Orkar du hålla lågan vid liv ?

Nathalie Fust i Allmänt
Att älska något så mycket att man skulle kunna ge sitt liv är ganska ovanligt . Passionen till något som gör att man vill ge upp allt annat . För om du inte gör det så finns det ingen chans att du kommer klara dig dit du vill . Ganska stort beslut man måste ta . Antingen förlorar man allt eller så vinnar man det högsta pris som finns I sitt liv . Så ska man satsa eller ska man inte . Ska man stanna och nöja sig med det man har eller satsa allt på 1:ans prispall .
Om du bestämmer dig för att satsa så måste du vara beredd på att dessa tillfällen kommer :
 
Du orkar inte  längre, du ger upp I huvudet - din dröm håller på att dö ut . Du frågar dig själv : brann jag inte tillräckligt för det ? Eller var det något i livet som kom mellan och andra saker du måste prioritera. Du kan inte välja drömmen före din utekväll med dina kompisar . Tänk igen ! Varför villa du följa denna dröm . Ibland kan bara lågan minska men finns fortfarande kvar . Då gäller det att bestämma sig . Ska man låta den dö ut eller ska man ta sig upp från saknaden av familje medlemar som du lämnat för detta . Ska du ta dig upp och ta valet att varje dag jobba mot det som betyder mest och missa kompis kvällarna .
 
Jag drog inte till Hollywood för att se om det skulle komma till mig av sig själv . För det gör de inte här . Det kanske verkar så eftersom du får många erbjudande av alla personer som säger att dom är producenter mm. Alla jobbar för att klättra på varandra . Så bara för att en person kommer fram till dig och säger att han/hon vill jobba med dig betyder inte att du kommer få din dröm på ett silverfat . Hollywood vill framstås som att allas drömmar slås in . Så är det inte . Personerna som får sina drömmar sanna är dom som jobbar hårt och jobbar med rätt personer.  Dom blir inte blinda av Hollywood. Hollywood will break you or make you .

Så, det du måste fråga dig är - hur mycket väntan tål din dröm. Är den värd att slåss för? Är du beredd på att det kommer ta tid och att du måste jobba varje dag för att ta nästa steg framåt ?Är du inte beredd på detta så kanske du borde låta lågan sakta brinna ut . Låter kanske hårt ! men en dröm kommer inte av sig själv . Det kommer för att du gett allt .
 
 

Kommentera inlägget här:

NAMN KOM IHÅG MIG?
E-MAIL
BLOGG/HEMSIDA

RSS 2.0