bara för att ha något att göra . Sedan har jag stretchat och lyssnat på lite harmonisk musik .
 
 
Idag tänkte jag dela med mig av ett recept till er. Det är en smoothie som kommer ge eran hy en riktigt boost . Hyn för mig är väldigt viktig. Om jag vaknar upp med dålig hy så kan det förstöra en stor del av min dag . Vem vill ha en finne I pannan liksom . Så jag är väldigt noga med att tvätta av mig sminket som jag har haft under dagen ( brukar dock bara vara lite täcknings kräm under ögonen och lite lätt puder . Men det är inte endast sminket jag vill få bort . Los angeles är väldigt smutsigt . Har väldigt smutsig luft och om du tar en våt servett efter en dag I los angeles  och dra på din panna kommer du bli förvånad hur mycket skit som har samlats på din hy .
Har hört från många jag känner att deras hy har blivit mycket sämre sen dom flyttade hit från Sverige . Har ju mycket renare luft I sverige .
 
Så att ha fin hy för mig är väldigt viktig. Bra hy är också ett tecken på bra hälsa och bra nutrition . Så tänk er då att få dricka en smoothie som kommer ge din hy glow och se hälsosam ut .
 
Så här kommer det och lite förklaring vad de olika ingredienserna för för din hy .
 
 

Success is not .. Success is ..

Nathalie Fust i videor

Pretty smart advice

Nathalie Fust i videor

#Dance #advice #work #fitness #believe #challenge #happy #lifestyle #swedish

Morning full body workout

Nathalie Fust i videor

#Stretch #flexible #dance #Workout #wakeup #sweden #losangeles #hollywood

begränsningar -Jag trodde att den ända chansen att bli dansare var att gömma min icke dans kropp

Nathalie Fust i Allmänt, Dance/art
 
Vill dela med mig av detta inlägg för att jag vill prata med er om vad ni har för begränsningar .
 

Är det du eller andra som bestämmer hur högt du kan hoppa .

 

Derrick coleman är ett perfekt exemple på en person som inte såg de begränsningar alla omkring han såg . Bara för att inte coacherna visste hur dom skulle vägleda honom så bestämde dom sig att det inte fans en chans för honom I fotboll . Derrick är döv och är nu en stor fotbolls spelare I NFL .  Han klarade att nå sina mål tack vare at han inte lät sig själv ta till sig de begränsningarna , alla andra sa att han hade . Istället för att ta sin nedsatta hörsel till en nackdel så tog han den till en fördel .

Varför jag visade detta klipp för er är för att berätta att det är du som bestämmer vilka begränsningar du har . Du bestämmer vad som stannar I ditt huvud av andras ord och vad som åker ut genom andra örat . Det är ett beslut som endast du kan ta .

När jag precis hade börjat ta danslektioner  så var jag överviktig . Jag var inte lika liten som alla andra I gruppen . Min lärare påminde mig ganska ofta att jag var lite större .  Hon sa att jag var den bästa dansaren I gruppen men att jag hade lite begränsningar för att lyckas som dansare .

Om man ska förenkla detta hon sa till mig så är det at thon sa att jag var för tjock för att jobba som dansare . Jag hade inte kroppen för det.

Tänk er då en liten flicka som drömde om att bli dansare inte visste bättre än att ta till sig denna begränsning som denna person gav . Jag accepterade det . Medans de andra tjejerna I dansgruppen dansade runt I balettdräkter med bara ben . Så hade jag på mig tights under bara för att det skulle dölja min brist att jag inte hade den kropp som alla andra har . Det blev som ett måste att jag inte kunde ha bara ben . Jag var tvungen att ha tights för att ens ha en liten chans att få vara dansare I en liten stad som knappt syns på kartan I Sverige .

 

Jag är glad att jag ändrade tankar . Jag kommer ihåg att jag kollade på musikalen hairspray . Tjejen som hade huvudrollen blev också tillsagd att hon hade kroppen för det hon ville göra . Men hon var en av de bästa dom hade sett . Hon lät inte detta påverka henne . Jag tror det var efter denna film jag beslöt mig för att jag visste kunde bli dansare ! Jag ska inte begränsa mina talanger för att en person sa att jag inte hade kroppen för det .

Jag började styra upp min kost , tränade och dansade mycket hemma I våran långa hall som finns hemma hos mina föräldrar.

Vart står jag idag ? Jo jag bor I Hollywood och dansar med koreografer som jobbat med några av de största stjärnorna som finns , jag har en stark hälsosam kropp och blir tillsagd att jag har den perfekta kroppen för en dansare .

Medans den personen som sa att jag hade begränsningar för att lyckas komma någon vart inom dansen , sitter I ett hus långt bort I ingenstans och verkar ha tappat passionen för dans helt . Satte kanske denna person begränsningar för sig själv också?

Så har du begränsningar ? Ingen har det förens dom sätter dom själva . Jag sa att jag ska dansa , jag sa att jag skille åka till usa . Det är just det jag har gjort idag . Även fast jag har haft mycket downs så har jag ändå haft en röst I huvud som kanske inte haft högsta volymen , men den har funnits . Den rösten som får mig att tänka på varför jag dansare och varför skulle jag inte kunna göra det .

 

Det är du som bestämmer om du ska vara överviktigt hela livet , det är du som bestämmer vad du vill ha för yrke , det är du som bestämmer hur långt du kan gå . Det kommer komma folk som pepprar dig med begränsningar . Men det är fortfarande du som bestämmer vad som ska stanna eller åka ut I det andra örat .

Det gäller att arbeta med det man har . Se alla saker man har som en fördel istället för en nackdel . Om jag inte har kroppen för det så får jag jobba på det . Om jag inte gör 6 varv på piruetter än så får jag visa alla andra saker jag har och öva på att bli duktigare tekniskt .

 

Precis som dom sa I videon : coacherna visste inte hur dom skulle prata med han , dom gav upp tron på honom eftersom dom endast såg hans “begränsning “ . Dom valde inte honom att bli en I teamet . Derrick trodde att det var över . Men istället för att ge upp så tog han det som alla andra såg som en nackdel till hans fördel . Nu spelar han I NFL . Bara för at than inte såg några begränsningar.

Så jag staller frågan igen . Vad har du för begränsningar . Jag hoppas du svarar : inga ! Då är du på rätt spår att utvecklas .

Tone your body workout

Nathalie Fust i videor

Saknar min hjälpande hand i trappan uppåt .

Nathalie Fust i Allmänt
Skypade nyss med min kära danspartner från Sverige samtidigt som jag gottade I god Herbalife frukost :
 
Frukost
Herbalife shake  ( blandade I lite super greens också för lite extra nyttigheter och boost )
Herbal tea
supplements - 1 cell-u-loss , 1 Total control , 1 Multivitamin , 1 cell activater
 
Jag och Julia är verkligen ett team . Känns jobbigt att vara ifrån henne . Försöker inte visa hur jobbigt jag tycker det är för tillfället , framför henne I kameran . Försöker le och skämta bort mitt vilsna jag som gömmer sig. Men denna tjej synar mig rakt Igenom . När hon sager kom hem så skär det I kroppen. Jag saknar henne och hennes stöd . Los angeles är en ganska ensam stad med mycket bidrag under den ljusa ytan som ser . Man blir förtrollad av denna stad . Man tror att allt är möjligt här och alla som kommer hit når sina drömmar . Men konkurrenten är hårdare , falskare och leker med ens tankar . Det är en stad som kan sätta en I skiten om man inte har huvudet med sig . Även den starkaste människan kan förlora det här . Vilka ska man ta in till sitt liv och vilka ska man hålla sig borta ifrån . Det kommer alltid att vara som en mänsklig trappa att bo här . Vem klättrar på vem för att nå dit . Kommer denna människa klättra på mig eller kommer den hjälpa oss båda att nå målet tillsammans .
Just nu har jag nog den tuffaste perioden I mitt liv. Förvirrade tankar , mycket vilja , mycket passion för något som jag skulle kunna offra allt för . I Sverige hade jag Julia. Vi byggde våran egen trappa upp till våra mål tillsammans . Tänk om jag kunde ha det här . Skulle underlätta en hel del .
 
Min morgon började med att denna låt Shakira – Can't Remember To Forget You väckte mig . Redo att sätta på sig hotpantsen och sport bh . Istället för powerwalk eller hike I Runyon så höll jag mig kvar I rummet . Tog fram mitt viktväst , hantlar , gummiband och hopprep .
 
 
 
Man behöver inte ett fancy gym för att träna . Så ingen ursäkt att inte kunna röra på sig för att det inte finns ett gymkort I plånboken .
Jag var extra kreativ denna morgon och kom på en hel del nya övningar och en workout session som jag kommer dela med mig av till er senare ikväll . 35 minuters workout för hela kroppen som fick mig att svettas ordentligt . Mycket övningar med egen kroppsvikt + viktväst . Mer av den nya workouten kommer du få se ikväll .
 
Nu Ska jag packa min väska med matlådor som innehåller herbalife produkter och massa andra nyttigheter som boostar min kropp dagligen . Ger du den nutrition din kropp behöver för att vara fylld med energi hela dagen ? om inte ? låt mig hjälpa er och kontakta mig på [email protected]
 
Dags att vandra mot dansskolan och jobba på att komma 1 steg närmare mina drömmar . Om du gör något varje dag som hjälper dig mot dina drömmar så kommer du snabbare fram . Det är ganska självklart . Så upp och hoppa . Idag är en dag du kan fylla med steg framåt till ditt mål .
 
 

Herbalife - min första dag är overklig .

Nathalie Fust i Allmänt, Personal training/lifestyler offer, Training & health
Efter min morgon powerwalk denna morgon som slutade på ca 1 mil och 2 km . Så hittade jag lite paket utanför min dörr . Vad kan finnas I dessa bruna kartonger ? Jo nämligen Herbalife produkter . Dags att komma till sommar formen igen , dags att få fram en tonad kropp , dags att bli av med det lilla extra lagret som legat över min kropp under vintern . Känner någon igen sig ? I så fall tycker jag att ni ska joina mig och börja med herbalife produkter . Vill ni komma I form med mig ? så tycker jag ni ska maila mig [email protected] så berättar jag hur . Jag kommer hjälpa dig med val av bra produkter , ett kost schema som kommer uppfylla dina  mål och jag kommer finnas tillgänglig för dig 24/7 . Spelar ingen roll om du är I Sverige , japan eller vart du än befinner dig . Jag kommer finnas och hjälpa dig nå dina mål . Jag kommer visa er mina före och efter bilder .
 
Kolla bara på visa av resultaten Herbalife har givit . Herbalife + träning ´+ bra återhämtning.
 
 
Min första dag med Herbalife var bättre än förväntat . Började morgonen med en shake , herbalifes te och vitaminer  efter min morgonpromenad .tog ca 5 minuter innan jag market hur pigg jag blev . När jag sedan började vandra mot Edge performing arts så kände jag hur energin rusade I mig . Nästan så att man ville hoppa grand jete hela vägen dit . Vilket är ca 3 km ! Lektionen gick bättre än någonsin . Jag hade världens fokus och energy . Jag plockade upp all koreografi bättre än någonsin . Det var som att jag kunde dansen innan Adam Parson lärde ut den .
 
Under hela dagen har jag inte fått en ända socker dipp . Har inte känns mig trött en ända sekund . Vilket jag har gjort I princip varje dag den senaste tiden för att jag inte fått I mig den näring jag behöver . Känns som jag överdriver . Men det gör jag faktiskt inte . sjukt imponerad av Herbalifes produkter efter redan några timmar . Känns som detta kommer sluta riktigt bra !
 

Diet dont have to be boring , i call it

Nathalie Fust i videor

Happy #amazing #food #challenge

ta detta istället för beroende framkallande sömnpiller .

Nathalie Fust i Allmänt
siken natt jag har haft . Massa drömmar och galenskaper . Som har gjort att det varit svårt att somna . Glad att man vet att melatonin ger en riktigt bra sömn . Någon som aldrig har hört ordet ? Inte ovanligt . Visste knappt heller vad det var när jag var I Chicago och lärde mig massa om nutrition .
 
Melatonin är ett naturligt hormon i kroppen som produceras av tallkottkörteln. Melatonin-nivån varierar under dygnet och påverkas av ljuset . Därför här hormone nivån högst på natten . 
Om du är en person har svårt med sömn , reser mycket , utsätts för jetlag mycket och andra faktorer som kan påverka din sömn . sömnen är ju en väldigt viktig del av att bygga upps in kropp till stark och hälsosam.

Melatonin-hormonet kan motverka jetlag med rätt dosering .

Till exempel kan deprimerade ha en lägre nivå av melatonin vilket då också kan leda till sömnsvårigheter. Det hjälper främst dig som har  insomningsbesvär men också för dig  som vaknar för tidigt på morgonen och inte kan somna om. ( där känner jag igen mig . )

 

Här I usa kan man köpa det I vilken kosttillskott affär som helst . Men tror inte det säljs så öppet I Sverige .

 I Sverige säljs det på recept vid namn Circadin. Detta hormone  används främst för att lindra sömnproblem samt a för att man ska kunna reglera dygnsrytmen. Det används även för att lindra tinnitus.

Skillnaden mellan melatonin och vanliga sömn piller är att melatonin skapar  inget beroende för att det är ett kroppseget hormon. Detta är en stor fördel !

 

Nu när ni vet lite om melatonin och deras fantastiska egenskaper så tänkte jag bege mig ut på en lång promenade . Kolla lite på Hollywood skylten och skapa tankar och motivation till mina mål .

ta detta istället för beroende framkallande sömnpiller .

Nathalie Fust i Allmänt
siken natt jag har haft . Massa drömmar och galenskaper . Som har gjort att det varit svårt att somna . Glad att man vet att melatonin ger en riktigt bra sömn . Någon som aldrig har hört ordet ? Inte ovanligt . Visste knappt heller vad det var när jag var I Chicago och lärde mig massa om nutrition .
 
Melatonin är ett naturligt hormon i kroppen som produceras av tallkottkörteln. Melatonin-nivån varierar under dygnet och påverkas av ljuset . Därför här hormone nivån högst på natten . 
Om du är en person har svårt med sömn , reser mycket , utsätts för jetlag mycket och andra faktorer som kan påverka din sömn . sömnen är ju en väldigt viktig del av att bygga upps in kropp till stark och hälsosam.

Melatonin-hormonet kan motverka jetlag med rätt dosering .

Till exempel kan deprimerade ha en lägre nivå av melatonin vilket då också kan leda till sömnsvårigheter. Det hjälper främst dig som har  insomningsbesvär men också för dig  som vaknar för tidigt på morgonen och inte kan somna om. ( där känner jag igen mig . )

 

Här I usa kan man köpa det I vilken kosttillskott affär som helst . Men tror inte det säljs så öppet I Sverige .

 I Sverige säljs det på recept vid namn Circadin. Detta hormone  används främst för att lindra sömnproblem samt a för att man ska kunna reglera dygnsrytmen. Det används även för att lindra tinnitus.

Skillnaden mellan melatonin och vanliga sömn piller är att melatonin skapar  inget beroende för att det är ett kroppseget hormon. Detta är en stor fördel !

 

Nu när ni vet lite om melatonin och deras fantastiska egenskaper så tänkte jag bege mig ut på en lång promenade . Kolla lite på Hollywood skylten och skapa tankar och motivation till mina mål .

No gym workout home

Nathalie Fust i videor

#dance #getfit #cardio #fitness

roboten släpper skruvmejseln

Nathalie Fust i Allmänt
Nu kommer forsättningen på mitt förra inlägg.
Jag berättade att efter ha pratat med en vän eller egentligen flera vänner , som fick mig att vakna denna morgon och tänka på att jag bara måste välja en annan väg . Det finns flera vägar till ett mål .
 
Men detta tal fick jag av en vän I alla fall

Det är helt ok att vara ledsen å så det är mänskligt

att gråta är som att rena själen

ingen skola gör dig till artist

det är du själv som är det eller inte är det i ditt hjärta. Om du inte kan gråta är du inte mänsklig du bygger upp en galen ångest

det är lättare sagt än gjort, särskilt när man biter ihopp

bita ihop hela sitt liv och bara köra fram för att vara starkast i världen´, funkar inte I längden .

det finns en annledning att dina inlägg som du  skriver är så bra

du öppnar dina känslor på något sätt

och vågar visa dig sårbar, det får en att verkligen se dig som en människa

men annars kan du låta som en robot med alla måsten och strikta planer .

 

du kan ha förlorat slaget men inte kriget :)

ja vet att du kommer att lyckas om du inte är så hård mot dig själv

att vara en Win eller Lose person

hör hemma i idrotten om ens det

det gör att man i princip aldrig kan uppskatta det man gör eller upplever i nuet.

 

Efter detta samtal fick det mig att tänka igenom . Jag är lite som en robot ibland . Jag vill att allt ska funka som jag planerat för att mina "motorer " funkar så . Så när vägen går ett annat håll så blir jag förvirrad och tappar det . bryter ihop med andra ord . Det är kanske roboten I mig som gör att jag misslyckas på auditions . Jag har ingen aning om vad som ska ske och helt plötsligt blir jag chockad och blir stel som en pinne .

Vill jag vara en robot ? nej ! dags att släppa skruvmejseln .

Min ända chans sabbade jag ..

Nathalie Fust i Allmänt
God morgon . Igår hoppade jag över att skriva pågrund av audition. Jag fick känna på en av dom mindre roligare dagarna att vara dansare . En dag efter en misslyckad audition . Jag var för nervös och hade stressat upp mig över denna VIKTIGA audition I ca 1 vecka . Jag var så nervös att jag dagen innan råkade stabba mig själv mitt I handflatan när jag försökte dela ett äpple på mitten . Kanske inte smartaste draget att försöka dela det äpplet med en nervös kropp och lite små skakig hand . När jag kom in I danssalen så  gick jag in spänd så att jag dansade som en robot . Vad hände med känslan att jag älskar det jag gör .
 
 
När jag hade gjort klart hela audition med balettstång , jazzdiagonaler , solo och intervju så gick jag hem helt tom I sinnet . Vad hade jag precis gjort ? jag hade sumpat min enda chans att komma dit jag vill . Stängde jag allt ute  ,  åt sjukt mycket mat och kollade på Glee  hela dagen tills jag pratade med en god vän ... fortsättning följer ...
 
Ska ut I Runyon Canyon nu .

Morning workout , up down squat and burn 700 kcal

Nathalie Fust i Allmänt

Uppvärmning 5 min – incline 8 , hastighet 4 mph

2 min incline 10 hastighet 4

2 min incline 5 öka hastighet till 4,5

1 min squats på sidoplattorna

2 min incline 11

2 min incline 5,5 öka hastighet till 4,5

1 min squats

2 min incline 12  , hastighet 4

2 min incline 6 öka hastighet till 4,5

1 min squats

2 min incline 13  hastighet 4

2 min incline 6,5 hastighet 4,5

1 min squat

2 min incline 14 hastighet 4

2 min incline 7 hastighet 4,5

1 min squat

2 min incline 15 hastighet 4

2 min incline 7,5 hastighet 4,5

1 min squat

2 min incline 14 , hastighet 4

2 min incline hastighet 4,5

1 min incline 3 hastighet 4

2 min incline 13  hastighet 4

2 min incline 6,5 hastighet 4,5

1 min incline 3 hastighet 4

2 min incline 12  , hastighet 4

2 min incline 6 öka hastighet till 4,5

1 min incline 3 hastighet 4

2 min incline 11

2 min incline 5,5 öka hastighet till 4,5

1 min incline 3 hastighet 4

2 min incline 10 hastighet 4

2 min incline 5 öka hastighet till 4,5

2 min incline 5 hastighet 4

Nedvarvning

4 min incline 2,5 hastighet 3,5

4  min incline 1 hastighet går från 3,5 och neråt .

Stretch.

För den som är intresserad hur mycket detta pass förbränner så är det ca 700 kcal . Inte dåligt va och får även lite bootywork och leg workout också .

ofta uppblåst mage ?Här är några tips för att minska det .

Nathalie Fust i Allmänt, Training & health
 

Vatten med citron
 
Många hoppar över att dricka vatten när de är uppblåsta, när de i verkligheten borde göra det motsatta. "Människor tenderar att tro att du inte ska dricka när du redan känner dig uppblåst som en ballong ", Att behålla vatten är faktiskt kroppens sätt att hålla dig borta från att uttorka .Om du har en uppblåsthets problem, det är faktiskär då du vill driva vätskor, inte begränsa dem,. Eftersom citroner är ett naturligt vätskedrivande och en mild laxerande när de läggs till varmt vatten, kan citron vatten bidra till att minska mängden salt kvar i  din kropp.

 

selleri
  denna gröna krispigt stjälk har använts som ett Digestive stöd för att reglera tarmrörelser och för att kontrollera tarmluft eftersom dess kemikalier är kända för att minska vätskeretention. "Selleri har ett högt vatteninnehåll med en avgiftning system, vilket kan bidra till att rensa kroppen från gifter. Därför selleri oftast används i detox drycker .Andra grönsaker som har samma effekt gurka, squash, persilja, och alla andra typer av gröna bladgrönsaker.

 

vattenmelon
 
Alla typer av meloner är bra för din hälsa,. Vattenmelon består av 92 procent vatten, den har också ett naturligt vätskedrivande egenskap och är en stor källa till kalium. Balansen mellan natrium och kalium är viktigt när det gäller att kontrollera svullenhet.

 

Rosmarin och gurkmeja
 
Rosmarin har använts för att behandla allt från halsbränna och huvudvärk till tandvärk och högt blodtryck. Men den behandlar också tarmluft och hjälper matsmältningen. kombinera det med selleri eller persilja att gör din egen matlagning buljong. gurkmeja motverkar också magbesvär och svullen mage,

 

Bönor och linser
 
Majoriteten av av uppsvällda magar äter för mycket natrium och för lite kalium och fibrer. Så bara att öka ditt kalcium intag kommer göra stor skillnad.  Linser, med sina höga halter av fiber, är ett bra val för medhjälp till med matsmältningen. Kalium-rika livsmedel som vita bönor, limabönor - bönor är naturligt rik på både östrogen och protein och kan lindra svullen mage.

 

yoghurt
 
Eftersom många människor är känsliga för laktos, är det bättre att välja yoghurt istället för mjölk,. Yoghurt innehåller Lactobacillus och acidophilus som kan förbättra symtom på uppblåsthet. Rör i lite melon för en ultimat ”icke svullen mage ”mellanmål!

 

Tips för svullna magar 

 


 
För att hålla magen platt hela dagen, ska du hålla  dessa riktlinjer :

Håll din natriumintaget till ett minimum och välja färsk mat  iställer för över bearbetas. Till exempel kommer färska kalkonbröst har mindre natrium än bearbetad, förpackad kalkon.


Begränsa ditt alkoholintag. När du dricker för mycket kan du bli uttorkad, vilket kommer att resultera i kroppen drar till sig vätska.


För svullen på grund av förstoppning, fokusera på livsmedel som håller vatten, som vetekli eller all-kli spannmål.


Din livsstil kan påverka uppblåsthet, så se till att du får tillräckligt med sömn och få in minst 30 minuters fysisk aktivitet varje dag för att hålla vätska rör sig i din kropp.


Om din uppblåsthet blir ett kroniskt problem, konsultera en läkare

250 nya och piller för nervositet ?

Nathalie Fust i Allmänt
Igår fick jag ca 250 nya läsare . Så välkomna till er ! Inte så mycket att skryta om men är lite förvånad att jag ens har läsare haha . Nej skoja bara . Vet att det finns några trogna där ute .
Kl 8.32 en Fredag morgon . Det är något som inte stammer . Jag sitter vid datan denna tiden och är inte på gymmet och svettas ?
Lugn I stormen ! jag har inte tappat motivationen att träna . Jag tog mig en liten sovmorgon denna fredag för att jag sovit så pass dåligt de senaste dagarna . Jag har varit så sjukt nervös inför audition som har närmat sig med stormsteg . Jag har vaknat varannan timme I 3 nätter nu . Inbillat mig att jag är kissnödig , hungrig , måste träna osv . Ni kanske kan förstå med dessa symtom att denna audition betyder väldigt mycket för mig .
Men nu vill jag sluta snacka om det för blir bara mer och mer nervös !
 
En sista sak om nervositet . Här I Usa finns det faktiskt piller för allt . Nu kan alla bli artister och stå på scen ?
 
 
Ska dricka upp mitt kaffe nu och dra mig till La fitness för mitt morgonpass som får mig att rensa tankarna .
skaka av mig nervositeten . Sedan ska jag hem och berätta lite mer om gårdagens klass på EDGE Performing arts . Plötsligt händer det ! Det släppte ! nyfikna?
 
"Nothing will work unless you do." -John Wooden

Påverkad av människor - mamma , pappa , syster , Julia Hansson ,emilio perrelli , jasmine takacs , adam parson och mr.hemlig

Nathalie Fust i Allmänt

 

I livet så träffar vi alla på människor som påverkar oss mer eller mindre . Jag vill nu nämna några som har påverkat min dans och mitt liv .

 

Min pappa – Han var den som hjälpte mig att kolla upp min första dansskola . Han fick mig att älska rörelse I livet . Har alltid velat att jag har ett aktivit liv och fått testa på alla möjliga saker för att hitta det som jag faller för . Först föll jag för gymnastiken . När jag tränade som hårdast och började tävla så tränade jag ca 4 gånger I veckan . Han skjutsade mig till varje träning och följde med på varenda tävling jag var på . Det var hans fötter jag fick stå på och dansa till cowboy låt och därför har jag fått ett kärleks fullt minne av att dans är något älskbart och ligger mig nära om hjärtat . Man skulle kunna saga att min pappa var som kickstarten på min kärlek till dansen . Han har själv en sån passion för sin kärlek till trav . Han går upp kl 5 om inte tidigare för att ta hand om sitt intresse . Tror det är därför jag har så lätt för att gå upp super tidigt och har passionen att jobba hårt för det jag vill uppnå . För I slutändan kommer det löna sig .

 

Min mamma – Jag skulle saga att det är mamma jag liknar mest I viljan att jobba hårt . Min mamma jobbar mer än någon annan än jag känner . Ibland skulle jag vilja bromsa henne och säga njut och koppla bort från jobbet . Hon är nämligen en duktig konstnär som tyvärr inte tar tiden att måla . Så det säger jag till henne varje dag . Det borde jag säga till mig själv ibland också . Att njuta av det jag gör . För livet handlar inte om att göra samma sak varje dag . Så job viljan har jag fått av min kära moder . Även bestämdheten att allt faktiskt går . Man måste bara välja rätt vägar och se en plan framför mig . Planeraren I mig har jag ärvt av mamma . Tror att bade hon och jag skulle må bra av att sluta med att skriva ner allt man måste hinna på en dag på sin han , som blir en stressfaktor . Mamma är en av mina bästa vänner . Känns lite cheese att säga det . Men när jag flyttade hemifrån 15 år gammal så kom hon nästan varje helg och hälsade på .

 

Mina föräldrar har get mig en enormt startbräda till att lyckas med det jag vill . Även fast jag kanske tyckt det är jobbigt att dom lagt I sig lite för mycket i vissa fall . Så vet jag att jag har de bästa föräldrarna man kan tänka sig . För dom tillåter mig att att testa mig fram I livet . Dom finns som stödjande pelare I fall jag råkar trampa lite snett . Men dom leder mig på rätt spår igen .

 

Min syster

 

personen som jag avundades och ville vara som när jag var liten . Jag ville se ut som henne , va lika duktig som henne . Hon var helt enkelt en förebild för mig . Det är lite tackvare henne jag lyckades gå ner I vikt . Jag vill se ut som henne och det motiverade mig att kämpa till den kroppsformen jag ville ha .  samt när hon säger nu att hon ser upp till mig gör mig också väldigt motiverad att sträva efter mina drömmar . Jag vill göra henne stolt helt enkelt och visa henne att hon också kan nå sina drömmar .

 

Julia Hansson

 

Min käraste danspartner som jag ständigt säger att jag saknar . Denna underbara människa har inte jag kännt så länge . Men det sa klick mellan oss på första träffen . Den första träffen var också dansrealtierad . Vi skulle göra ett jobb för den svenske artisten belle och skulle koreografera till det. Våra danskroppar passade perfekt och efter det satt vi fast som lim på varandra . Vi dansade , gymmade och peppade för att vi skulle utvecklas som dansare båda två . Denna person är den som jag vet har samma passion som jag för dans och som jag kan dela mitt dansliv med . Så ni förstår säkert varför jag saknar denna krabat sjukt mycket när jag befinner mig på andra sidan jordklotet.

 

Emilio Perrelli

 

första lektionen med denna danslärare var sommaren 2010 . Tog intensive sommarkurs på balettakademien . Han hade jumps&turns klass , inte min starkaste sida som dansare . Första veckan hade jag ångest varje gang jag gick in på hans klass . Just för att jag var livrädd för allt jag inte kunde för tillfället . Men jag är inte en sån som ger upp . Så fortsatte ta hans klasser och började lära känna Emilio perrelli . Han var den lärare som betydde mest för mig I Stockholm . Det var inte bara I dansen jag fick hjälp med . Utan även stärke mig som person . Denna personen kan verkligen syna en . När man mår dåligt så såg hand det , när man var irriterad på sig själv så såg han det . Han är nog en av de personern jag har öppnat upp mig mest till  . vilket har resulterat att vi kommit I en hel del konflikter . Vi har haft våra ups and downs som kompisar . Saknar hans lektioner och hans stöd här borta . Han fick mig att förstå att det inte bara är att gå in på en danslektion och dansa , sen är det klart . Han såg till att allt omkring dansen måste finnas på plats . Som kosten , träningen vid sidan av , det mentala osv. Nathalie fust som klev in på hans lection 2010 är inte samma tjej som skriver här idag . Visst har jag en bra bit på vägen kvar . Men utveckligen som Emilio givit mig som lärare är oförklarlig . Han är nog den personen jag ska tacka för att jag vågade ta mig hit jag är idag .

 

Adam Parson

 

Detta är en ny person som påverkat min dans utveckling . jag har endast tagit lektion för honom I ca 4 månader . Men han såg något I mig och ville hjälpa mig . Vilket jag blev förvånad över . Eller förvånad är kanske inte rätta ordet men kommer inte på det rätta ordet för det haha . Men när man tar en lektion här I los angeles så är det väldigt sällan man får jätte mycket feedback . Man är liksom en av gruppen dansare som tar en lektion . Men adam ser varenda elev och ger feedback . Jag kunde inte be om mer hjälp än vad han redan har givit mig . Och precis som jag skrev igår . Jag vet inte hur jag ska förklara hur glad jag är för att ha fått chansen att jobba med han privat .Att gå feedback och förtroende av någon som han är stort.

Jasmine takacs -

 

Denna role model träffade jag I sommras . När jag var rädd för att bestämma om jag skulle köra på mina los angeles planer och åka tillbaka . Hon gav sig min historia och jag blev mer än inspirerad . Hon berättade att det kommer vara tufft men om det inte var tufft skulle alla kunna göra det . När jag haft mina dippar här I los angeles så har jag kontaktat henne för motivations talk . Hon har alltid fått mig på bättre tankar. En riktigt bra coach . Hon lever det livet jag drömmer om . Hon visar att det faktiskt är möjligt !

 

Hemlig person – denna person träffade jag förra sommaren innan jag åkte till los angeles för första gången . träffades på en pub då vi kollade på en fotbolls match . Vi blev väldigt tighta fort och denna personen är nog den ända jag har varit riktigt kär i . Om man känner mig så vet folk att  jag har väldigt svårt att släppa in folk . Främst för att jag knappt har tid med något annat än dans och allt omkring där . Men denna person fastnade jag för . Dock upptäckte jag inte hur mycket förens jag åkte iväg till USA . Denna person fick mig att åka hem tidigare än planerat för att jag saknade energin han gav mig . När jag kom hem så var det inte likadant som när jag lämnade . Han var inte den personen jag hade lämnat . Tänker inte berätta med exakta ord vad som hände I våran relation . Men han gjorde mig väldigt ledsen . Så ledsen som jag inte trodde jag var kapabel till . Så ledsen att all min energi dog . Jag orkade inte längre vara den starka Nathalie . Min mamma hjälpte mig upp igen och fick mig att ställa mig upp igen. Men vänta nu! Hur kan denna person ha påverkat min dans . Jo han fick mig att känna sån kärlek och sådan sorg . Jag kan lättare relatera och visa känslor I min dans och mina rörelser . Han fick mig också att lära mig att även fast jag blev så sårad så finns dansne som tar mig upp , Hur älskvärd dansen är för mig . Att inte stoppa för att någon fäller krockben .

 

Dessa personer har påverkat min dans mest . Vilka I ditt liv har påverkat dig mest?

4 sätt att få en bättre morgon

Nathalie Fust i Allmänt
1) vakna tidigare och motion

Vakna upp 40 minuter tidigare än vanligt och göra en 30-minuters träningspass på morgonen, före frukost, i stället för på eftermiddagen eller kvällen. Det är lätt att skjuta upp träning efter en hård dag på jobbet, på morgonen, är det svårare  att slippa undan . Ja, betyder det att du måste till sängs tidigare, men den extra energi som du kommer att kommer att göra dina ansträngningar värt det.
 
 
2) Ät frukost

Människor som är "på en diet" ofta hoppar över frukosten. Följden av detta är en trög metabolism. När du sätter din kropp i svält-läge första sak på morgonen, kommer det att vilja hålla fast vid varje kalori som du förbrukar under dagen. Istället en artikel Dr Oz hemsida rekommenderar att äta en frukost efter din morgon träning som innehåller 30 gram protein för extra energi.
 
3) Drick grönt te istället för kaffe

Om du behöver en morgon koffein , gå för en kopp grönt te i stället för din favorit mörkrost. Människor som dricker minst två koppar te om dagen tenderar att ha mindre midjor och mindre kroppsfett. Koffeinet och antioxidanter i en färsk pott av super brygden ökar din ämnesomsättning och hastigheten att bryta ner fett . Kaffe älskaren har faktiskt försökt att skära ner på kaffet och ersätta den med grönt te istället.
 
4)Ta en kall dusch

Ta en kall dusch på morgonen som får ditt hjärta att pumpa och jumpstarta din ämnesomsättning. Uppleva kyla orsakar din kropp att förlora  fett, fettet i kroppen som håller dig varm. När man fryser, använder kroppen energi för att hålla dig varm. Doctoroz.com rekommenderar att starta de första par minuter av din dusch på din favorit temperatur, sedan successivt att vattenkylaren. Jag har faktiskt börjat med att ta en kall dusch innan jag traskar iväg till morgon träningen . Får en att vakna till och mindre koffein behövs .

Blyg för mig själv men älskar att dansa för dig !

Nathalie Fust i Allmänt, Dance/art
Idag hade jag min andra privat lektion med Adam Parson . Jag trodde aldrig att jag skulle få ha chansen till att jobba med en sådan duktig koreograf och lärare , några månader sen när jag satt I hemma I min lägenhet I Sverige . Att få så mycket feedback och chans att jobba på att växa som dansare , bli helt synad av en så bra koreograf .
 
Idag när jag stod I danssalen med Adam Parson och svettades som en idiot för att bade muskler / kroppen som knoppen jobbade som aldrig förr. Så vet jag att allt som varit jobbigt de senaste månaderna , är så värt det för att jag får stå I en danssal mitt I Hollywood ( man ser faktiskt skylten )och göra precis det jag vill . Det som gör mig lycklig ! då spelar det ingen roll hur tufft det har varit .
 
Jag saknar min familj och mina vänner . Men jag är ändå lyckligare än vad jag någonsin har varit . Jag får jobba med en koreograf som Adam Parson ( http://www.adamparson.com)
 
Han har jobbat scen, film, TV och industriföretag såsom FILA, NBC, REDKEN, POWER RANGERS, Prince, MONICA, PEPSI, SHELL OIL, och utfört baletten "Rodeo" i Vita huset för president Bill Clinton.  Han var en av Dance Spirit Magazines "One to watch" koreografer och dans Magazine sa "Parson's brand of training churns out unstoppable dancers" som bevisat hans studenter arbetar i Michael Jacksons This Is It turné, Glee, so you think you can dance, Kylie Minogue, The Muppets, Wicked Broadway, Madonna, Bring it on, Memphis, The Academy Awards.
 
Har fått så manga tips för min audition på Lördag . Fick även kommentaren " det roliga är att du är tvärtemot alla andra dansare . Du blir blyg när du dansar för dig själv . Men älskar när folk tittar på , Tänk då hur bra du kan bli på sen när du börjar älska att dansa för dig själv "
Tar detta som något väldigt positivt . Nu ska jag bara arbeta på att inte vara blyg för mig själv .
 
Det sista jag skriver I detta inlägg ska jag rikta åt min bästa danspartner hemma I Sverige . Julia Hansson ! fortsätt jobba som du gör . Du är en dansare med en utstrålning som ingen annan kan träna sig till att få . Du är född att stå på scen . Så även fast jag inte är I samma land som dig  så vill jag bara göra detta : BITCH SLAPP ! Ge inte upp , no matter what ! Jag vet att du kommer ta dig dit du vill . Du har ambitionen och passionen för det . Älskar dig bästa danspartner ! Nu sitter jag bara och väntar på att du ska komma hit ! tro inte du kan ge upp bara för att jag är på andra sidan jordklotet . Jag har ögonen på dig !

Hollywood Blvd action

Nathalie Fust i videor

skapa något istället för att hitta

Nathalie Fust i Allmänt

Jag tycker det är fel att säga : jag ska hitta lyckan ..

Enligt mig låter det lite som man sitter och väntar på att lyckan ska ploppa fram bakom en buske. Och visst kan sådant hända . Men det är väl ca 1 på miljonen . Samt hur mycket mer är det värt om man vet att man har kämpat och jobbat för det .

Jag skulle hellre säga det så här : jag ska skapa min lycka !

Faktum är att du måste jobba hårt för att få det du vill ha om du har stora drömmar ( som jag ) . Du kommer få hoppa över vissa saker och du kommer behöva sakna vissa personer för att du måste tänka på vart , hur du ska gå tillväga att nå dina mål . Om det hade varit enkelt så hade väl alla uppnåt sina drömmar ? Du kommer knappt ha råd med saker och kanske leva på en luftmadrass . Människor kommer utnyttja din motivation och passion för att klättra . Alla dessa saker kommer du krocka in I . Om du då inte är stark nog och inte använder din passion för denna dröm för att undankomma alla dessa hinder , så kommer du inte lyckas . Du kommer inte hitta din lycka utan du kanske kommer hjälpa någon annan hitta sin eller förlora din helt och hållet.

Det gäller att skapa sin egna väg . Ploga sig fram genom hinder . Faktum är att det är bättre att skapa än att bara hitta . För på skapandes väg så kommer du få lärdom och lära dig av misstag . Vilket gör att du växer som person .

Så istället för att hitta . SKAPA!

Ska en vision till din lycka . Öppna ögonen för allt som kan ta dig dit.

Belle sisters anthem

Nathalie Fust i Allmänt

Brownie bjuder på ny workout

Nathalie Fust i Allmänt
Idag så började dagen hos frisören . Sanningen är den att jag blivit
 
 
Brunett igen ! Precis som jag var när jag kom hit från första början . Fick även klippa mig en hel del . Eftersom allt mixtrande med mitt hår har gjort det så slitet och torrt. Så nu har jag väldigt kort hår . Jag som längtar efter att ha mitt långa hår igen . Nu ska mitt hår få vila I ett antal månader . Så det får växa sig starkt och tjockt igen . Många inpackningar och käka massa bra vitaminer för håret.
 
Förutom hårsnacket så tänkte jag dela med ett effektivt work out på löparbandet .
 
börjar med att värma upp din kropp 5 min , gå och öka takten på löpbandet efter varje minut , rulla axlar och kom igång helt enkelt .
 
1 min lutning 8 och tempo som gör att du får upp pulsen , men fortfarande kan gå utan att hålla I dig . ( du ska hålla detta tempo hela tiden .
30 sek sido hopp
30 sek sido hopp
1 min lutning 9
30 sek sidohopp
30 sek sidohopp
1 min lutning 10
30 sek sido hopp
30 sek sido hopp
1 min lutning 11
1 min lutning 12
1 min lutning 13
1 min lutning 14
1 min lutning 15
30 sek lutning 14,5
30 sek lutning 15
30 sek lutning 14
30 sek lutning 15
30 sek lutning 13,5
30 sek lutning 15
30 sek lutning 13
30 sek lutning 15
30 sek lutning 12,5
30 sek lutning 15
30 sek lutning 12
30 sek lutning 15
30 sek lutning 11,5
30 sek lutning 15
30 sek lutning 11
30 sek lutning 15
30 sek lutning 10,5
30 sek lutning 15
30 sek lutning 10
30 sek lutning 15
30 sek lutning 9,5
30 sek lutning 15
30 sek lutning 9
30 sek lutning 15
30 sek lutning 8,5
30 sek lutning 15
30 sek lutning 8
30 sek lutning 15
30 sek lutning 7,5
30 sek lutning 15
30 sek lutning , 7
30 sek lutning 15
30 sek lutning 6,5
30 sek lutning 15
30 sek lutning 6
30 sek lutning 15
30 sek lutning 5,5
30 sek lutning 15
30 sek lutning 5
 
Nu kommer slutspurten .
Öka farten till joggning
jogga 1 min
30 sek hoppa av på sidoplattorna och kör mini spurter ( vad är det ? träna med mig så får ni se )
jogga 1 min
30 sek mini spurt
jogga 1 min
30 sek mini spurt
jogga 1 min
klar ! glöm inte stretcha !
 
 
 

Smigol - känsloringen som jag bara låtar folk få en smygtitt på .

Nathalie Fust i Allmänt
Helgen har get blandade känslor . Ni vet alla att livet kan vara som en berg-o-dahl bana . Inget konstigt med det . Men min vagn åker 500 varv på banan , på väldigt kort tid . I Sverige så gick det kanske 2 upp och 1 ner varje år . Här har jag studsat upp och ner känslomässigt som en studsboll . Vissa dagar skulle jag inte ens kunna tänka mig ett liv I Sverige , visa dagar saknar jag alla I Sverige så att jag nästan fäller en tår . Då ska ni veta att jag inte gråter för mycket . Vissa dagar skinner solen och visa dagar så vill man bara krypa under ett täcke och försvinna .
 
Detta skulle kunna förklara en dansares liv . Innan man går in I leken får man leken tåla . Så därför vill jag förbereda  dela med mig allt detta till alla blivande dansare . Först tänkte jag jobbet som dansare var fysiskt krävande och mycket tävlande . Dans livet är så mycket mer . Jag skulle nog vilja saga att danslivet är mer psykiskt krävande . Du kommer få nobben , du kommer bli nedtryckt , du kommer få leva snålt , du kommer ibland knappt ha råd med mat och hyra .
 
Dansare är inget job för den som vill tjäna mycket pengar . Om man ska bli dansare ska man bli det för sin passion och inte tänka på framgången att bli en rik dansare . Då kommer du nog tappa dig själv på vägen och sluta upp med att du tappar suget när du inser att de välbetalda jobben inte kommer varje månad och betalar din hyra .
 
Som dansare får du leva I så manga psykiska och fysiska atmosfärer som du kan tänka dig . Ingen dag är den samma .
 
Just nu går det väldigt bra fysiskt för mig I min dans utveckling men det som tacklar mig är mitt psykiska . Jag vill inte erkäna detta för många . Men jag är mer känslosam än de flesta . Jag kan anses som väldigt neutral på utsidan . Men inne I min kropp finns så mycket känslor som väntar på att kännas utvändigt. Resultatet då av att jag inte visar min känslor utvändigt till människor stoppar min dansutveckling lite . Jag dansar med så mycket känsla inombords men det är som att jag stoppar mig själv I en burk och dansar där I . Vill inte dela med mig även fast jag skulle vilja . Jag har väldigt svårt att lista ut varför det är så . Varför stänger jag in allt detta när jag är en så pass känslosam person . Varför inte släppa in fler människort till känslo fyrverkerierna som händer I min kropp när jag dansar . Om jag ger det till en grupp människor så kommer jag ju få samma känslomässiga boost av dom tillbaka .
 
 
I Fredags hade jag en privat lektion med en lärare som har synat detta . Han frågade varför jag dansare inombords och inte vill dela med dig . Det är som att jag ursäktar mig för att jag är bra på något och kan förmedla något som inte det flesta kan . "Varför tänkte du på vad du får känna och inte ."
 
Efter denna lektion har jag verkligen funderat på varför jag inte tillåter andra att känna mina känslor som jag känner själv . Känslor är ju något enastående . Det är som att jag gömmer en guldklimp . Alla får bara smygtitta men inte röra . Lite som I "sagan om ringen " . Jag är som smigol som gömmer sin älskade för omvärlden .
Jag staller mig själv frågan varför ?
 
Detta " varför hinder " är det största hindret för mig just nu . Men hinder kan man alltid vinna över och ta sig över . Det är bara bestämma sig och ta den kraft som behövs för att ta sig till andra sidan .

Fina kommentarer pushar mig .

Nathalie Fust i Allmänt

Känns fantastiskt att jag får så underbara kommentarer från mina läsare . Speciellt nu när det är endast några dagar kvar tills något som betyder väldigt mycket för mig kommer hända .

Denna fina kommentar fick jag igår .

Hej!
Jag har precis läst igenom en bra bit av din blogg (har aldrig varit inne på den förut), och jag kan inte säga annat än att du är så sjukt inspirerande. Jag känner igen mig så otroligt mycket i dig; i alla problem och fajter med sig själv och samtidigt den där otroliga viljan till att lyckas. Jag är själv inne i en svacka som jag är påväg att ta mig ur, och ditt senaste inlägg gav mig precis en extra push. Det är ju det de handlar om; att tro på sig själv och köra sitt eget race. Jag tror på dig, fortsätt att göra din grej!! Och tack för en självförtroendeboost som hette duga!

 

Säger bara att det är så kul att jag inspirerar dig och att du fick en extra push .Dippar och svackor har vi alla och ibland måste man få lite hjälp att komma upp ur gropen .

 

Min morgon :

 

 

På gymmet så väntade trappmaskinen på mig . Det blev hela 2762 steg tagna med lite twistar på det . För inte kan en dansare gå normalt som man brukar göra i trappor . Lite arabesque:er och annat skoj blev det .

Nu Sitter jag med min frukost och kollar mina mail . Planerar även hur resten av dagen ska se ut .

Idag så ska jag ha en privat lektion med Adam Parson i North Hollywood . Första gången jag ska ta mig dit . Men listade ut att det endast tar mig ca 8 minuter med tunnelbanan . Så det blir perfekt . Lite små nervös att ha privat lektion . Då har man verkligen allt fokus på en . Men tror det är de jag behöver just nu . Endast fokusera på mig själv.

Senare så blir det en vända till gymmet med Mariah . Idag står abs och ass på schemat . Vill ju leta fram mina abs som jag hade i sommras .

Workout : tabatha pump

Nathalie Fust i Allmänt
Morgonträning : tabatha intervaller och sedan blev det stretch medans jag smaskar I min frukost . Kommer försöka stretcha varenda ledig stund jag har . För just nu är jag väldigt tight I höftpartiet . Men jag brukar inte ha svårt att hitta tillbaka till vigheten .
 

 
Så här såg tabatha intervallerna ut idag :
3 min uppvärmning
2 min med rikligt med motstånd ( helst högsta motståndet för att pumpa igång benmusklerna )
Sedan minskar du motståndet och kör :
3 min tabatha intervaller ( 20 sek hysteriskt trampande och 10 sek "vila" )
efter detta så försöker du få ner pulsen igen  ca 1-2 min .
 
Sedan ökar du till högsta motståndet igen och kör där ca 3 min
minska motståndet och dags för intervallerna igen
denna gång kör du 2 minuter ( men du försöker speeda upp farten ännu mer .och försök ha lite mer motstånd än vad du hade förra gången . )
Sänk pulsen igen ca 1 -2 min
 
öka motståndet till högsta och kör I 4 minuter
minska motståndet och sista gången intervaller
Även denna gång kör du 2 min tabatha intervaller
 
Nedvarvning ca 5 minuter . Passa på att rulla axlar och belöna dig själv med positiva tankar . Belöna dig själv med en god frukost och stretch sen .
 
Dagens morgonjuice : grapefrukt , citron , ingefära , blåbär.
 
 
 
 

What is the audition about ?

Nathalie Fust i Allmänt
Gårdagen var väl ingen dag att berätta om . Tror inte det var de för någon . Nyårs firandes tog på krafterna och lämnade ingen energi till morgondagen . Det blev en relativt stilla sittande dag. Den ända lilla rörelsen jag fick igår var en promenad till wholefoods för att köpa lite utrensnings te som skulle ta bort allt skit min kropp hade fått stått ut med på nyårs kvällen . Sedan stretchade jag lite under Marathon dag med avsnitt från Dance Moms .
 
Idag har jag mycket planerat för mig . Jag ska snart snöra på mig skorna och ta mig till LA Fitness . Lite cardio på morgonkvisten . Tror det blir lite intervaller på cykel idag. Det var länge sen jag körde det . Sedan blir det lite balett på egen hand . Jag har nämligen bara 9 dagar kvar till en audition jag ska göra för en skola här i Los Angeles. Ska nämligen göra en audition för min drömskola som jag gjorde ett inlägg om tidigare .
 
Det är svårt att komma in och det skrämde mig först . Men om man aldrig testar får man aldrig veta . Detta år ska jag dra mina gränser ännu längre ifrån min kropp . Ska knappt skymta dom . Testa saker som kanske är skrämmande men kommer göra mig starkare som person och dansare.
 
Resten av dagen - Jazz lektion med Adam Parson på Edge performingarts - Styrkepass : triceps och rygg på La Fitness .
 
Efter allt detta ska jag hem och styla om mig för att åka iväg på en grej med en vän som heter Mariah . Träffa lite träningsmänniskor och bli inspirerad . Kan berätta lite mer om det i morgon . Då jag troligtivi varit duktig och knäppt några bilder så att inlägget blir mer intressant , än endast bara massa ord och bokstäver . Har hört från några att dom tycker jag borde ta mer bilder. Har inte hört det 1 gång utan ett antal gånger . Så nu får jag sätta lite bensin i motorerna .
 
Nu skriker mina skor på mig att vi ska gå till gymmet .
RSS 2.0