4 sätt att få en bättre morgon

Nathalie Fust i Allmänt
1) vakna tidigare och motion

Vakna upp 40 minuter tidigare än vanligt och göra en 30-minuters träningspass på morgonen, före frukost, i stället för på eftermiddagen eller kvällen. Det är lätt att skjuta upp träning efter en hård dag på jobbet, på morgonen, är det svårare  att slippa undan . Ja, betyder det att du måste till sängs tidigare, men den extra energi som du kommer att kommer att göra dina ansträngningar värt det.
 
 
2) Ät frukost

Människor som är "på en diet" ofta hoppar över frukosten. Följden av detta är en trög metabolism. När du sätter din kropp i svält-läge första sak på morgonen, kommer det att vilja hålla fast vid varje kalori som du förbrukar under dagen. Istället en artikel Dr Oz hemsida rekommenderar att äta en frukost efter din morgon träning som innehåller 30 gram protein för extra energi.
 
3) Drick grönt te istället för kaffe

Om du behöver en morgon koffein , gå för en kopp grönt te i stället för din favorit mörkrost. Människor som dricker minst två koppar te om dagen tenderar att ha mindre midjor och mindre kroppsfett. Koffeinet och antioxidanter i en färsk pott av super brygden ökar din ämnesomsättning och hastigheten att bryta ner fett . Kaffe älskaren har faktiskt försökt att skära ner på kaffet och ersätta den med grönt te istället.
 
4)Ta en kall dusch

Ta en kall dusch på morgonen som får ditt hjärta att pumpa och jumpstarta din ämnesomsättning. Uppleva kyla orsakar din kropp att förlora  fett, fettet i kroppen som håller dig varm. När man fryser, använder kroppen energi för att hålla dig varm. Doctoroz.com rekommenderar att starta de första par minuter av din dusch på din favorit temperatur, sedan successivt att vattenkylaren. Jag har faktiskt börjat med att ta en kall dusch innan jag traskar iväg till morgon träningen . Får en att vakna till och mindre koffein behövs .

Kommentera inlägget här:

NAMN KOM IHÅG MIG?
E-MAIL
BLOGG/HEMSIDA

RSS 2.0